הדס אמרה שניתן לקבל חיווי על המייל BOX שלי, אני לא מצליח, איך עושים זאת?!?! מישהו יכול להשיב לי ל [email protected] בקצרה אפילו, פשוט אני לא אחבר עד מחר או היום בלילה ככה שגם יהיה לי קשה לעקוב אחרי הודעות. וסתם מסר אישי, אני גם מברך את כל קהילת רוכבי האופנים על המעבר אך: 1) זה יוצר קצת בעיתיות עם הודעות פה ושם ויש גם אנשים שלא יעברו בכזאת קלות. 2) לא צריך להריץ 6 עמודים בשביל זה בעיקר, יש אנשים שפרסמו הודעות חשובות והן כאילו נדחקות לצד, בכל אופן אני משער שזה מצב התחלתי וכשהכל ישתקע עוד יום-יומיים הכל יהיה טוב.
בתגובה להודעה שלך ובקבלת מסר (יש כאן תוכנת מסרים). שים לב, שמשהו אחד לא השתנה: אנחנו לא במצב רוח לשטויות. יותר מתמיד. קשקש דרך הצ'אט או המסרים, שאל רק אם מדובר בנושא חשוב מאד, ובקיצור
יש לך אפשרות לסמן וי : "ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו" אתה אכן תקבל הודעה כשמישהו יגיב, כל זאת בתנאי שהכנסת בפרטים האמיתיים שלך מייל אמיתי ולא פיקטיבי.
שימו לב שיש אפשרות נחמדה של שליחת מסרים מיידים אחד לשני. כל שעליכם לעשות זה לעמוד על הודעה של הכותב שלו אתם רוצים לשלוח מסר ולבחור באפשרות "שלח מסר לכותב ההודעה" לאחר שכתבתם את המסר, יופיע לו בצד שמאל של המסך "יש לך מסר חדש" לחיצה על שורה זו תוביל אתכם לחלון המסרים שלכם. נסו ותהנו...
בדף הקהילה- יש אפשרות להוסיף כל פעם חבר מהפורום ניתן להוסיף רק את מי שהוסיף תמונה לכרטיסו האישי. עכשיו מככב שם בועז, וכל כמה ימים נחליף, כאמור, נוכל להכניס רק אנשים שהכניסו תמונה ופרטים לכרטיסם האישי... הדס