שרשור שאלות! יום שלישי 15.1.13

miriti83

New member
שאלות על לק ג'ל

הי,
אני רוצה לעשות פרנץ' בג'ל, לא בנייה, אלא לציפורן טבעית. יש חברות שמומלצות לעניין?
הבנתי ש- CND פחות טובים בצבע לבן ולכן הפרנץ' שלהם לא מוצלח. אשמח לשמוע המלצות.
תודה

שימילאק

New member
את עושה לבד בבית או במכון?!

יש את nfu-oh שהם מעולים
וOPI

אצלי אני עובדת עם GELISH שזה גם מעולה אבל אני מזמינה מאיביי- אין את זה בארץ

miriti83

New member
אני אעשה אצל מישהי

מה עם ביו סקלפצ'ר? איך הם נחשבים?
דווקא הבנתי ש- OPI פחות טובים בקטע הזה.

שימילאק

New member
גם ביו סקלפצ'ר טובים אבל...

זה יותר מיושן, עובדים עם מכחול והמחיר יותר גבוה ברוב המכונים

מציעה לך לנסות, לא יהיה טוב תנסי חברה אחרת. לפעמים סוג מסויים טוב לאחת ולאחרת לא...

Slow Cheetah

New member
מישהי מזמינה בקרוב מחו"ל?

אני רוצה לקנות לק מהאתר של Llarowe ואין לי כרגע אופציה להזמין אותו בעצמי - אז תהיתי אם מישהי מוכנה להזמין כחלק מהזמנה שלה ואני אחזיר את הכסף ישר?

(למי שתוהה למה אני לא מזמינה בעצמי - יש לי כרטיס אשראי שתקף רק לארץ וכרטיס אשראי מבנק הדואר שניתן לקנות איתו בחו"ל. הבעיה היא שכל הטענה דורשת סכום מינימלי של 250 שקל, וזה לא משהו שאני יכולה לזרוק כל פעם בתור חיילת)

trilliane

Well-known member
מנהל
אין בעיה להזמין בכרטיס אשראי מקומי 16 ספרות

ישראכרט לא יתפוס כי הוא ישראלי בלבד והוא רק 8 ספרות, אבל אם יש לך למשל ויזה, כן, גם כזאת שכתוב עליה valid only in Israel את יכולה להזין את מספרה ב-99% מהאתרים בחו"ל בלי שום בעיה. עשיתי זאת במשך שנים והזמנתי כך מכל העולם...

trilliane

Well-known member
מנהל
כחיילת את לא מוגבלת דווקא לישראכרט...

אם את יכולה ורלוונטי לך, בקשי מהבנק להזמין לך ויזה במקום.

חותמות של waw

לא תמיד הולך לי עם החותמות האלו. לפעמים כן ולפעמים לא ואין לי שמץ של מושג מה הסיבה, כי אני עושה בדיוק את אותו הדבר. לפעמים מצליח יפהפה לפעמים הלק לא נתפס, אותו לק כן.
האם יש בעיה קלה עם החותמות או שסתם לא הולך לי?

שימילאק

New member
הערכה שלהם לא משהו

מאוד פשוטה
ולדעתי החריטה של הדוגמאות עדינה ולא מספיק עמוקה
ובגלל הגורף של הלק מפלסטיק מעפן- קשה לעבוד איתו

trilliane

Well-known member
מנהל
נכתבו כאן לא מעט תלונות על הדסקות המקומיות

של WOW וביוטיקייר והמסקנה שאני קיבלתי היא שהן כנראה לא באיכות משובחת, איך לומר... אגב, למה הכוונה ש"הלק לא נתפס"?

אני מצרפת לך קישור להודעה שמרכזת הודעות שימושיות בנושא חותמות:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=165304219

שלפעמים יוצאת לי אחלה חתימה

ולפעמים לא, ואני עושה בדיוק את אותו הדבר עם אותו לק, אותה חותמת, אותו כוח שאני מפעילה על החותמת, ואני לא מבינה למה פעם יוצא ופעם לא.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה קורה לי בדוגמאות קשות אם אני לא עובדת מהר

הלק מתחיל להתייבש...
אבל קחי בחשבון שמכיוון שאת לא רובוט, אין דבר כזה "אותו כוח שאת מפעילה על החותמת". לפעמים מספיק הבדל קטן או הפעלת כוח לא סימטרית כדי לשנות (אני לא טוענת שזו הסיבה, אלא רק שגם מה שלכאורה נראה זהה לחלוטין הוא לא בהכרח כזה).

MyRun

New member
שאלה למחתימות...

איך מחתימים באגודל?!
או שהאגודלים שלי ענקיים
או שהדוגמאות פשוט לא תוכננו להיות מוחתמות באגודל? אני ממש מנסה להשתפר בקטע הזה וגם רואה שיפור, אבל תמיד ההחתמה באגודל יוצאת מעפנה כי החותמות קטנות לי מדי. לפעמים אני פשוט עושה משהו אחר באגודל בלבד בצבעים מתאימים, אבל זה עדיין דיי מבאס. יש פתרון?

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אצלי החותמת המלאה מעט קטנה יותר

ואני פשוט משתדלת למקם אותה באמצע ככל הניתן... רעיונות:
1. אם זו דוגמה מופשטת וכזו שחוזרת על עצמה, נסי להחתים פעמיים. אפשר גם לרוחב.
2. יש דסקות עם דוגמאות גדולות יותר, למשל של Cheeky (גם הדסקה עצמה גדולה יותר) והתרשמתי שגם אלה של נינג'ה פוליש גדולות יחסית, אבל ראיתי רק בתמונות אז צריך לשאול את הבנות שקנו.

denush

New member
בדיסקית שקניתי מנינג'ה פוליש הדוגמאות גדולות

האמת שהבנתי ששל cheeky יחסית קטנות? למרות שאין לי אותן, אז ייתכן שאני טועה

אבל כן הזמנתי את הדיסקית הזו - http://ninjapolish.com/product.php?productid=17581
מהאתר נינג'ה פוליש ואכן הדוגמאות מממממשששש ענקיות חח זה פי שתיים ממה שתצטרכי לציפורן, אז אם זה מה שאת מחפשת מומלץ בחום.

למעלה