שרשור שאלות לאמצע השבוע!

yess1

New member
בעייה עם חותמות..

היי חבר'ה. חייבת לשאול אותכם: קניתי חותמות ולקים של קונאד. אבל זנחתי את כול הסיפור- וחבל. ולמה?

חבר'ה- אני לא פשוט לא מצליחה לגרוף את הלק בצורה טובה! הכול תמיד נמרח! הגורף המתכתי תמיד שורט את הדוגמא ויוצר בה חריצים- אז בזה אני לא משתמשת.
אני מנסה לגרוף עם כרטיס אשראי וכרטיסי פלסטיק אחרי- וזה פשוט לא עובד! הכול תמיד נמרח.

מה עושים?!

neurotica

New member
שמעתן משהו על חנות של פלורמר בארץ?

שמעתי שמועה שמתכננים לפתוח אחת בעזריאלי, אבל עוד לא יצא לי לאשש את הנושא. מישהי ראתה/יודעת?

הסרת לקים מנצנצים

גאד, כמה שאני אוהבת את הגליטרים האלה. לא יכולה להפסיק לקנות אותם או למרוח אותם. אבל זה מלווה בסוג של מזוכיזם עצמי כי אני ממש סובלת כל פעם שאני צריכה להוריד אותם. זה לוקח מ-ל-א זמן ולפחות 4 סיבובים של מסיר לק וצמר גפן.

מאחר ואני לא היחידה כאן שיש לה אהבה ללקים האלה, אשמח לדעת איך אתן מסירות אותם מהציפורניים? יש איזשהו חומר שכדאי למרוח לפני השימוש בהם שיקל את ההסרה? (אני שמה שכבת בסיס לפי המריחה אבל משום מה אני חושבת שזה גורם ללק להיות יותר עמיד על הציפורן - והרבה פחות קל להסרה)
שיטת הנייר כסף הזאת באמת טובה? ואם כן האם עדיף להשתמש באצטון או שמסיר לק מספיק?

ayalu

New member
נייר כסף

השיטה של הנייר כסף עובדת לי מעולה וגם מסיר לק זה בסדר, למרות שאני משתמשת בדרך כלל באצטון.
יש מעט מאוד לקים בעיקר כאלו עם גליטרים גדולים שמתעקשים להשאר על הציפורן למרות הכל אבל אחרי שמורידים את כל המסביב יותר קל להוריד אותם.
אני משמשת בשיטה הזו גם על לקים במרקם ליקוויד סנד/ שוגר בייבי

yaelsn

New member
ברור שעם נייר כסף! אחרת זה סיוט

מסיר לק מספיק בהחלט. בעצם מה שקורה זה שהעטיפה מונעת מהנוזל להתאדות, אז לא צריך את האציטון הכי מרוכז בשביל שזה יעבוד ומספיק גם מסיר רגיל.

באטגירל

New member
הזמנת לקים מאיביי - עלות משלוח

אז הכנתי לי עגלת קניות אינטרנטית קטנה ויפה, מלאה בכל טוב (=לקים מהממים של צ'יינה ואסי
), וכולם מאותו המוכר (salonsupplystore).
לכל לק יש עלות נפרדת למשלוח - 1.49 דולר ללק. טרם ביצעתי את הרכישה ועברתי על המוצרים, ראיתי שקיימת האפשרות: request total from seller.
לפני שאני עושה משהו פזיז שאתחרט עליו אח"כ... מישהי יכולה להסביר לי מה זה אומר?
האם זה בהכרח ייתן לי עסקה משתלמת יותר? האם כדאי לי לבחור באופציה הזו או לבצע רכישה רגילה? והאם צריך לכתוב למוכר הודעה כלשהי כאשר בוחרים באופציה זו?

סליחה על החפירה ומקווה שתוכלו לעזור..

MyRun

New member
יצא משתלם יותר או ישאר אותו הדבר

אבל לא יהיה יקר יותר. רוב המוכרים יאחדו את המשלוח אם יש כמה לקים כך שלא תצטרכי לשלם על כל לק משלוח בנפרד. יכול להיות גם שלא ואז המחיר ישאר אותו דבר, לא מכירה את המוכר הספציפי... תתחדשי!

באטגירל

New member
תודה רבה על התשובה! בנוסף,

ידוע לך אם צריך לכתוב הודעה כלשהי למוכר כאשר מבקשים total על ההזמנה, או שאפשר להשאיר את השדה ריק ולשלוח התחייבות ריקה?..

denush

New member
מוזר, לקים של קונאד אמורים להיות מספיק סמיכים

ניסית אולי לקנות אפילו גורף פסטיק שמוכרים בוואו\בביוטיקר כחלק מהערכה שעולה כמה שקלים, שהדיסקית בה נוראית אבל הגורף אמור לעבוד?
ולמה הכוונה נמרח? כלומר נוזלי מדי? הדוגמא לא עוברת לחותמת? אם תפרטי יותר נוכל לנסות לעזור עוד :)

yess1

New member
בכיף.

ותודה על האוזן הקשבת. סופסוף יש היכן לפרוק את התסכול
(ממש עשיתי הפסקה של כמעט שנה בלנסות להבין איך לפתור את זה. קניתי אותם בחורף שעבר. הייתי בטוחה שזה ישנה את כל הרגלי צביעת הציפורניים שלי ולשווא.. אז אני צובעת אותן בעצמי', אולי אצרף תמונות בהמשך).

1. לא ניסיתי לקנות גורף פלסטיק, אחפש, למרות שאני לא תולה בזה יותר מדי. כרטיס פלסטיק היה אמור לעבוד. יש אפילו גורפי סיליקון? העיקר זה לא לשרוט את הדיסקית, אחרת מה עשינו.

2. הכוונה ב"נמרח" היא שכשגורפים מה שאמור לקרות זה שהלק מופיע רק בחריצים ושאר הדיסקים נקייה. רק כך ההחתמה תצא טובה בעצם בכרית הסיליקון. כשאני גורפת הלק מופיע לא רק בחריצים, אלא מרוח סביב החריצים, ושום גריפה שלא ניסיתי לא תיקנה את זה. וזה לא בגריפה שלי, אני מבטיחה לך. התאמנתי כל כך הרבה בכול מיני זויות גריפה ובכול מיני לחצי גריפה.

LemonLimeLilach

New member
זה קורה לך בכל החותמות?

כלומר, בכל דיסקית של 5-6 חותמות, או שאת משתמשת באותה אחת? יכול להיות שזאת בעיה בדיסקית. אגב, גם כשזה מרוח מסביב הדוגמא הרבה פעמים עוברת טוב.

2 דברים שאני יכולה לחשוב עליהם:

1. לא הסרת את הניילון המגן מהדיסקית (לא זוכרת אם יש כזה בקונאד)

2. יותר מידי לק. תנסי למרוח פס אחד בתחילת הדוגמא ואז לגרוף אותו קדימה כך שעם הגריפה שאר הדוגמא מתכסה. ככה אני עושה וזה אפילו חסכני

מסכימה לגבי הראשון, בדיוק מה שאני חשבתי.

בייחוד בגלל שאמרת שאת נזהרת לא לשרוט את הדסקית... זה לא אמור להיות משהו כל כך קל.

yess1

New member
אז זהו, שהסרתי.

באמת מאוד קל לשכוח את הניילון, הם צריכים לכתוב את זה על הדיסקית. אבל לא משנה- הסרתי.

הדבר היחיד שמכניס בי תקווה היא סעיף 2 שלך: יותר מדי לק. כי אני באמת מטביעה את הדוגמא בלק :/ לא ככה הם מדגימים ביוטוב?

טוב, אנסה שוב לפי מה שאמרת..

למעלה