שרשור שאלות לאמצע השבוע

SkySoul

New member
מניקור-פדיקור: מכון מקצועי

שלום,
אני מחפשת מכון למניקור פדיקור מקצועי בשביל אורחת מחו"ל.
האורחת רגילה לרמת טיפולים מאד מאד גבוה, גם מבחינת החומרים וגם מבחינת האנשים.
בביקור הקודם שלה, המניקוריסטית לעסה מסטיק בזמן הטיפול וזה הכעיס אותה :)

המכון צריך להיות באיזור המרכז, והמחיר לא חשוב.

מישהי מכירה משהו שיכול להתאים?

תודה!

iefrat

New member
נושא לעוס -מה עושים נגד ההצהבה בציפרניים?

רק בתקופה האחרונה (חודשים) - הציפרניים מאוד הצהיבו
אולי בשל הבסיס של LAKA? מה אפשר לעשות?

poynter

New member
חצי

מישהי יודעת איך אני מבטלת את האופציה שהשרשורים הארוכים מתכווצים? זה ממש מציק לי..

(או שלילו, את עושה את זה?)

trilliane

Well-known member
מנהל
גם לי זה קרה השבוע והצלחתי להתגבר על המכשלה:

כתבי ב"הסתרת שרשור מעל [999] תגובות" (אל תלחצי על "בטל הסתרת שרשור" אלא רק עדכני ידנית 999 בחלונית) ואז לחצי על "עדכן" בצד שמאל.

trilliane

Well-known member
מנהל
צר לי... תתנחמי בכך שצרת רבים חצי נחמה

או במילים אחרות, זה לא רק אצלך אלא באג בתפוז; הוא כבר הוצף להנהלה ויש לקוות שמחר המתכנתים הנועזים יתקנו אותו.

lilo4

New member
אין לי שליטה על זה

וגם לי זה מביא את הסעיף.
כרגע מה שעשיתי- בחרתי באופן תצוגה, ובכמות ההודעות כתבתי 999.

וכמובן- לפני שסוגרים את החלון חשוב ללחוץ על כפתור עדכון! הוא נמצא בצד שמאל, בפעם הראשונה שיניתי את ההגדרות ולא שמתי לב שהוא שם ובכלל לא לחצתי עליו

poynter

New member
היי הצלחתי! תודה בנות

בזמן האחרון תפוז ממש מרגיז

לא שאלה, כי אם הגיג

שמתי לב, שאני רואה לקים על אחרות, מתלהבת מאוד, קונה ומורחת פעם אחת-פעמים, או לא כלל לא. בסוף יש לי כמה דומיננטים, שאני משתמשת רק איתם, כי פשוט בא לי עליהם הכי הרבה.
הגיוני? קורה לכן גם?

בערך

יש לי שני לקים שאני לא מורחת כי הם ממש מכוערים בעיניי ובבקבוק הם לא נראו מכוערים (האמת שעל אחד מהם קיבלתי ים מחמאות אבל עדיין הוא מכוער), וכל שאר הלקים הנטושים שלי ננטשו בגלל פורמולה גרועה כך שאני אפילו לא מרגישה בנוח למכור אותם.

אבל אני כן מגוונת בלקים שלי, זה לא שיש לי את החמישייה שבה אני מאוהבת ורק בה אני משתמשת. באיפור זה דווקא כן ככה- אני משתמשת כבר שנים באותה המסקרה, אותה צללית וכו'. לפני חודש החלפתי אייליינר ואני מרגישה שעולמי השתנה.

trilliane

Well-known member
מנהל
הגיוני בהחלט; לא בדיוק קרה לי

נדיר שאני רואה במציאות לק מלהיב על מישהי אחרת; רוב הלקים שאני רואה סביבי הם די סטנדרטיים, ואני מחפשת את המיוחד או המוזר...
בתמונות (באינטרנט) קורה לא מעט שאני מתלהבת מלק, ולפעמים במציאות הוא נראה הרבה יותר מאכזב מבתמונה (כי מרחו וצילמו אותו בלוגריות מנוסות ותותחיות, למשל) ואז מן הסתם אני לא מורחת אותו הרבה. קורה גם שהלק נראה מדהים בבקבוק בחנות ואז בפועל הוא מתגלה כאכזבה...

אבל אין לי כמה דומיננטיים; כרגע יש לי מעלה ל-100 לקים, וחלקם אכן בשימוש נדיר אצלי (ישנים / לא מלהיבים / בעייתיים), אבל עם הרוב אני מגוונת כדי שלא ישעמם לי.
למעשה עד היום יש לי לקים שלא מרחתי (מעבר לניסיון) אפילו פעם אחת...

Nakuro

New member

קשה לי למצא ברחוב מישהי עם לק שבאמת ידהים אותי ויהיה מיוחד
יש לי חברה שחולת לקים כמוני אז אנחנו משתפות את האוספים שלנו חופשי (ככה הלקים שלי לא ירגישו מקופחים)
לא יוצא לי לחזור ללקים יותר מידי, אבל גוונים אהובים במיוחד שחזרתי אליהם כמה פעמים התחילו פשוט לשעמם.

הלקים אצל danra נראים עליה תמיד מהמם

ואז אני מנסה אחד כזה עליי ו....

ואותו דבר עם הדברים בבלוג הפלאפל, מיראל הזאת היא פשוט מגה-שיקית ברמות וכל מה שעליה נראה הורס {לק או כובע או כל דבר} נראה עליי... בואו נגיד.... לא

אז אני למדתי שבלוגריות בליגה הזו הן לקריאה בלבד... לא לנסות בבית

הכל ברוח טובה כן? שאף אחת לא תיעלב לי פה

למעלה