שרשור שאלות לאמצ"ש

לקים בריאים

שלום,

רציתי לשאול האם יש פה בנות שמשתמשות בלקים "בריאים" כלומר לקים ללא כל החומרים שאסור לשאוף אותן וכ'ו?

שמעתי שיש דבר כזה רק אין לי מושג איזה חברות מייצרות לקים שכאלה, האם תוכלו להביא לידיעתי איזה קיימים בשוק? אשמח אפילו אם תצרפו תמונה כדי שיהיה בטוחה שזה הלק שאקנה.

תודה :)

רוני325

New member
ייעוץ בבקשה:

יש לי אירוע עוד חודש וחצי שבו אני שמה שמלה שחורה ועליונית בשילוב שחור וברונזה קניתי מדבקות לציפורניים של לק של סאלי הנסן עם הפרחים הצבעוניים האם כדאי לשים את המדבקות על כל הציפורניים או רק על הקמיצות? ואיזה לק יכול להשתלב עם הבגדים והמדבקות במידה ולא אשים את כולם על כל האצבעות?

trilliane

Well-known member
מנהל
שחור הוא צבע ניטרלי, את יכולה להתפרע חופשי

עם איזה לק שבא לך.

לגבי המדבקה, לדעתי כל צבע לק שדומה לצבע שמופיע בה ילך טוב.
ממליצה לעשות ניסיונות (לא צריך על הציפורניים, אפשר על נייר).

trilliane

Well-known member
מנהל
אין כאן נכון או לא נכון... תעשי מה שבא לך

אישית אני בכלל לא מתחברת לרעיון של מדבקות.

noash5

New member
באמת הכל עניין של טעם

אני מתה לנסות על כל הציפורניים יחד! אבל אולי לאירוע באמת לא כדאי להתפרע ככה..

שאלה

למישהי יש את שיק מטליקס 609 (הטווס) וגם את אסי טרופי ווייף, ויכולה לעשות השוואה קלה ביניהם?
אני שוקלת להזמין את האסי אבל יש לי את המטליקס ואני לא רוצה להתבאס...

תודה!

noash5

New member
לקים ברומא

בשבוע הבא אני ברומא ורציתי לבדוק איזה ואיפה..
אז כמובן שיש את קיקו - איפה אפשר למצוא אותם?
איזה לקים יש עוד ואיפה אפשר להשיג...

תודה ושנה טובה

Plushable

New member
בדיוק הייתי ברומא, אז הנה תשובה מפורטת!

באופן מפתיע לקיקו יש מלאאאא סניפים בכל מקום, הופתעתי לטובה!
אני לא יודעת איפה בדיוק את הולכת להיות אבל ממליצה לך להסתכל במפת הסניפים שלהם, תבדקי לפי האיזורים שתבקרי בהם:
http://www.kikocosmetics.com/eshop/it/trova-negozio#

חנות נוספת שתוכלי למצוא בה הרבה לקים מכל הסוגים היא OVS, שהיא חנות הלבשה, קוסמטיקה ועוד ועוד.. משהו כמו המשביר לצרכן שיש לנו :) שם יש סטנדים נדיבים של קוסמטיקה, וגם הרבה לקים.
רשימת חברות לקים חלקית ממה שאני זוכרת שתוכלי למצוא ב-OVS:
essie, opi, malava, deborah, debby, rimmerl, maybelline, shaka, essence,
המחירים של הלקים בסדר יורד, ESSIE ו-OPI הכי יקרים (לא זוכרת את המחיר אבל מספיק יקר כדי שלא אקנה) ו-ESSENCE הכי זול, 1.3 יורו ללק רגיל

רשת נוספת שיש לה הרבה סניפים היא COIN, שדומה גם היא למשביר ומאחסנת תחת קורת הגג שלה מותגי יוקרה ומותגים עממים ביחד, שם תוכלי למצוא את רוב המותגים של הלקים, את כל הנ"ל שנמצאים ב-OVS וגם נוספים כמו LAYLA ) יש להם קו הולוגרפי מדהים (!) ומטאלי/מראה אבל יחסית יקרים, ועוד הרבה חברות לקים נוספות שאת שמן איני זוכרת :)

בנוסף יש את החנויות של Sephora שבהם ביעקר לקים של חברות יקרות יותר, גם שם איני יודעת לתת לך פירוט כי לא ביקרתי שם הרבה ולא קניתי כלום, אבל כמובן OPI ו-ESSIE והלקים של SEPHORA נמצאים גם שם.

מקווה שעזרתי לך ולכל המטיילות לעתיד לאיטליה :)
תהני!

למעלה