שרשור שאלות להדר!

סדר המתארחים בפורום!

heaven is here
RTur hadarbis שוקו ב שקית נעלול הפלא ANlgMA העלמה שוקולדה מי שרוצה, מוזמנן להיצטרף בכל זמן שהוא רוצה...רק תגידו

באמת התפלאתי שנעלמת../images/Emo8.gif

ככה, את נעלמת, בלי להגיד כלום? התגעגעתי!
חחח, אל תדאגי, אני מיד אוסיף אותך!

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifהתגעגעתי לכולם!!

וכמובן המון אלייךךך
אממ..לא נכנסתי הרבה זמן כי חשבתי שאין הודעות כרגיל
אני מבטיחה להמשיך את המנהג של להכנס ולהגיב
אותכם! רחלע

RTur

New member
שאלות להדר: ../images/Emo13.gif

1. היי הדר.. מה קורה? 2. תסבירי למה הכינוי שלך הוא - hadarbis? 3. שיר אהוב של מיקה? 4. מה הדיסק הישראלי האחרון שקנית (לא צרבת.. קנית חח)? 5. מה הדיסק הלועזי האחרון שקנית? 6. לומדת? אם כן, איזו כיתה? 7. פיתה - עם חומוס או עם שוקולד? 8. איזה עוד זמרים/זמרות/להקות את אוהבת? 9. שיר אהוב מכל הזמנים? 10. מכורה למשו? 11. תוכנית שלא תפספסי בטלוויזיה? 12. טלעד נעלמה מערוץ 2 - דעתך? 13. כמה זמן ביום את מקדישה לערוץ 24? (בערך..) 14. כמה זמן ביום את מקדישה לפורומים בתפוז? (בערך..) 15. מיקה בכינור או מיקה בגיטרה? 16. מקצוע אהוב בבצפר? (חוץ משיעור חופשי..) 17. מקצוע שנוא בבצפר? 18. גיטריסט - דודו טסה או אבי סינגולדה? 19. מאמינה באמונות תפלות? אם כן, איזה? 20. מה קשור - שרים מהלב או לא בא לי לשמוע? 21. כפר המוסיקה - היית? אם כן, באיזה הופעות? 22. האם בשלב הזה נמאס לך לענות על השאלות שלי? מה לא? אז יופי.. ממשיכים חח 23. אם היית יכולה להיות מגדלור, מה היית עושה? 24. דמייני שאת בחלום בלהות, סיוט נוראי וזוועתי ואת לא מסוגלת להתעורר ממנו.. האחיות פיק מאיימות לשוב ולהתאחד, וכחלק מהאיחוד הן אף מאיימות שיבצעו קאוור לשיר "קח" של מיקה קרני.. את היחידה שמסוגלת לעצור אותן.. מה תעשי כדי למנוע את אסון הטבע הנוראי הזה?! 25. אם הייתה תוכנית מפגשיר שמיקה משתתפת בה.. עם מי היית רוצה שהיא תעשה שיר משותף? (ותזכרי שבמפגשיר צריכים להיות אמנים שלא כל כך קשורים ומתאימים אחד לשני בדרך כלל..) 26. נו, אז נהנית משאלותיי? 27. היה קשה? 28. עכשיו הכל בסדר? 29. השבוע שכרת לך חדר? סביבה נחמדה?
30. טוב, חלאס! חחח

hadarbis

New member
תשובות לארתורררר ../images/Emo13.gif

1. היי הדר.. מה קורה? וואלה, הכל בסדר.. 2. תסבירי למה הכינוי שלך הוא - hadarbis?שם פרטי + ההתחלה של שם משפחה 3. שיר אהוב של מיקה? אם אתה רוצה 4. מה הדיסק הישראלי האחרון שקנית (לא צרבת.. קנית חח)? עברי לידר 5. מה הדיסק הלועזי האחרון שקנית? נורה ג'ונס...
6. לומדת? אם כן, איזו כיתה? לא, סיימתי
7. פיתה - עם חומוס או עם שוקולד? אף אחד
8. איזה עוד זמרים/זמרות/להקות את אוהבת? בזמן האחרון אני מתאהבת בקלי קלרקסון, ובכלל לא מתאים לי, אבל שיהיה.. ואני אוהבת המון, אבל לא אחת כזאת של להקה אחת, זמר אחד וכאלה.. הולך לפי שירים שאני אוהבת
9. שיר אהוב מכל הזמנים? לא נראה לי שיש כזה..
10. מכורה למשו? כן.. לאחי הקטן..
11. תוכנית שלא תפספסי בטלוויזיה? אין כזה... 12. טלעד נעלמה מערוץ 2 - דעתך? גם ככה לא סבלתי אותם.. אף פעם לא היה מה לראות בימים שלהם! 13. כמה זמן ביום את מקדישה לערוץ 24?חצי שעה.. כי אח שלי מת על מוזיקה וזה מה שהוא רוצה לראות כל הזמן.. 14. כמה זמן ביום את מקדישה לפורומים בתפוז?או, יותר מידי!
15. מיקה בכינור או מיקה בגיטרה? כינור.. 16. מקצוע אהוב בבצפר? הגברה- תנ"ך 17. מקצוע שנוא בבצפר? מתמטיקה.. 18. גיטריסט - דודו טסה או אבי סינגולדה? אני סינגולדה 19. מאמינה באמונות תפלות? אם כן, איזה? כן, בזה שאם מעבירים סכין או מלח מיד ליד אז אתה תריב עם מי שהעברת לו את זה... ויש עוד הרבה, אבל הם באמת נורא טיפשיים
20. מה קשור - שרים מהלב או לא בא לי לשמוע? לא, לא ושוב- לא לא לא!! 21. כפר המוסיקה - היית? אם כן, באיזה הופעות? לא.. 22. האם בשלב הזה נמאס לך לענות על השאלות שלי? לא, יש לי כח.. רק התעוררתי
מה לא? אז יופי.. ממשיכים חח- חחחחחחחחחח
23. אם היית יכולה להיות מגדלור, מה היית עושה? עוזרת לכל הספינות בים.. מה אני יכולה לעשות עם זה שאני מגדלור?
24. דמייני שאת בחלום בלהות, סיוט נוראי וזוועתי ואת לא מסוגלת להתעורר ממנו.. האחיות פיק מאיימות לשוב ולהתאחד, וכחלק מהאיחוד הן אף מאיימות שיבצעו קאוור לשיר "קח" של מיקה קרני.. את היחידה שמסוגלת לעצור אותן.. מה תעשי כדי למנוע את אסון הטבע הנוראי הזה?! אוי ואבוי! הייתי קודם כל נכנסת לפה ומתייעצת אתכם, ואז היינו מחליטים ביחד.. !!! 25. אם הייתה תוכנית מפגשיר שמיקה משתתפת בה.. עם מי היית רוצה שהיא תעשה שיר משותף? (ותזכרי שבמפגשיר צריכים להיות אמנים שלא כל כך קשורים ומתאימים אחד לשני בדרך כלל..) עברי עברי עברי!!!! 26. נו, אז נהנית משאלותיי? כן, נורא נחמד.. 27. היה קשה? קצת..
28. עכשיו הכל בסדר? הכל היה בסדר גם בהתחלה! 29. השבוע שכרת לך חדר? סביבה נחמדה? הלוואי
וזהו... נגמר
תודה ששאלת, ומקווה שנהנת!

hadarbis

New member
תיקון תשובה..

זאת אומרת- אני מוסיפה למשהו שכבר כתבתי.. אני מכורה ל.. מלח
ואני לא גאה בזה בכלל..
לא בריא!!

heaven is here

New member
הדר!

מה נשמע? איפה את עוד כותבת חוץ מבמיקה? איזה צבע את הכי אוהבת? איזו שתייה את הכי אוהבת? מה השעה המסויימת ביום שאת הכי אוהבת? איך עוד מכנים אותך חוץ מהדר? את יודעת לשיר? את אוהבת לשיר? איזה צבע הקיר שלך בחדר? איזה שוקולד את הכי אוהבת?

hadarbis

New member
היי שירה ../images/Emo13.gif

מה נשמע?וואלה, הכל בסדר גמור.. קצת כואבת הבטן, אבל כולנו יודעות איך זה להיות בחורה...
איפה את עוד כותבת חוץ מבמיקה?בפורום אהבה ורומנטיקה, עברי לידר, שלמה ארצי- בו ניסיתי למשוך אנשים להכנס לפורום שלנו אבל לא הצלחתי (אם את רוצה לראות איך, הכנסי ותראי, אני בעמוד הראשון), בעברי לידר מידי פעם, ובעוד פורום שאני ממש חלק ממנו, אבל את השם שלו לא אגיד.. כי ככה
איזה צבע את הכי אוהבת?לבן. טהור כל כך.. איזו שתייה את הכי אוהבת? תה נענע .. מה השעה המסויימת ביום שאת הכי אוהבת? בסביבות השעה שמונה, תשע, כשכל הבית נקי וכולנו יושבים ביחד בסלון.. במיוחד בחורף! איך עוד מכנים אותך חוץ מהדר?הדרוש, בטטה, שמנה, דובה, וכדומה
את יודעת לשיר?לא יודעת...כאילו, יש שאומרים שכן, יש שאומרים שלא...
את אוהבת לשיר? כן. אבל ביני לבין עצמי..
איזה צבע הקיר שלך בחדר? 3 קירות בצבע כתום בהיר, וקיר אחד עם פסים בצבעים סגול, תכלת וירוק.. כן, צבעוני בהחלט! איזה שוקולד את הכי אוהבת? לבן, עם פצפוצים.. או רגיל עם אגוזים.. תודה ששאלה, ומקווה שנהנת

שאלות להדר!

נתחיל בשאלות הנצחייות שלי:
את עוזרת להורים?
אם כן, במה?
למה את לא עוזרת יותר?
את יודעת שזה לא יפה, נכון? אל תעלבי מהשאלות האלה.... ועכשיו לשאלות הנורמליות:
בלונים בלונים בתקרה?
עננים עננים בעיני?
אם מי היית רוצה ללכת יחד תחת אותה המיטריה?
מאכל אהוב-
משקה אהוב-
חורף
או קיץ
?
את מי בא לך לנשק עכשיו?
נכון שפיצה זה טעים?
חברייך שכחו את יום הולדתך. איך תגיבי?
נכון שריח של רפת של פרות זה מסריח?
לאיזה מין דנה אינטרנשיונל שייכת?
מדוע הקיץ חלף?
למה נושרים העלים?
אוהבת הצגות?
ראית צלילי המוזיקה?
זהו.... אולי עוד מעט אני ארשום לך עוד שאלות!

hadarbis

New member
תשובות לשוקולדה..

את לא יודעת כמה זמן לקח עד שכתבתי שוקולדה נכון.. חחח
נתחיל בשאלות הנצחייות שלך: את עוזרת להורים? כן אם כן, במה? מכינה אוכל לאחים הקטנים, שומרת עליו, מנקה את הבית, תולה כביסה, מקפלת כביסה, שוטפת כלים, מסדרת את החדרים והסלון, וכרגע לא עולה לי לראש עוד משהו.. למה את לא עוזרת יותר? כי אין לי כח יותר אחרי כל זה
את יודעת שזה לא יפה, נכון?נכון
(חחחח
) ועכשיו לשאלות הנורמליות יותר שלך
בלונים בלונים בתקרה? זה נקרא נורמלי??
עננים עננים בעיני?ראי לעיל.. חחח עם מי היית רוצה ללכת יחד תחת אותה המיטריה? עם מישהו שאוהב אותי.. ולא משנה אם יש גשם או לא. העיקר ללכת איתו ביחד. מאכל אהוב- מרקים! משקה אהוב- תה עם נענע חורף או קיץ ? חורף חורף חורף!!! את מי בא לך לנשק עכשיו? החבר לשעבר, אבל אסור.. נכון שפיצה זה טעים? נכון. חברייך שכחו את יום הולדתך. איך תגיבי? לא נורא.. גם ככה אני לא אוהבת ימי הולדת.. נכון שריח של רפת של פרות זה מסריח? לא נכון.. נו מה! מה זו השאלה הזאת! ברור שכןן!!!
לאיזה מין דנה אינטרנשיונל שייכת?היא מיוחדת- לשניהם! מדוע הקיץ חלף?כי הגיע סוף סוף החורף... למה נושרים העלים? כי סתיו... אוהבת הצגות? כן... ראית צלילי המוזיקה? ברור
מקווה שנהנת...

עוד שאלות להדר!

מתי בפעם האחרונה היית חולה?
מה את חושבת עליי?
את נהנת מהמשחק, עד עכשיו?
מה את הכי אוהבת לעשות כשגשום וקר בחוץ?
כבר לובשת בגדי חורף?
בכל יום את פוגשת חבר?
דומה לך וקצת אחר?
כל אחד הוא מיוחד?
אוהבת כובעים?
מדברת הרבה בטלפון?
ובפלאפון? מקווה שנהנת!

hadarbis

New member
איזה כיף.. עוד תשובות ../images/Emo13.gif

מתי בפעם האחרונה היית חולה? לא זוכרת.. זה היה מזמן אבל..
שאני לא אהייה חולה גם! מה את חושבת עליי?שאת מתוקה, חמודה ומקסימה..
את נהנת מהמשחק, עד עכשיו?כן מאוד... המקום עובר החייאה מואמצת ובנתיים אני מאוד מרוצה מהתוצאות.. מה את הכי אוהבת לעשות כשגשום וקר בחוץ?להכנס למיטה עם כוס תה חם, ולא לצאת.. לקרוא ספר טוב, ולהרדם גם בלי שעייפים.. כבר לובשת בגדי חורף? בטח! את יודעת איזה קור בחוץ??
בכל יום את פוגשת חבר?בכלל לא.. אבל אני פוגשת אתכם כל יום, אז זה טוב מאוד..
דומה לך וקצת אחר?ברור שקצת אחר.. עדיף שיהיה כמה שיותר שונה ממני כי ככה מעניין לי..
כל אחד הוא מיוחד?ברור.. אוהבת כובעים?לא ממש..
יותר צעיפים.. מדברת הרבה בטלפון?בכלל לא.. ובפלאפון? כן, אבל אני לא מדברת, הרבה יותר הודעות.. תודה ששאלת, אהבתי לענות!

שאלות להדרווש!!../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

איזה יום בשבוע את הכי אוהבת? מה את עושה בימים אלה? מה את אוהבת לאכול? מה תאריך היום הולדת שלך?(מזל טוב
) יש לך חבר? אם כן כמה זמן? איזה סרט את הכי אוהבת? מה המוטו שלך בחיים? אממ זהו בנתייםם
ואני עדיין בפורום אל תשכחו אותי

hadarbis

New member
תשובות לרחליייי ../images/Emo23.gif

שמחה לראות אותך פה שוב, כמו פעם
איזה יום בשבוע את הכי אוהבת?
את כולם.. איזו סיבה יש לא לאהוב אחד מהם.. גם ככה אני לא עושה כלום רוב הזמן
מה את עושה בימים אלה?
מתכוננת לגיוס ובעיקר כלום
ואוי, כמה שזה כיף
מה את אוהבת לאכול?
ספגטי.. ועוד המון דברים. רגע, בעצם מה אני לא אוהבת לאכול..
תסתכלו עליי ותבינו לבד
מה תאריך היום הולדת שלך?(מזל טוב)
(תודה
) והיה לי.. 15.10 יש לך חבר?
לא, נפרדנו לפני שבועיים אם כן כמה זמן?
היינו ביחד חודש וקצת.. בכלל לא ארוך, אבל אינטסיבי ביותר.. איזה סרט את הכי אוהבת?
הנסיכה הקסומה
מה המוטו שלך בחיים?
חיה ותן לחיות! תודה ששאלת

למעלה