תשובות לארתורררר ../images/Emo13.gif
1. היי הדר.. מה קורה? וואלה, הכל בסדר.. 2. תסבירי למה הכינוי שלך הוא - hadarbis?שם פרטי + ההתחלה של שם משפחה 3. שיר אהוב של מיקה? אם אתה רוצה 4. מה הדיסק הישראלי האחרון שקנית (לא צרבת.. קנית חח)? עברי לידר 5. מה הדיסק הלועזי האחרון שקנית? נורה ג'ונס...
6. לומדת? אם כן, איזו כיתה? לא, סיימתי
7. פיתה - עם חומוס או עם שוקולד? אף אחד
8. איזה עוד זמרים/זמרות/להקות את אוהבת? בזמן האחרון אני מתאהבת בקלי קלרקסון, ובכלל לא מתאים לי, אבל שיהיה.. ואני אוהבת המון, אבל לא אחת כזאת של להקה אחת, זמר אחד וכאלה.. הולך לפי שירים שאני אוהבת
9. שיר אהוב מכל הזמנים? לא נראה לי שיש כזה..
10. מכורה למשו? כן.. לאחי הקטן..
11. תוכנית שלא תפספסי בטלוויזיה? אין כזה... 12. טלעד נעלמה מערוץ 2 - דעתך? גם ככה לא סבלתי אותם.. אף פעם לא היה מה לראות בימים שלהם! 13. כמה זמן ביום את מקדישה לערוץ 24?חצי שעה.. כי אח שלי מת על מוזיקה וזה מה שהוא רוצה לראות כל הזמן.. 14. כמה זמן ביום את מקדישה לפורומים בתפוז?או, יותר מידי!
15. מיקה בכינור או מיקה בגיטרה? כינור.. 16. מקצוע אהוב בבצפר? הגברה- תנ"ך 17. מקצוע שנוא בבצפר? מתמטיקה.. 18. גיטריסט - דודו טסה או אבי סינגולדה? אני סינגולדה 19. מאמינה באמונות תפלות? אם כן, איזה? כן, בזה שאם מעבירים סכין או מלח מיד ליד אז אתה תריב עם מי שהעברת לו את זה... ויש עוד הרבה, אבל הם באמת נורא טיפשיים
20. מה קשור - שרים מהלב או לא בא לי לשמוע? לא, לא ושוב- לא לא לא!! 21. כפר המוסיקה - היית? אם כן, באיזה הופעות? לא.. 22. האם בשלב הזה נמאס לך לענות על השאלות שלי? לא, יש לי כח.. רק התעוררתי
מה לא? אז יופי.. ממשיכים חח- חחחחחחחחחח
23. אם היית יכולה להיות מגדלור, מה היית עושה? עוזרת לכל הספינות בים.. מה אני יכולה לעשות עם זה שאני מגדלור?
24. דמייני שאת בחלום בלהות, סיוט נוראי וזוועתי ואת לא מסוגלת להתעורר ממנו.. האחיות פיק מאיימות לשוב ולהתאחד, וכחלק מהאיחוד הן אף מאיימות שיבצעו קאוור לשיר "קח" של מיקה קרני.. את היחידה שמסוגלת לעצור אותן.. מה תעשי כדי למנוע את אסון הטבע הנוראי הזה?! אוי ואבוי! הייתי קודם כל נכנסת לפה ומתייעצת אתכם, ואז היינו מחליטים ביחד.. !!! 25. אם הייתה תוכנית מפגשיר שמיקה משתתפת בה.. עם מי היית רוצה שהיא תעשה שיר משותף? (ותזכרי שבמפגשיר צריכים להיות אמנים שלא כל כך קשורים ומתאימים אחד לשני בדרך כלל..) עברי עברי עברי!!!! 26. נו, אז נהנית משאלותיי? כן, נורא נחמד.. 27. היה קשה? קצת..
28. עכשיו הכל בסדר? הכל היה בסדר גם בהתחלה! 29. השבוע שכרת לך חדר? סביבה נחמדה? הלוואי
וזהו... נגמר
תודה ששאלת, ומקווה שנהנת!