שרשור שאלות ליום שני

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

hollypop girl

New member
ווט אנד ווילד

ראיתי באפריל אבל אמרו לי שנשארו רק שני בקבוקים.
מוכרים אותם איפשהו בארץ?

1שייכת

New member
תודה לכל מי שענתה לי אתמול! עוד שאלות:

מה זה דיופ? מה זה גליטר? מה זה שימר?

האם אפשר להזמין מאותו אתר (נניח טרנסדיזיין) מוצרים מחברות שונות ולשלם רק פעם אחת דמי משלוח?

הטופ המומלץ שלכן - מהארץ? מחו"ל? ואיזה?

זה תחביב נהדר - שפע תכשיטים במחיר שווה לכל נפש...

lilo4

New member
עוד תשובות

1. לכל השאלות האלה יש תשובות במילון הפורום:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/terms/default.aspx?forumid=2177
תוכלי למצוא שם הסברים על כל המונחים שביקשת וגם על מונחים אחרים, ממליצה לך לעשות שם סיבוב קצר, זה יעזור. בנוסף, בחלק העליון של הפורום יש כרטיסיה שנקראת "פורום" ולידה "כלים ומידע"- כשלוחצים עליה נפתחת חלונית עם עוד קישורים, יש שם גם את "תשובות לשאלות נפוצות" ואת "הודעות נבחרות"- גם שם יש הרבה מידע.

2. זו שאלה כללית, כל אתר והחוקים שלו. למיטב ידיעתי טרנסדיזיין כן מאפשרים להזמין מגוון של מוצרים ולכלול אותם באותה החבילה ולשלם רק פעם אחת את דמי המשלוח. הכי טוב לבדוק ספציפית לגבי אתר שממנו את רוצה להזמין, בכל האתרים צריך להיות עמוד שמפרט על מדיניות המשלוחים.

3. טופ זו הגדרה כללית
השאלה מה את מחפשת בטופ, כי יש כל מיני סוגים. יש מייבשים, כאלה שנותנים אפקטים, כאלה שרק עוזרים לשמור על עמידות.

וזה אכן תחביב נהדר
[וממכר בטירוף
]

1שייכת

New member
תודה - איך הכל מאורגן ומסודר כאן!

תענוג לגלוש בפורום הזה, ותענוג לראות שיש בעלת בית שמתקתקת את הכל ביעילות!

cockta

New member
תשובות :)

בוקר טוב!

את יכולה למצוא את כל התשובות במונחון של הפורום, אבל אני אעתיק לך לפה את ההגדרות מהמילון של הפורום :)
דיופי: "הפירוש המילולי של Dupe הוא לרמות או להוליך שולל. בתחום האיפור משתמשים במילה הזו בתור קיצור למילה Duplicate- לשכפל. הכוונה היא ששני מוצרים של חברות שונות זהים או דומים מאוד.בדרך כלל ההשוואה נעשית כדי למצוא מוצר שנראה אותו דבר אבל יש לו תכונות אחרות- למשל כדי למצוא לק עם פורמולה טובה יותר, או לק יותר זול."

גליטר- "גליטרים הם נצנצים, והם מגיעים במגוון של גדלים, צורות וצבעים. גליטרים גדולים מאוד נקראים צ'אנקים.
לק גליטר הוא לק שמכיל נצנצים". תמונה מייצגת מהרשת: http://www.stephscloset.com/blog/images/photos/large-3140.jpg

שימר- "שימר הוא אבקה של נצנצים שנגרסו דק. הוא יוצר מראה מבריק ומנצנץ ובד"כ קשה להבחין בחלקיקי הנצנצים הקטנים.
לק שימרי הוא לק שמכיל שימר- כלומר נצנצים קטנטנים.". תמונה מייצגת מהרשת: http://2.bp.blogspot.com/-CU-EEi2BV...AAAvU/4snSheEEi-0/s1600/DSC_0362_edited-1.jpg

אני אישית לא הזמנתי אף פעם מטראנסדיזיין, אבל זה רק הגיוני שתוכלי לערבב מוצרים מחברות שונות באותה חבילה, וגם ראיתי חברות פורום שעשו את זה.
אולי מישהי שהזמינה תענה לך בוודאות לגמרי.

מהארץ ללא ספק המנצח שלי הוא המייבש של וואו (בגרסהישנה יש לציין!), הוא מייבש בזריזות, משאיר ברק ובמחיר ממש טוב (12 או 16 ש"ח אם זכרוני לא מטעה אותי).
מחו"ל אני כבר שנים רוצה לנסות את פושה, ששמעתי עליו איזה מיליון דברים טובים, אבל גם סשה ויט הוא פייבוריט של הרבה בנות (אבל בו יש רעלים.)

"שפע של תכשיטים במחיר שווה לכל נפש", גדול! זה מה שאני אגיד לאמא שלי כשהיא תשאל אותי אם אין לי מספיק לקים כבר

1שייכת

New member
חן חן על התשובה המושקעת...

ואני שמחה שעזרתי לך לנפנף קצת את אמא שלך...

Glitterbang

New member
חח יש לי תשובה מוכנה לאבא שלי בנושא

אני פשוט אומרת לו שיש אנשים שאוספים בולים, אני אוספת לקים ונעליים! ואני לעומתם גם עושה בהם שימוש יפה ככה שהם לא סתם יושבים במחברת

lilo4

New member
אחלה תשובה

זה נחמד שאפשר לתרץ כל שיגעון ב"אספנות"

hollypop girl

New member
מחפשת דיופ ללנקום 375 B, לא יקר

מידי ושאפשר להשיג בארץ.
למישהי יש רעיונות?

אגב, אני לא זוכרת שראיתי לקים של לנקום בפינת האוסף שלי...

trilliane

Well-known member
מנהל
תוכלי לצרף תמונה? לא הצלחתי למצוא בגוגל...

poynter

New member
הוא לק מדהים

ותמיד אני אומרת שאם אי פעם אני אקנה לך של לנקום - זה יהיה הrose boudior.

אורזיגל

New member
לשיפוטך, הדבקתי את התמונות אחת ליד השניה

CHIC 267 ו-CHIC 310.

בעיני ה-267 מאוד דומה.

hollypop girl

New member
267 באמת דומה בבקבוק, יש לי אותו והוא

מתקבל הרבה יותר כהה על הציפורניים (2 שכבות)

תודה

למעלה