שרשור שאלות ליום שני

danadandana

New member
מוצרים של חברת ESSIE

הי בנות, קיבלתי גיפט קארד לסופר פארם וחשבתי לנצל אותו ולרכוש מוצרים של ESSIE!
אני משתמשת בלק של OPI ובעוד כמה שלצערי מצהיבים את הציפורן,
ולא ממש מבינה בתחום הלקים,
האם אני צריכה לק בסיס לפני מריחת הלק (הכוונה ללק שמונע הצהבה)? מישהי מכירה את זה של אסי ויכולה להמליץ?
האם יש עוד מוצרים לאסי מלבד בסיס ולקים שכדאי לקחת בחשבון עקב הרכישה?

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן גימור מאט מצוין למי שאוהבת את האפקט

trilliane

Well-known member
מנהל
בסיס (רגיל או מחזק) אכן יכול להגן על הציפורן

מפני הפיגמנטים בלק (וגם לשפר את עמידותו), אבל אם זו כל מטרתך לדעתי חבל שתשקיעי 80 ש"ח בבסיס של אסי כשיש בשוק חלופות טובות וזולות בהרבה שיעשו את העבודה.

לפי מיטב התרשמותי הבסיסים הלא מומלצים הם ביוטיקייר והמחזק של נייל-טק (גורם להתקלפויות) אבל השאר (wow, סאלי הנסן, רבלון, ג'ייד, לייף ועוד) טובים. כמובן, זה יכול להשתנות מאחת לאחת, יש בנות שטענו שסאלי הנסן או נייל-טק גרמו להם להצהבה של הציפורן (או לא מנעו מהלקים עצמם להצהיב אותה) ואחרות (אני ביניהן) שזה לא קרה להן.

danadandana

New member
האם את מכירה את המלבין הזה?

רשום בהוראות שהוא נועד למריחה ללא לק מעל,
אך לא ברור איך משתמשים ומתי כן אפשר למרוח.
ובלי קשר - אם ניסית, איך התוצאות, האם הוא מלבין מהר? עושה את העבודה טוב, רע או ככה ככה?

בתודה

ספציפית של אסי לא מכירה, אך נתקלתי בו

בס"פ, ורשום שהוא מלבין צפורניים ומשתמשים בו כבסיס ראשוני להגנה על הציפורן...
ואם את מתגוררת באיזור ראשל"צ יש בקניון הזהב חנות בשם "אינגלוט" בקומה 2, ויש להם מלבין ששמו whitener שהוא מלבין ומדברים בשבחו
ועליו אני ממליצה בלב שלם..

danadandana

New member
תודה רבה ועוד משהו

לא מתכננת להיות בראשל"צ בקרוב למרות שבהחלט אקפוץ לבקר שם כשאהיה באזור
בינתיים הציפורניים שלי ממש צהובות - תוצאה של שימוש בלק של OPI שהוא ממש מעולה למריחה ועמיד אך מצהיב לי את הציפורניים, נראה שאין מנוס מהוצאת 80 ש"ח על המלבין של ESSIE, אלא אם כן יש לכן המלצה אחרת יותר נגישה (ס"פ וכאלה)

אין לי המלצה אחרת, רק את המוצרים הספציפיים

הללו אני מכירה ושמעתי עליהם, אני עצמי לא השתמשתי, כי תמיד דאגתי למרוח בייס קואט

InvisibleTouch

New member
אני יכולה להמליץ לך על דרך שלא תעלה לך גרוש:)

לטבול את הציפורניים במיץ לימון למשך 5 דקות, ואח"כ לשפשף עם מברשת שיניים.
(לא לעשות את זה יותר מפעם-פעמיים בשבוע, בגלל החומציות של הלימון שיש בה כדי להרוס את הציפוי המגן הטבעי של הציפורן).

אחרי שהציפורן תחזור לגוון טבעי (את לא תצטרכי לחזור על זה יותר מפעמיים-שלוש גג. זה עובד כמו קסם),
לשים לק בסיס טוב. אבל ממש טוב. לק בסיס זה לא משהו שמחפפים בו.
(מעליו, לשים לקים של 3 ב-10, זה כבר הרבה הרבה פחות נורא).

תהני:)

Osnatz1

New member
על איזה לק בסיס טוב היית ממליצה?

עוד לא מצאתי את האחד שיגן עליי מהצהבה

danadandana

New member
המלצה-

אני אמנם עד כה לא השתמשתי בלק בסיס והגיע הזמן שאתחיל, אך הלקים של תפוח נהדרים ומשאירים את הציפורן לבנה (בניגוד ללקים של OPI, ג'ייד ועוד כמה)

Osnatz1

New member
את מדברת על לקים רגילים?

אם כן זה ממש לא רלוונטי, אני לא אזרוק את כל ה120 לקים שלי ואשתמש ב4-5 שיש לתפוח רק בגלל זה. לכן ביקשתי המלצה לבסיס

זה בכל מקרה לרוב לא קשור לחברה אלא לגוון של הלק (כהים, אדומים, כחולים משאירים את חותמם הרבה יותר מאשר לקים בהירים יותר) ולכימיה עם הציפורן.

תודה בכל אופן :)

danadandana

New member
חס ושלום, לא לזה התכוונתי

כפי שבטח ראית אני חדשה בפורום ובכלל הגעתי רק לשאול שאלה ובינתיים אני כאן...
ההמלצה שלי היא בלי קשר ללק בסיס, לפחות על עצמי אני יכולה להעיד שהלקים של תפוח משאירים לי ציפורן לבנה, ובכל זאת שאלתי בעצמי על מלבין ובסיס כי גם אני לא הולכת לזרוק את מה שיש לי...

InvisibleTouch

New member
אני דווקא שמעתי שתפוח מאד מצהיבים.

גם מהמוכרת בחנות שאמרה לי לא להעיז, וגם מחברות ומהקוסמטקאית שלי.
אבל, ויש אבל גדול-
אני מגלה עם השנים שמה שיצהיב אצל אחת יהיה מושלם לאחרת, ולכן חשוב לשמוע כמה דעות ולפעמים גם לנסות ולהכוות עד שמוצאים את הבסיס המושלם -לך-.

אני אישית משתמשת בלקים של נייל-טק2 (שבמקרה היום ראיתי עליהם פה ביקורות ממש לא טובות) ואני מאד מאד מרוצה. כבר סיימתי כמעט את כל הבקבוק (ב-3 חודשים, אני שותה אותםP:).
קונים אותם בזוג של בסיס+טופ קואוט, מחיר בסיס של 120 ש"ח ויש מבצעים יפים מדי פעם (אם אני לא טועה קניתי ב-40% הנחה, שזה ממש משתלם), שמים את הבסיס, איזה לק שרוצים, וכל יום שכבה חדשה מהטופ-קואוט.
הציפורניים חזקות יותר, לא מצהיבות, והלק מחזיק לי יום או יומיים מעבר למה שאני רגילה. :)

yaelsn

New member
אני משתמשת ברבלון 955

לא אגיד לך שהציפורניים שלי לבנות כשלג, אבל הן נראות ומרגישות סבבה לגמרי, וכמעט אין הצהבה
אם תרצי אני אצלם לך תמונה של ציפורניים נקיות בפעם הבאה שאני אוריד את הלק

למעלה