שרשור שאלות לסוף השבוע

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

Plushable

New member
מישהי מוכרת לק של סאלי הנסן בגוון כחול?

מחפשת לקנות לק של סאלי הנסון בגוון כחול (לא משהו ספציפי, פתוחה להצעות) חדש או משומש קלות/סווצ'

yaelsn

New member
שאלה לגבי צ'יינה גלייז

ראיתי שיש להם לקים שנקראים China Glaze Specialty Nail Colour
ויש לקים שקוראים להם China Glaze Nail Polish

מה ההבדל ביניהם ומה מומלץ יותר?

fionall

New member
4 לקים בשבוע

בשבוע האחרון נאלצתי כמעט כל יום-יומיים להחליף לק כי התקלף לי הלק מחלק מהציפורניים. חשבתי אולי שהבעיה בלקים עצמם, אך הם מ-3 חברות שונות (צ'יינה גלייז, לייף, ביוטיקר). חשבתי אולי זה בגלל שהציפורניים ארוכות, אז לצערי גזרתי אותן והבעיה ממשיכה לקרות. לא רק שהלק נסוג מקצות הציפורניים כבר ביום למחרת, אלא שזה פשוט מתקלף בחתיכות גדולות. יכול להיות שהבעיה במייבש או במחזק? המייבש של seche vit והמחזק של ביוטיקר...
דרך אגב, מדובר גם בידיים וגם ברגליים

Plushable

New member
הייתי מניחה שהבעיה במחזק

לא ניסיתי את המחזק הזה אבל אולי בנות הפורום יוכלו לענות לך על כך.
עוד משהו שאת יכולה לשים לב אליו זה אם השתמשת בקרם או שהיה על ציפורנייך חומר שומני כלשהו לפני מריחת הלק.

fionall

New member
יש מצב..

אני מניחה שאצטרך לנסות עם מחזק אחר. יש המלצות? (אם אפשר לא יקר במיוחד, עד 30-40 ש"ח)
לגבי חומר שומני על הציפורניים לפני מריחה-אני תמיד מנקה אותן עם מסיר לק לפני מריחה במיוחד כדי לוודא שאין עליהן שום דבר שיפריע לעמידות הלק...

hollypop girl

New member
ללא ספק, זה המחזק. גם לי יש

אותו וכמעט בכל פעם שאני שמה אותו (אם זאת, לא ב*כל* הפעמים) הלק פשוט מתקלף לי
בשלמותו (אני אפילו לא צריכה להשתמש באצטון כדי לנקות את הציפורניים) נראה שזה לא מה שקורה לך אבל עדיין..

אגב, את כמה המצב גרוע? זאת אומרת, אם מודבר בקילופים קטנים עדיף לתקן אותם מידי יום מאשר להחליף את
הלק כל יום.

fionall

New member
המצב מאוד גרוע

אומנם הקילופים קורים בו זמנית באיזה 2 ציפורניים (רבע מהציפורן בערך מתקלף), אך בשאר הציפורניים הלק פשוט נסוג איזה מ"מ מקצה הציפורן וזה נראה רע וכל זה בתוך יום.. וזה רק בידיים, ברגליים הלק פשוט נעלם מהציפורניים (2) לחלוטין, מה שבחיים לא קרה לי. ברגליים לק מחזיק לי מושלם שבועיים ואז אני מחדשת, אבל רק בגלל שהציפורן גדלה..

Plushable

New member
נסי את המחזק של ג׳ייד/לייף

אני משתמשת בג׳ייד ומרוצה ממנו. ממש זול גם.

hollypop girl

New member
במחזק של ג'ייד טוב? חשבתי שאמרו

פה עליו שהוא לא עושה כלום (אולי אני מתבלבלת...). הוא עולה 10 שקל במבצעים, נכון?

Plushable

New member
בשבילי הוא סבבה

הוא עולה 10 ש"ח ולא מגיע עם הבטחות מיוחדות, אבל בשבילי זה מספיק.

trilliane

Well-known member
מנהל
כפי שכתבו מעליי, האשמה בתחתית הפירמידה

אם לק מתקלף בחתיכות גדולות זו בעיה מהבסיס. קראתי כאן ביקורות לא מחמיאות על המחזק של ביוטיקייר; לי קרו קילופים עם המחזק של ניילטק (שבתור מחזק דווקא זוכה לשבחים) ומאז שעברתי לסאלי הנסן זה כבר לא קורה (אבל המחזקים שלה לא זולים).

mAmA MiSiSiPi

New member
זה קרה גם לי בסוף מצאתי פיתרון

שלא הכי חביב עלי אבל אם אני רוצה שלק ישרוד אז לא להשתמש לא בבייס קואט לא טופ לא במייבש ולא במחזק. נטו הלק הצבעוני וככה הוא יכול להחזיק לי אפילו 3 ימים. אם אני מוסיפה עליו משהו הוא מתקלף תוך כמה שעות אפילו לא חצי יממה.

hollypop girl

New member
מוצרים משלימים: וואו או לה-שה?

אמרתן שמוצרים של לה-שה (ככה קוראים לזה?) נמכרים בחנויות של WOW.
אז, איזה עדיפים?

trilliane

Well-known member
מנהל
אני קניתי רק את המייבש של לה-שה והוא סבבה

לא מכירה מעבר לזה.

לגבי שם החברה, נקודה מעניינת: עקרונית כך אמורים להגות אותו (לֶה-שֶׁה = "החתול" בצרפתית) ולכן זה התעתיק הנכון לעברית; עם זאת, התברר לי לאחרונה שבאתר החברה הישראלי קוראים לו לה צ'ט... אולי הם לא רוצים לבלבל את הלקוחה הישראלית הממוצעת (שבאופן טבעי קוראת chat כמו באנגלית, גם אם היידוע הוא le ולא the) או שמבחינתם הסמליל של החתול הוא סתם צירוף מקרים...
אני ממשיכה לכתוב לה-שה בדיוק מאותה סיבה שאני כותבת שיק ולא צ'יק, אבל כל אחת יכולה לבחור מה שמתאים לה.

hollypop girl

New member
השאלה היא למה התכוונו כשחשבו

על השם שיק? צ'יק כמו בחורה או שיק כמו סגנון?
בעיקרון CH אמור להיות "ש".

trilliane

Well-known member
מנהל
חשבו בצרפתית
chick בחורה זה כמו "פרגית"

קיצור של chicken וזה סלנג די נמוך ולא מכובד... לעומת זאת chic בצרפתית זה אלגנטי, מהודר, מסוגנן, שם הולם והגיוני שחברת קוסמטיקה תעדיף לאמץ לעצמה.

hollypop girl

New member
עזרה בהצלת שני לקים

לאמא שלי יש שני לקים בגוונים מאוד כהים (של קרליין וסאלי הנסן) שכבר הגיעו
לאמצע והיא רצתה לזרוק אותם בטענה שהם צמיגיים מידי, לא מתייבשים מהר ועושים בועות (בלי
שום שכבות בסיס או טופים).
אפשר איכשהו להציל אותם? מדלל יעזור?

למעלה