שרשור שאלות לסוף השבוע

hollypop girl

New member
פופה

לא יודעת איך במקומות אחרים, אבל נראה שכל פעם שיוצאת לפופה סדרה חדשה לא טורחים לחדש אותה אחרי
גמר המלאי בחנויות...
למשל, ההולוגרפיים יצאו ממש לא מזמן וכבר לפחות שבועיים שנשארו כמה בודדים בסופר פארמים שאני נכנסת אליהם....
האמת שזה ככה גם עם אורלי...
אבל הבנתי שאיתם זאת בעיה מוכרת...כבר הגיעו הקולקציות החדשות שהובטחו?
מוזר שזה לא ככה עם לקים של ג'ייד\לייף\מייבלין...

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן, גם אני רואה אותו מצב בסניפים בחיפה

בדקתי גם בחודש האחרון אבל לא ראיתי שום בקבוקים חדשים של אורלי כבר למעלה מחצי שנה. הקולקציה האחרונה שראיתי בישראל יצאה (בעולם) בפברואר...
בחודשים האחרונים אני רואה מדפי אורלי מדולדלים ועלובים במיוחד. היו פה שני דיווחים על לקים מקולקציית הקיץ הנאונית Cool vibe אבל רק באזור המרכז (ראשל"צ ופתח תקווה כמדומני) ובסניפים אחרים (בפרט בחיפה) לא ראיתי לה זכר (ואני פוקדת מדי פעם גם סניפים בת"א ובמקומות אחרים).

אני מניחה שההבדל הוא שפופה ואורלי הן חברות בין-לאומיות בשעה שג'ייד מקומית ומייצרת גם ללייף שבהיותו מותג הבית של הסופרפארם ודאי שהוא תמיד במלאי...
לגבי מייבלין אין לי מושג למען האמת, אולי היבואן מוצלח יותר. לפחות פופה מביאים לארץ קולקציות חדשות, ייאמר לזכותם.

hollypop girl

New member
כן, רק שחבל שאנחנו לא מספיקות לקנות

את אותן קולקציות כי הן נעלמות מהר מהמדפים...
אם אני זוכרת נכון היו בערך 10 גוונים בקולקציה ההולוגרפית, בסופר פארמים שאני הייתי בהם נשארו מקסימום שני
גוונים ובערך 2 בקבוקים לכל גוון...ונראה שהם לא מתכוונים להזמין עוד...

trilliane

Well-known member
מנהל
לפחות לגבי פופה הספקתי, לשמחתי...

יצא שעברתי בסניף כבר באותו שבוע שבו פורסמו כאן הידיעות והתלבטתי אם לקנות או לא אבל בסופו של דבר קניתי את השניים שרציתי ובדיעבד זו כנראה הייתה הפעולה הנכונה.

אם לא נשארו הגוונים שאת רוצה אולי כדאי לפנות לשירות הלקוחות של הסופרפארם? התרשמתי שהוא טוב. אני גם לא רואה סיבה שלא יביאו מוצר מצליח, הרי אם יש ביקוש למה שלא ירצו למכור עוד?

hollypop girl

New member
כן, לפנות לשירותלקוחות זאת אפשרות אבל

זה כאב ראש בשביל משהו כלכך קטן...הרי זה לא שאני *כלכך* רוצה לקנות אותם...בסופו של דבר, כבר
יש לי 3 גוונים מהסדרה, אבל אני יודעת שאם הייתי באה לסופר פארם ורואה את הקולקציה במלואה עוד פעם ככל הנראה
הייתי בוחרת עוד גוון או שניים...

אם הם היו דואגים לעשות את זה בעצמם...הם הרי יודעים יותר טוב ממני למה יש ביקוש...

Plushable

New member
אם מישהי צריכה עזרה, אולי אני אוכל לעזור

בסניף שלי (רמת השרון) עדיין יש כמה לקים של פופה מהסדרה ההולוגרפית ומהסדרה החדשה של china doll
אם מישהי מעוניינת אני יכולה לקנות לה ולשלוח בדואר.

MyRun

New member
נצלש- הולוגרפים של פופה VS של קולור קלאב

מי לוקח? רציתי לקנות כסוף וההבדל לא משמעותי (20 לפופה- ו30 לקולור קלאב), יש איפושהו השוואה ביניהם? או שהם ממש אותו דבר? בבקבוק הקולור היה נראה יותר מרשים...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני יכולה להעיד רק על הסגול של CC

שנקרא Wild at heart שהוא ההולוגרפי הכי עלוב שראיתי בחיי. גוון סגול חמוד למדי, אבל ההולוגרפיות שלו מסתכמת במשהו שנראה כמו שימר אדמדם עדין, וגם זה רק בשמש.

נתקלתי במישהי שכתבה שלמזלה נפלה בחלקה הגרסה ה"טובה", אז אולי יש לו יותר מפורמולה אחת, לא יודעת; אישית ראיתי תמונות חמודות ברשת והתלהבתי, הזמנתי מאיביי (ממוכר אמין ומוכר) והתאכזבתי. אני מצטערת שלא קניתי את הסגול של פופה, זול יותר והולוגרפי פי כמה.

מסכימה עם הכל רק

חשוב לי לציין - אמנם המחיר נמוך יותר, אבל הכמות קטנה יותר משמעותית.. ככה שתכלס, יחסית לכמות, הוא יקר יותר.

עם זאת, כמו שטריליאן אמרה, הוא בולט יותר.

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון. אבל עדיין יוצא פחות כסף מהכיס

ומכיוון שאני לרוב לא גומרת בקבוקים, זה לא נורא... אני לא חובבת גדולה של פופה והבקבוקים שלהם לא יפים בעיניי ולא נוחים לי (אם כי המברשת דווקא סבבה, במפתיע) ומחירם בהחלט יקר ביחס לכמות; אם ההולוגרפיים שלהם מוצלחים, אז קניתי שניים. אין לי מושג איך יתר הגוונים של קולור-קלאב. הייתי קונה את המוצלח יותר, ואם הם זהים באיכותם, אולי הייתי משקיעה בקולור קלאב עוד עשרה שקלים, אבל זה מצריך הזמנה מחו"ל אז כנראה הייתי קונה בסופר-פארם וזהו...

Plushable

New member
את מתכוונת להולוגרפיים החדשים של color club

מהסדרה שיצאה בחודש האחרון?
כי אם כן, הם מדהימים ונראים הרבה יותר טוב מרוב ההולוגרפיים שקיימים כרגע בשוק.
את מתכוונת להזמין אונליין או שיש חנות בארץ שמוכרת אותם?

Plushable

New member
בבלוג הזה תוכלי למצוא השוואות

של הלקים ההולוגרפיים החדשים של CC עם לקים אחרים כמו nfu oh ו-hits ועוד.
http://www.colorfulcrack.com/

אשמח אם תשתפי איפה מצאת את ההולוגרפיים של CC ב-30 ש"ח :) נשמע כמו מציאה

MyRun

New member
בסינמה סיטי בראשון בדוכן מניקור פדיקור

1 ב30 ו2 ב50, ברור שקונים 2

האמת שלא התעמקתי בשם כי ידעתי שלא אקנה באותו רגע, אבל הדוכן הזה מתעדכן כל הזמן (יש גם opi ב65) והיו כמה בקבוקים לכל צבע (מגוון לא רע בכלל) אז אני מניחה שזו הקולקציה החדשה. אני אוודא כשאהיה שם שוב

Plushable

New member
מגניב

אשמח אם תוכלי להציץ בשמות של הלקים ההולוגרפיים, כך נוכל לדעת מאיזו קולקציה הם :)
הלואי והיו מוכרים באיזור שלי. אני אף פעם לא מגיעה לראשון...

hollypop girl

New member
ה-HD של סאלי הנסן

קיבלתי אחד בהחלפה והוא מאוד דליל...
השאלה היא אם הוא עבר מדלל אכזרי במיוחד (כי הוא נראה ממש מימי בבקבוק) או שככה הם? כי מסווצ'ים באינטרנט
הוא מתקבל שקוף ולא מכסה את הלבן בקצה הציפורניים גם אחרי שתי שכבות...

Plushable

New member
יש לי 3 לקים מהסדרה הזו וכולם דלילים

הם כנראה מיועדים כטופ מעל צבע דומה. מתקבל אפקט יפה למרות זאת :)

Plushable

New member

Plushable

New member

למעלה