שרשור שאלות לסופ"ש

שירנהנה

New member
איך חובבנית יכולה לסדר את העור ליד הציפורן?

האם כל פעם שאתן שמות לק אתן מורידות את העור כדי שייצא ייפה?
קשה לי להסביר במילים, זה כאילו שהגימור אצלי בציפורניים לא יוצא מספיק יפה...

poynter

New member
שרשור שאלות לסופ"ש

מה זה החום הזה?!

סופ"ש שקט שיהיה לנו

Plushable

New member
למישהי יש את Color Club Worth the Risque?

כבר הרבה זמן שאני רוצה לק הולוגרפי כסוף איכותי, ומצאתי את Color Club Worth the Risque.
רציתי לרכוש אותו ב-Trans design אבל ראיתי שהם הוסיפו הערה "(Not holographic color)" וזה ממש מוזר...
יש סיכוי שיש שתי גרסאות של הלק הזה או שהוא בכלל לא כזה הולוגרפי כפי שרואיםב סווצ'ים ברשת? :\
אם למישהי יש אותו אשמח לעזרתכן.

noash5

New member
יש לי אותו

הוא באמת לא כזה הולגרפי... צריך להיות ממש בשמש ולהזיז את האצבעות בשביל לראות הולוגרפיות וגם זה מעט...
מוספיה תמונות שלי, למרות שהן לא כ" מוצלחת.
בתוך הבית הוא נראה סתם אפור רגיל, בחוץ הוא מיוחד אבל לא כמו בסווצ'ים של SCRANGIE.
מצד שני, יש לי לק הולוגרפי של מילאני והקולור קלאב יותר הולוגרפי ממנו...
אני אוהבת אותו, הכיסוי שלו מעולה ומספיקה רק שכבה אחת אבל אם יש לך אופציה נסי לחפש משו יותר הולוגרפי

noash5

New member
ועוד תמונה

משקפת יותר לטעמי.
יש פעמים שרואים יותר צבעים אבל הם די נדירות...

Plushable

New member
תודה

ממה שהבנתי יש שתי גרסאות של הלק הזה, באחת יש הולוגרפיות ובשני אין - הוא יותר אפור כסוף. זה די מעפן כי אין לך מושג מה אתה קונה.
הוא באמת לא נראה כל כך הולוגרפי כמו שהייתי רוצה, ויש לי משהו דומה שנראה כמו בתמונות שלך, אז אני אמתין קצת.
תודה רבה, עזרת לי :)

לפי מה שזכור לי שהיה כתוב אצל דנרה

זה שעם הבסיס שלהם זה היה מוצלח, עם בסיס אחר- לא היה מוצלח, ובלי בסיס בכלל היה גם מוצלח, פשוט נדרשו יותר שכבות

איך מתקנים את העור אחרי שנים של כסיסה?

טוב אז בתור כוססת כפייתית, כמעט לשעבר, אני מעוניינת להתחיל לתקן ולטפל בעור שמסביב שגדל ללא הרף.. הייתי ממש רוצה ציפורניים יפות ולגדל אותן זו גם בעיה משום שהן גדלות ככ חלשות והייתי שמחה לשמוע אולי על מחזק טוב - חשבתי על של סאלי הנסן..
טו דה פוינט- הייתי שמחה לשמוע טיפים איך מסדרים את העור סביב הציפורן וגורמים לו להראות יפה כזה כמו אצלכן

poynter

New member
בדיוק בשרשור הנ"ל

מישהי שאלה את אותה השאלה ונתנו שם כמה תשובות, מוזמנת לקרוא

poynter

New member
ברוכה הבאה

לפעם הבאה, שהשאלה שלך לא תיעלם בנבכי הפורום - ממליצה לך לשרשר לשרשור שאלות הפעיל.

אני הייתי ממליצה לך להעלות תמונה, שנראה מה המצב.
בדר"כ הייתי אומרת לא לגעת בקיוטיקלס (העור שמסביב לציפורן) כי הוא נוטה לגדול סתם.

שירנהנה

New member
היי, תודה! אעשה זאת

העליתי תמונה. אני מתכוונת ללבן הזה שיש לי מסביב. זה ממש מציק.
מה ניתן לעשות כדי שיראה טוב יותר?

poynter

New member
דווקא אני לא מזהה משהו חריג בכלל

הלבן הזה שאת מתארת בצדדים הוא סה"כ יובש שניתן לטפל בו עם קרם ידיים טוב.

יש לך מבנה ציפורניים יפהפה,
קדימה למרוח לק ולהראות לנו

שירנהנה

New member
אני שמה כמה פעמים ביום קרם ידיים

היי,
תודה על התגובה!
אני שמה כמה פעמים ביום ועדיין המסביב של הציפורניים שלי נראה יבש. זה למה חשבתי אולי צריך להסיר אותו.
אני ממש רוצה מרקם חלק של ציפורן, כמו התמונות ציפורניים שאתן מעלות כאן

trilliane

Well-known member
מנהל
בצדדים אפשר לגרד (בעדינות!) בעזרת מכשור מתאים

למשל מקלון עץ (הכי עדין):
http://www.beautycare.co.il/make-up-product-in.asp?ID=528&Cat=528
או חותך ודוחף עור:
http://www.beautycare.co.il/make-up-product-in.asp?ID=525&Cat=525

את יכולה להשתמש בקרם / סרום כדי לרכך את האזור ואז לשפשף קצת ולרוב העור היבש על הציפורן עצמה יורד, או להיעזר בחלק המתכתי (החד) של המכשיר השני. אני מדגישה שוב, צריך לעבוד איתו בזהירות, במתינות ובעדינות רבה, רק על החלקים שעל הציפורן עצמה ולא בעור מסביב, ואם את מרגישה כאב להפסיק מיד כי זה סימן שפגעת בבשר.

את העור המיותר שבתחתית לא צריך לגרד, אפשר פשוט לדחוף פנימה בעדינות (גם כאן כדאי אחרי ריכוך) ויש כל מיני קרמים שעוזרים בכך, אבל אני לא משתמשת אז אני לא יודעת להמליץ (היו כאן לא מעט שרשורים בנושא בעבר; חפשי "קיוטיקלס" בחיפוש בצד שמאל למעלה).

בגדול כדאי מאוד לא לגזור את העור בתחתית וגם להתעסק כמה שפחות עם כל האזור שמסביב לציפורן, ממש המינימום ההכרחי. אם מתעסקים יותר מדי זה רק עלול להסתבך ולהיעשות גרוע יותר. אם את מרגישה שאת לא בטוחה, עדיף שתגיעי למניקוריסטית מקצועית שתטפל לך בציפורניים (לפחות טיפול ראשוני) ותלמד אותך מה לעשות להבא (לא בהכרח באופן אקטיבי... אבל תוכלי ללמוד ממנה).

למעלה