שרשור שאלות לפוצ'

שרשור שאלות לפוצ'

מוזיקאי הבית של Exit מגיע לאולפן של תפוז לשיר לכם, לספר לכם ובעיקר לענות על השאלות שלכם! האירוח יתקיים ביום חמישי הקרוב, בשעה 17:00 בבלוג TV של תפוז. אנא שרשור שאלות לפוצ' בשרשור זה

להלהלהלה../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

האם אתה מרגיש שהצטרפותך לאקזיט העלתה אותך לרמה שהיום אנשים [נוער] מזההה אותך ברחוב ושומע את המוזיקה שלך?! און שהיא נשארה אותו דבר לפני שהצטרפת לתוכנית?

שאלות!

פוצ'! 1- בתרו מוזיקאי.. האם יש אומנים שאתה אוהב ומעריך? איזו מוסיקה אתה נהנה לשמוע? 2- מה הם הקרטריונים לדעתך למוסיקה טובה, כלומר, מה צריך כדי לעשות להיט? 3- האם אתה עושה מוסיקה מתוך אהבה למוסיקה שאתה עושה או בתקווה שהיא תצליח? אתה מחמוד
תמסור לי ד"ש =] אם בא לך...

Eran39

New member
השיר נמלים... מה חשבת לעצמך?

שוכב ערום סופר ת'נמלים?! אפילו לא השקתי את העציצים...... תראי אני שובר פה מחסומים..... מהה קרה לך? אין שירים על רמה היום? אבל מה ... על היכולת הלחנה שלך של השיר הזה ספציפית לא יכול להגיד שלא אהבתי...

זאת שאלה או ביקורת =\../images/Emo194.gif

לפי דעתי זה לא יה מה שאמרת תחשוב שהיו אמורים לך את זה בשידור חי בבלוג |:

שאלות!

פוצ'! 1- בתור מוזיקאי.. האם יש אומנים שאתה אוהב ומעריך? איזו מוסיקה אתה נהנה לשמוע? 2- מה הם הקרטריונים לדעתך למוסיקה טובה, כלומר, מה צריך כדי לעשות להיט? 3- האם אתה עושה מוסיקה מתוך אהבה למוסיקה שאתה עושה או בתקווה שהיא תצליח? אתה מחמוד תמסור לי ד"ש =] אם בא לך...

היי פוצ'- שאלה

1. בתור זמר כל כך טוב ומוצלח, האם יש זמרים או זמרות אחרים שאתה אוהב את הסגנון מוזיקה שלהם? אתה מעריך אותם? 2. מאיזה גיל התחלת לשיר? ולמה דווקא בחרת להיות זמר? 3. כשהיית קטן החלום שלך היה להיות זמר? תודה אם תענה לי :)) אל תפסיק לשיר !! ממני: גל

בארייי

New member
חחח פוצ' מלמד את ידיד שלי עידו לנגן

הוא המורה הפרטי שלו... איזה קטע

למעלה