שרשור שאלות לשבוע חדש!

שלום, שאלת קניה באיביי לעומת אתרים

אני מניחה שבטח טחנו את הנושא אבל החלטתי להעז ולשאול את המומחים בכל זאת

האם המחירים לקיטים של מיני OPI באיביי (לרוב נע סביב 50 שח כולל משלוח), זולים בהשוואה לאתרים אחרים? האם יש אתרים שעושים מחירים טובים יותר לכמה קיטים יחד?
אני חדשה בעולם הלקים (מכורה מתחילה) ולא יודעת איפה לחפש.
אשמח לדעתכם ולהמלצות אם יש.
תודה
בנתיים החלטתי ללכת על הקיטים של המיני כדי להכיר כמה שיותר גוונים של OPI.
תודה:)

אגב, ראיתי את שרשור האתרים אבל אשמח לתשובה

לגבי הלקים מיני ספציפית אם אפשר, אני פשוט רוצה לקנות כמה חבילות ואני לא בטוחה שבמקרה כזה איביי הכי זול.

תודה

תודה רבה, לא הצלחתי למצוא אותו

אבלמצאתי מוכרת מאמריקה עם פידבקים טובים שמוכרת את המוצר המקורי במחיר יחסית סביר.
אגב, גם הלקים הרגילים עולים אצלה מחיר סביר עם משלוח.
salonsupplystore

נכון, גם אצלה ראיתי דברים במחיר טוב

זה הקישור למוכר שציינתי
http://www.ebay.com/usr/beautyzone2007

לא בטוחה לגבי OPI מיני באתרים אחרים...

אני לא מכירה יותר מדי אתרים האמת, אבל ב-beauty joint או ב-cherry culture למשל אין OPI בכלל...
בכל מקרה, רק שתדעי שקראתי לא מעט מבנות שניסו [אני אישית לא ניסיתי] שהלקים המיני האלה לא כ"כ נוחים לשימוש.
מבחינת מגוון צבעים זאת באמת דרך מאוד נוחה אבל הגודל של הלק הוא רבע מלק רגיל ולכן המברשת שלו מוקטנת [הבנתי שזה מקשה על המריחה], הלק נגמר מאוד מהר ובכללי אני לא יודעת עד כמה זה באמת משתלם מבחינת מחיר.

בקיצור, לפני שתקני כמה סטים ביחד אולי כדי שתנסי סט אחד לראות איך את מסתדרת עם זה.

רעיון מצוין!

תודה, אני אקנה סט אחד לראות באמת אם זה נוח או לא ואח"כ אחליט אם אני רוצה עוד..

yaelsn

New member
אני דווקא מסתדרת עם הקטנים של OPI

כנראה שזה תלוי גם באורך ועובי הציפורן
ולא כזה מפריע לי שהם נגמרים מהר כי יש לי המון לקים ולוקח לי המון זמן עד שאני חוזרת לאותו לק

מה שכן קצת מבאס זה שאם בכל זאת משתמשים בלק מוקטן די הרבה, הוא מסמיך יותר מהר מלק רגיל ונהיה קשה לעבוד איתו (כי יש בו כמות קטנה ומהר מאוד הבקבוק מתמלא באוויר)

ועוד דבר מבאס זה שעליי OPI לא הכי עמידים, אבל זה אינדיבידואלי

למעלה