שרשור שאלות לשבוע חדש
B Bonushkie New member 5/12/13 #2 פינת אוסף לא ראיתי שיש השבוע, זה עדיין נמשך נכון? אמור להיות התור שלי ביום ראשון ורציתי לדעת עם לצלם ולהעלות בראשון או לא.
פינת אוסף לא ראיתי שיש השבוע, זה עדיין נמשך נכון? אמור להיות התור שלי ביום ראשון ורציתי לדעת עם לצלם ולהעלות בראשון או לא.
מ מיסיס בלק New member 8/12/13 #3 זה נמשך, אם לא היה איזה שבוע או שאף אחת לא הציעה את עצמה, או שמישהי הציעה והבריזה. בכל מקרה אני חושבת שאני מדברת בשם כולן כשאני אומרת שנשמח לראות את האוסף שלך!
זה נמשך, אם לא היה איזה שבוע או שאף אחת לא הציעה את עצמה, או שמישהי הציעה והבריזה. בכל מקרה אני חושבת שאני מדברת בשם כולן כשאני אומרת שנשמח לראות את האוסף שלך!
L Lihi Rimon New member 8/12/13 #4 היי יש לי שאלה. מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות לקים של KleanColor?
מ מיסיס בלק New member 10/12/13 #5 או באתר beautyjoin או אצל מוכרת באיביי http://stores.ebay.com/JOYs-cosmetics
L Lihi Rimon New member 10/12/13 #6 הוו... כן, שם ניסיתי, לא שולחים לארץ. חחח. מקווה שהיא שולחת. תודה רבה!!!
מ מיסיס בלק New member 12/12/13 #7 מה? מה זה לא שולחים לארץ? בטח שכן, גם יצא לי להזמין מהם מספר פעמים.
L Lihi Rimon New member 13/12/13 #8 החברה עצמה לא שולחת. וניסיתי באיביי מכל מיני מוכרים ואף אחד לא שולח לארץ חח. אבל זה לא אומר שכולם כאלה. ^^ פשוט לא שיחק לי המזל.
החברה עצמה לא שולחת. וניסיתי באיביי מכל מיני מוכרים ואף אחד לא שולח לארץ חח. אבל זה לא אומר שכולם כאלה. ^^ פשוט לא שיחק לי המזל.
מ מיסיס בלק New member 15/12/13 #9 כן אבל כמו שרשמתי לך את יכולה מהמוכרת הזו באיביי ומהאתר שרשמתי. לא הבנתי מה הבעיה..