שרשור שאלות לשבוע חדש!

אין בארץ הם נמכרים רק באיטליה נדמה לי, אבל אפשר להשיג אותם דרך האינטרנט.

GoldNails

New member
קיקו היי איבונה,
קיקו לא מוכרים בארץ לצערינו !
הם במקור מאיטליה אבל אפשר למצוא אותם בכל רחבי אירופה (באתר שלהם תוכלי לראות איפה נמצאים: http://www.kikocosmetics.com/ )
אולי שווה גם לבדוק באתרים כמו איביי אם ידוע לך על לק ספציפי שאת צריכה.
מומלץ בחום !

לא רק באיטליה, יש גם בספרד, ברלין, ואני די בטוחה שיש עוד מדינות שאני לא זוכרת

איפה אפשר באינטרנט?

lilo4

New member
לא חושבת שיש ברשת... אני לפחות כמעט ולא הצלחתי למצוא מוצרים שלהם באיביי, יש כמה פריטים בודדים. קיקו זו רשת זולה, בסגנון של וואו/ביוטיקייר שלנו, אני לא חושבת שיש להם שם מחוץ לאירופה ולכן קשה למצוא אותם ברשת

מחפשת פתרון אחסון...

קופסאת המגפיים כבר לא מספיקה לכל הלקים :(
אז התחלתי עוד קופסא, אבל תכלס זה מבולגן לי מידי ובכלליות דיי מעצבן.
אני צריכה שיהיה מסודר

אהבתי לראות באחד השרשורים כאן איך אתן מאחסנות את האוסף שלכן, אבל יש לי בעיה משמעותית: לא רוצה שהלקים יהיו במקום גבוה מחשש שהם יפלו! כבר קרה לי שהפלתי לקים שנשברו ועפו לי על כל הבגדים... ועכשיו כשיש לי אוסף יותר גדול ומגוון אני בכלל חרדה שיקרה להם משהו! במיוחד עם כל התחזיות לרעידת אדמה S:
קופסאת הנעליים נמצאת בארון במדף הכי תחתון...
יש לכן איזה רעיון מה אפשר לעשות? שגם יהיה מסודר, גם יראו את הצבעים, וגם הם ימשיכו לשכון בקומת קרקע?

denush

New member
מדפים ללקים זו אופציה?

לי יש שניים ולדעתי זה הכי יפה שיש :)
אבל ראיתי גם הרבה הרבה מאוד בנות מאחסנות את הלקים בשידת HELMER של איקאה, שהיא קטנה, מגיעה בכמה צבעים ומתאימה בדיוקקקק ללקים.
קישור לשידה:
http://www.ikea.co.il/default.asp?catid=%7B3219749D-DEA0-4C0B-91F4-25391D7B16C1%7D&itemid=%7B9C02CAB9-C399-4874-8B7B-69409F77ECC6%7D
וסרטון שהניילזאורוס מראה את האחסון שלה בשידה הזו - http://www.youtube.com/watch?v=ksHex19Mmr8

חוצמזה, מישהי סיפרה כאן בפורום לפני כמה חודשים שלבקש למשל מנגר להכין מדפים שיהיו בדיוק במידות שלה עלה לה 110 ש"ח משהו כזה, וזה מחיר הרבה יותר זול מהשידה ומהמדפי פלסטיק שקיימים בשוק....
זה מה שאני חושבת שטוב ! בהצלחה! מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע על מה הלכת בסוף...

שמעי,

אני בניתי מתקן מקאפה, והוא נתלה, ומאוד מאוד הייתי לחוצה בהתחלה בגלל הגובה. זה הרבה זמן היה מונח על הרצפה, כי פחדתי שזה יפול, וזה גם היה מוקף בכריות
כדי שאם הם יתמוטטו תהיה נפילה רכה, וגם הייתה טקטיקה שהיקרים למטה והזולים למעלה, וכו וכו
ואני יכולה להגיד לך שיש לי את המתקן כבר יותר משנה (כמעט שתיים) והכל בסדר. היה איזה מדף או שניים שחצי ממנו קצת הדבק נחלש והוא לא היה מחובר באמצע ככה לגב של המתקן, אבל ראיתי את זה והוספתי מלא דבק וזה כמו חדש.
בקיצור אלא אם יש רעידת אדמה נראה לי שאני בסדר..

כריות!אדיר!

השלב הבא הוא לתפור לכל לק מצנח קטן שייפתח אוטומטית במקרה שהוא ייפול

העניין הוא שאני לא בלחץ מזה שזה יפול לבד מהקיר, אלא שאני בכבודי ובעצמי אקח משם לק ובטעות אפיל אותו, כי זה כבר קרה לי לא פעם. וחוץ מזה אומרים שתהיה רעידת אדמה גדולה בישראל מתישהו וזה מפחיד אותי לא פחות!

אני בניתי

פתרון זול, יעיל ויפה.

תכננתי את המדפים שלי מספיק עמוקים כך שהלקים לא יפלו רק שהתווספו לי כ"כ הרבה לקים מאז שבניתי אותו שאני פשוט שמה 2 שורות בכל מדף

MyRun

New member
אני אישית מעדיפה בקופסא

הכי נוח, האוסף שלי נודד בבית כדי שכולם יתלבטו איתי מה לשים.

גם לי בדיוק נגמר המקום בקופסא שהייתה לי וקניתי בביוטיקר קופסא חדשה ממש גדולה ויפה (וזולה
). יש להם המון גדלים, בקופסא שלי נכנסו בערך 75 לקים ויש מקום ללפחות עוד 25-30, וזו הקופסא השלישית בגודלה ככה שיש לאן להתפתח

למעלה