שרשור שאלות לשלישי-רביעי

Plushable

New member
שאלה בנוגע ללק UV GEL

האם אפשר למרוח אותם כמו לקים רגילים ולא להשתמשת במנורת UV?
האם הם מתייבשים לבד או שחייבים להשתמש במנורת UV?

יעל י

New member
חייבים מנורה.אי אפשר בלי.

trilliane

Well-known member
מנהל
בונדר = מקשר, מחבר. כתוב שם בתיאור המוצר

"rubberized basecoat, grips lacquer to the nail surface for extra lasting adhesion"
כלומר זה בסיס דביק (גומיי) שתופס את הלק מצמיד אותו לציפורן וזה אמור להגדיל את העמידות שלו. במילים אחרות, מה שכל בסיס טוב אמור לעשות... כדי לדעת עד כמה הוא באמת מוצלח הייתי מציעה להריץ חיפוש בגוגל ולקרוא ביקורות (בבלוגים, באמזון וכו').

saritmarti

New member
אוקי תודה

אהא הבנתיייי תודה רבה לך !:) וכן אני אשקול זאת למרות שאני עדיין לא סגורה לגבי הבונדר הזה , אני רגילה לסדר הרגיל , בסיס ,לק 2 שכבות ומייבש :) אבל אני אקח זאת בחשבון ואולי אנסה

saritmarti

New member
כן אני יודעת

אכן כן אבל התרגלתי לבסיס ולא נראה לי שמתחשק לי לנסות בזמן הקרוב בסיסים אחרים , נוח לי עם שלי חחחחחחח :) תודה לך

hollypop girl

New member
אנדריה

יש את הבקבוקים העגולים שנמכרים במשביר אבל יש גם בקבוקים מלבניים (עם צבעים רגועים
יותר) שלא מצאתי בשום מקום.
יש בינהם הבדל בפורמולה או במחיר? איפה אפשר להשיג את המרובעים<

Plushable

New member
מדלל לק

יש לי לק קראקל שהסמיך מאוד. האם מדלל עשוי להרוס אותו לגמרי או שהוא יכול להחזיר אותו לקדמותו?
על איזה מדלל אתן ממליצות והאם ניתן להשיג בפארמים או במקומות אחרים? (אני לא מאמינה שאגיע לאיזור של WOW וביוטיקר בחודשים הקרובים)

trilliane

Well-known member
מנהל
מדלל לא אמור להרוס את הלק

לא יודעת איך הוא משפיע על לקים נסדקים; לדעתי פשוט נסי לדלל בעדינות ובהדרגה ולראות את ההשפעה. דילול ראשוני לא אמור להרע את המצב, ובכל מקרה אם הלק כבר במצב לא שמיש (או שמיש בקושי) נראה לי שאין לך מה להפסיד...
בפארמים ראיתי מדלל של שיק, הוא עלה באזור 15 ש"ח לבקבוק די קטן. אין לי מושג איך הוא (אני מניחה שהוא בסדר, אין סיבה שלא). התנסיתי עד כה רק במדלל של ביוטיקר ואני יכולה להמליץ עליו בלב שלם (הוא גם זול משמעותית, 9.5 ש"ח ל-100 מ"ל; ב-WOW מדלל באותה כמות עולה כפול).

Plushable

New member
תודה, אני אפקח עין על המדלל של שיק

אגב היתי היום בסופר פארם שבעת הכוכבים ואכן נדהמתי מהמבחר ומהסדר של הלקים, אבל לכל יתרון יש חסרון - כמות הדיילות למטר רבוע היתה עצומה, והן היו מציקות בצורה בלתי רגילה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לי הן לא הציקו... אולי כי הייתי עם בחור

גדל גוף (פחדו ממנו?
) ואולי כי נראיתי נחושה והתמקדתי במדף הלקים... או כי זה היה יום שישי בצהריים...

למעלה