שרשור שאלות לתחילת השבוע

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

trilliane

Well-known member
מנהל
מהיכן מומלץ להזמין אסי? (בזול) בקבוק אחד

ולא משלוח שכדאיותו תלויה בכמות גדולה.

כשאסי נכנסו לסופרפארם לא התלהבתי ורק צבע אחד צד את עיני: Dive Bar. ירוק-כחול מטאלי עמוק עם שימר. מבחינתי 50 ש"ח ללק זה הון, על אחת כמה וכמה אם אני לא סגורה עליו (זה ממש לא מחיר לניסיון). אח"כ הסתכלתי על תמונות בגוגל וההתלהבות ירדה. אבל בעקבות קריאה בבלוג All Lacquered Up (אחד החביבים עליי) הגעתי למסקנה שזה כנראה מסוג הלקים שלא עוברים טוב בתמונות ולא מן הנמנע שהן עושות לו עוול, אז אני שוקלת שוב, אבל מחפשת מחיר זול יותר (ולפי מה שקראתי עדיף הבקבוק הסלוני ולא זה של הפארמים ולו רק כי אני לא מסתדרת טוב עם מברשות עבות).

באיביי הטוב ביותר שהצלחתי למצוא היה $9.38 כולל משלוח. מניסיונכן, יש סיכוי לפחות?

ענבל30

New member
אני קניתי אותו בסופר פארם

אני פשוט סאקרית של צבעים כאלו...

על הציפורניים יש לו אפקט פחות דרמטי מאשר בבקבוק, כלומר פחות רואים את השימר. בעיני הוא מקסים, אבל לא ממלא ב-100% את ההבטחה של הבקבוק.
הסתכלתי בבלוג של ALU שקישרת, התמונות שלה נאמנות למציאות (אני לא ראיתי אף לא שמץ של סגול על הציפורניים, רק בבקבוק ובקושי רב).

לא יודעת איפה למצוא אותו בזול, אני רק מוסיפה את התרשמותי האישית מהלק הזה...

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! אם כך נראה לי שאוותר עליו שוב...

Nakuro

New member
לק...

מבאס לשמע את זה את כל דבר שתכסי איתו את הציפורן יגרום לה לרמה מסוימת של הצהבה...לפי מיטב הבנתי מחזקים גורמים במיוחד להצהבה (ומניסיון גם)
יש לקים שמשמשים שכבת בסיס שמתיימרים למנע הצהבה, לא ניסיתי אותם אבל כדאי לנסות ולראות איך זה משפיע...
רצה גם בפורום שיטה לשפשף את הציפורניים עם לימון, אבל לא יצא לי לנסות אותה, ההצבה לא ככ פריעה לי כי אני תמיד עם לק גם ככה

לקים, עישון, פטריות, כל מיני דברים.

בסיס טוב יפתור לך את בעיית ההצהבה אם היא אכן קשורה ללקים. עבורי miracle cure של סאלי הנסן מנע הצהבה לגמרי.

l i r o n i t

New member
תודה לכן..

אני לא מעשנת, ועד כמה שידוע לי אין לי פטריות..
כנראה אני צריכה להקפיד יותר על בסיס, כי אני באמת שוכחת לפעמים..

למעלה