שרשור שאלות מראש להילה הלוי!

Britney Boy

New member
שרשור שאלות מראש להילה הלוי!

שרשרו פה כל אחד את כל השאלות המוכנות מראש להילה ונבחר את כל הטובות כמובן היא תענה על הרוב (נשתדל שעל הכל) ועל עוד שאלות שתשאלו באירוח! ד"א האירוח נקבע ליום ראשון בשעה 21.00 (ב"ה) אז כולם להפיץ בכל הפורומים שאתם כותבים,במסנג'ר,באייסי בכל מקום להגיד לאנשים לבוא! בCHAT TV של הפורום לא לשכוח!:*)

Britney Boy

New member
לא לשכוח האירוח יום ראשון הזה!

ב21.00 בצ'ט טיוי של הפורום! לשלוח שאלות מראש לשרשור או אליי לפרטי כאוות נפשכם חח אותו דבר:)

להילההההההההה

למה את כזאת מושלמת????????????????????????????????? חחחחח סתם סתם את מושלמת אבל זו לא שאלה....... אז יש לי 2 שאלות די מוזרות: 1. איזה מזל את? 2קיבלת את המתנה?

להילוששששששש../images/Emo99.gif

קודם כול שתדעי שאני חולה שרופה צלויה עלייך
ועכשיו לשאלות חחח:p איך ההצלחה שלך והאם את חושבת שהשתנית אם כן במה?:p מה את חושבת על כול אחת מחברות הלהקה? מי המודל שלך לחיקוי? מה הדבר הכי משמח/מרגש שקרה לך בחיים אחרי ההצלחה? מי הערצת (מחו"ל) שהיית קטנה?? איזה מין ילדה היית? מה הצבע האהוב עלייך? מה הייתה הפדיחה הכי גדולה שלך? מהם הפרויקטים הבאים שלך לעתיד הקרוב? מה הדבר המביך ביותר שקרה לך בחיים? מתי בכית בפעם האחרונה ולמה? מה השיר שאליו את הכי מתחברת? מה סוג המוזיקה האהוב עלייך? איך הגבת כשראית לראשונה את כל המעריצים שלך?? מה השיר האהוב עליך? מה החלום שלך? הרבה שאלות *שמוליק תבחר מה שהכי טוב:p

חחחחח מעיון עשתה לה ראיון של שעה

תמסרו סליחה להיל שלא באתי אני ממש מצטערת ושאני מתה עליה!!! ולשאלות: *שניה אני קוראת מה מעיון רשמה ואם היא רשמה את השאלות שבראש שלי* את איזה מי את מעריצה מהארץ? את אוהבת רוק? מה הדבר שלעולם לא תעשי? מה את חושבת על הילה עם שלם? :p איפה את רואה את עצמך עוד 20 שנה? אם סיוון לא הייתה נשואה לאיתן, את חושבת שהיה לכם סיכוי? חחחחחחחחחחחח מה את חושבת עלינו (המעריצים שלך, ושל הבנות)? אם לא היית היום זמרת בלהקת דיימונדז, מה כן היית? ספרי לנו קצת על משפחתך.. יאללה מספיק להיום חחחח ואם היא עונה על השאלות תגידו לי ותגידו לה שאני מצטערת פליזזזזזז

Britney Boy

New member
וואו ניייסס

מי יתן שירבו מעריצים כמותכםםם ובהצלחה לטלושית במסיבה:p אל תדאגי אני אמסור

Britney Boy

New member
ועוד משו....

שלא תחשבו שמה שמעיון הביאה זה הרבה זה יחסת כלום כאילו אבל כל הכבוד לה על ההשקעה והמחשב תחשבו על הרבה שאלות כאלה גם ועדיף שתשאירו אותן פה כמה שיותר מהר כדי שאני אוכל לבחור את השאלות הטובות ביותר קודם מבינים למה זה חשוב? אז תחשבו על עוד שאלות שלא שאלו ותרשמו הכל פה! וד"א עוד בקשה... תעשו פרסום על האירוח בכל פורום ובמסנג'ר ובאייסי והכל כדי שיבואו אנשים ומלא אנשים תגרמו להם לבוא! גם בבצפר והכל! כדי שתיהיה אווירה יותר מעניינת! תודה ביוש:)

עוד שאולת:

מה התכונה שאת הכי אוהבת אצל בני אדם? מה התכונה שאת הכי שונאת אצל בני אדם? מה הכי אוהבת לעשות? מה את הכי שונאת לעשות? מה את הכי אוהבת לאכול? מה את הכי שונאת לאכול? מה את הכי אוהבת לשתות? מה את הכי שונאת לשתות? מה התכונה הכי חשובה אצל גבר ולמה? אם הייתה לך האפשרות לשנות משו אז מה היית משנה? אם היה לך 1,000,000,000 דולר מה היית עושה בהם? מה היו החששות שלך לפני שהתפרסמתם? החיים שלך השתנו? אם כן במה? זה קשה להיות מפורסם? אם כן אז למה? איזה סרט את הכי אוהבת? איזה סוג סרטים את הכי אוהבת? מה הדבר הכי מאגניב בעינייך? מה הדבר הכי מצחיק שקרה לך או שראית? מי הכי מצחיק אותך? עם מי הכי כייף לך להיות? מה החלום הבא שלך? מה הדבר הכי חרא שקרה לך בחיים ואיך התמודדת איתו? נניח שהייתה לך שרביט של קסמים ביד אוקי? מה היית עושה איתה? איפו את בעוד 7 שנים? את מי את הכי אוהבת בעולם? מי הכי חשוב לך? את מי את הכי שונאת בעולם? אם הייתה לך האפשרות להרוג מישו אז את מי היית הורגת? מה הדבר הכי משוגע שעשית או שקרה לך בחיים? מי האדם הכי משוגע בעינייך? מה הכי משוגע בעינייך? ומה מעלה לך חיוך על הפנים?

שאלת השאלות!!!

יש לנו שאלה שמעסיקה אותנו כבר זמן רב.. איך את מסבירה את זה שהמעריצות שלכן כל הזמן מאיימות להתאבד אבל לא עושות שום דבר בנידון??? מתי את חושבת שהן יעמדו במילה שלהן ויתאבדו כבר? ומה לדעתך היא הדרך המומלצת להתאבדות?

yarivos

New member
../images/Emo24.gifהי הילה הלוי !

הי הילה, אני כותב בשם קבוצת מעריצים מהמכללה למנהל בקמפוס תקשורת, ת'א. אנחנו מעריצים גדולים שלכם, אוספים בקנאות כל פיסת מידע עליכן, שירים, קליפים ופוסטרים. היינו שמחים לדעת מאיפה אתן בארץ ? תודה !

למעלה