שרשור שאלות פייסבוק

שאלה לגבי gifts בפייסבוק

אם נתתי היום פעם ראשונה gift למישהו, וכשניסיתי לשלוח אחד נוסף למישהו אחר אח"כ הוא ביקש ממני תשלום אם אני לא טועה. מה זה אומר?האם אני כן יכול לשלוח gift נוסף למישהו אחר ומאוד חשוב?? בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב!

יעל רו

New member
שאלת חיפוש בפייסבוק

איך אפשר לחפש בפייסבוק מי נולד באותו תאריך כמוני? בלחיצה על התאריך אצלי מגיעים לאנשים שנולדו בתאריך אבל בכל השנים. איך אפשר לצמצם את החיפוש לשנה הספציפית שלי?

נועה2004

New member
שאלה לגבי פייסבוק ../images/Emo41.gif

בעמוד ה-HOME יש את ה- NEWS FEED שאמורים לעדכן אותי בכל הדברים שהחברים שלי עשו לאחרונה - שינו תמונת פרופיל, הוסיפו תמונות/חברים, הצטרפו לקבוצה כלשהי וכו'... העמוד של ה-HOME לא ממש מתעדכן אצלי, הוא מוסיף רק 3-4 דברים ליום שחברים שלי עשו, כך שבעמוד יש לי בערך איזה 3 ימים ומהיום אין לי אף עדכון עדיין. כשבדקתי באופציית FRIENDS בלשוניות ה-status updates וה-recently updated ראיתי שיש מלא דברים חדשים - מהיום, אפילו, ואני לא קיבלתי אף הודעה על זה... אולי יש לי בעיה בהגדרות? איך אני יכולה לשנות את זה?

Liroy999

New member
שאלה לגבי הפייסבוק...

יש לי בעייה בפייסבוק, אני מנסה למצוא חבר/ה בפייסבוק המערכת מודיעה לי שהוא חבר אצלי כבר ברשימה, למרות שאני לא מוצא אותו שם. ושאני בא ללחוץ עליו כאילו להיכנס לפרופיל המערכת מודיעה שעליי להיות חבר שלו. חשוב לציין-שלא מופיע לי האופציה להוסיף את החבר/ה שוב או להסיר, כי הרי אני לא רואה אותו. ואין אצלי כלל שינוי במספר החברים ברשימה. מה עושים תודה רבה, רבה לעונים. לירן.

gesus

New member
שרשור שאלות פייסבוק

שאלות פייסבוק למיניהן יש לשרשר לכאן.

eliya59

New member
שאלה, אני מקווה שמישהו בכלל עונה פה..

א. איך אני יכול לראות רשימה של האנשים ששלחתי להם בקשה לאישור ועדיין לא אישרו אותי? ב. ראיתי שיש איזה אפליקצייה שאפשר לראות מי מסתכל לכם הכי הרבה בפרופיל, זה מכון? איך עושים את זה? תודה.

gesus

New member
אין אפליקציות כאלו

פייסבוק לא מאפשר לדעת מי נכנס לכרטיס שלכם וגם לא ניתן לראות מי עדיין לא אישר אותך.

SHIR2003

New member
אין רשימה של אנשים ששלחת להם בקשה, אבל

בחיפוש של בן אדם ששלחת לו בקשה אם במקום add as friend מופיע friend requested כנראה שהוא עדיין לא אישר ואם מופיע לך add as friend כנראה שהוא התעלם מהבקשה.

Lady in red2

New member
בעיה - עשו לי TAG על 3 תמונות

ונוספה לי רק אחת, איך מוסיפים את האחרות?

idoitbigtime

New member
להרוויח כסך מ FACEBOOK

Zen-Zuu : הנה רשת חברתית חדשה כמו FACEBOOK / MYSPACE / קפה דמה מרקר ועוד רשתות חברתיות רבות אחרות. Zen-Zuu : נבנתה בתור רשת חברתית אשר רוצה לייצר לחבריה הכנסה וזאת באמצעות עבור חלוקת ההכנסות מהפרסום בה לכל החברים ברשת ! היא תתחיל לחלק מה 1/8/08 כ 80% מהכנסות שלה לחברים בה וזאת עפ"י מודל של MLM בה כל חבר מתוגמל עבור החברים אשר הוא מצרף וכיו"ב. וכל זאת ללא תשלום ! מה צריך לעשות כדי להיות ברווחים ? - דבר ראשון להצטרף (חינם ) - דבר שני להזמין חברים נוספים - הכי חשוב ע"מ לקבל את חלקך בתמלוגים יש צורך להיכנס כ 30 פעם בחודש לאתר ( אפילו ביום אחד). זה לא מסובך לא מסוכן ואף מהנה !!! כנסו ללינק המצורף הירשמו התרשמו ותתחילו לקדם את זה לשלב הבא. לינק להרשמה : http://join.zenzuu.com/idoitbigtime בהצלחה אני ממתין ב ZENZUU עידו – idoitbigtime www.idoitbigtime.com

yaeli008

New member
גסוס, אתה מוכר לי:)

[ אתה מפורום סטו' /יוצאים מהבית, לא?] יש איזו פרסומת מ ח ר פ נ ת בפייסבוק, שעושה לי רעש בלתי נסבל. איך אני מבטלת אותה? שנית, הפייסבוק שלי כל הזמן נתקע. כלומר, אני מנסה לעשות ריפרש, ללא הועיל. שיניתי סיסמא וגם זה לא עזר. עיצות?תובנות? תודה!

eliya59

New member
יכול להיות..

שכבר ביקשת ממנו לאשר אותך אך הוא עדיין לא עשה זאת

למעלה