שרשור שאלות קטנות!

k l i p s o

New member
שאלה

תגידו ידוע לכם אם הסרט "Alien Abduction Incident in Lake County" הוא סיפור אמיתי או מבוים? אני שואלת כי הסרט מצולם במצלמה ביתית...

Majestic12

New member
יש לי את הסרט...

והוא מבויים לחלוטין
מה שלא ביררתי, האם הוא מתבסס על אירוע אמתי...

Majestic12

New member
לחפש מידע על הסרט באינטרנט...

אלמנטרי, ווטסון יקירי - א ל מ נ ט ר י...

הסרט המפחיד ביותר שראיתי בחיים!

הצורה שהוא צולם ובויים מוסיפים לו אלמנטים רציניים, וכמעט שנפלתי בפח עד שראיתי בקרדיט בסוף את שמות השחקנים וזה כלל אפילו את שמות השחקנים ששחקו את החייזרים!

כריסטין

New member
זה הסרט הכי דבילי שראיתי בחיים שלי

משחק ותסריט תת רמה שלא לדבר על ההפקה הזולה .

חחחח כבר דיברנו כאן על הסרט הזה

וחנן כבר סיפר כתב שהוא מבויים. וכן- הם כותבים שזה מבוסס על סיפור אמיתי... אבל נשמע לי מופרך קצת שמשפחה שלמה נעלמה/ נחטפה ואף אחד לא ממש שמע על זה, אבל כן טרחו לעשות סרט בנושא...

קנדימן

מכיוון שאין כבר פורום אגדות אורבניות, אז אני שואל פה - מישהוא שמע פעם על הקנדימן? (Candyman) שמעתי פעם משהוא על הדבר הזה...,שאיזה סוג של שד או משהוא בסגנון..., יש למישהוא עוד פרטים?

Gilliana

New member
לא, לא - בכלל לא שד

אתה מתכוון כנראה לרוצח רוברט או'בראיין שרצח את בנו טימותי בליל כל הקדושים בשנת 1974 וחילק סוכריות מורעלות לילדים נוספים (כך זכה לכינוי קנדימן). או'בראיין הוצא להורג בשנת 1984.

100police

New member
הופה!

עכשיו - זה פורום. ביקרתי פה בימים הראשונים של הפורום כדי לראות שהוא מתחיל רע מאוד, ואף הערתי על כך - והפורום הזה הוא אחד היחידים שראיתי שהתחילו רע והמשיכו בטוב. ללא ספק אחזור לכאן להביט מדי פעם בחומר.

למעלה