שרשור שאלות שונות

oribarak

New member
זימזומים בשיר hey you

כבר הרבה זמן אני רוצה לשאול את זה אבל שכחתי, יש קטע לקראת הפיצוץ המוזיקלי בסוף ששומעים כמו זימזומים של זבובים...מה זה הזימזומים האלה?

The West Star

New member
איזה דיסיקים יצאו בין הצד האפל

לוויש יו וור היר, ובעצם, מה קרה ביניהם

holo

New member
זה כאילו התולעים

יש את השורה: and the worms ate in to his brain ואז יש את ה"זמזום" הזה, שזה כביכול התולעים שאוכלים לא את המוח. אני חושב שהכוונה כאן לסמים שפשוט דפקו לבארט את השכל, ובגלל זה הוא זקוק לעזרה מבחוץ..

flowerboy69

New member
כלום

הם היו בהופעות והקלטות-נדמה לי שהם הוציאו את התקליט nice pair בזמן הזה-שזה מן חידוש של 2 האלבומים הראשונים בעטיפה אחת

JimiH

New member
לי יש שאלה

מישהו יכול לתת קישור או לכתוב את המלמולים לאורך כל דארק סייד? אני מתכוון למשפטים בתחילת האלבום, אלה שלפני השירה ב-Speak to me לדוגמא, או בין Brain Damage ל-Eclipse מאוד קשה לי לעקוב אחרי מה שנאמר שם, ואני לא מצאתי שום מקום שיש שם את המילים המדויקות, אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח.

holo

New member
הנה אתר מצויין

שדרכו גם הכרתי הרבה שירים של פינק פלויד בדרכים לא חוקיות (דבר שאני די מצטער עליו)
http://www.allfloyd.com/lyrics/Lyrics.html

שרשור שאלות שונות

אתם מוזמנים לשרשר לכאן שאלות בכל עניין שהוא. ובשרשור מילות השירים - אתם מוזמנים להעלות שאלות בנושא מילות שירים (כאילו, דה!).

s a n t a n a

New member
מישהו יודע

מישהו יודע איך קוראים לגיטריסט עם הפנדר האדומה שמופיע יחד עם רוג'ר ווטרס בDVD "IN THE FLESH"? אני ממש רוצה לדעת מי... אז מי שיודע שיכתוב...

למעלה