שרשור שאלות 16.9-19.9

shilat45

New member
היי

מקווה שאני במקום בנכון.
רציתי להתייעץ לגביי מייק אפ.
עד היום הייתי משתמשת בלוריאל עם הפקק האדום. אבל הוא ירד מהמדפים.
וכרגע אני קצת מבולבלת

מחפשת מייק אפ עמיד עם כיסוי טוב.
ומה שהכי חשוב לא יבש. לא אוהבת מייק אפ יבש. אוהבת יותר לכיון המבריק.

אשמח לעצות
העור שלי טיפה יבש

Efrat Itah

New member
כיסוי - נסי את קולורסטיי של רבלון

שימי לב יש 2 סדרות לעור מעורב/שמן
וגם לעור יבש

התאור שלך מבלבל, מאמינה בדיילות שלהם, תתיעצי והכי מומלץ, תתנסי בפארם ותישארי עם זה לכל היום, כך אני עושה.

ismeralda100

New member
MAC?

האם גם בארץ יש את ההסדר הזה שמי שמביאה 6 אריזות ריקות יכולה לקבל שפתון?
בכל הסניפים שלהם?
נ.ב:
אם זה מוצרים שנקנו בחו"ל ולא בארץ - זה גם בסדר?
&nbsp

lilo4

New member
כן, זה קיים

ניתן להחזיר 6 אריזות בכל אחד מהסניפים, אבל אם אני לא טועה- אפשר לקבל רק שפתונים מהסדרות הרגילות ולא מקולקציות מיוחדות.
אין לי מושג אם אפשר להחזיר משהו שקנית בחו"ל... מקסימום אם לא תקבלי כאן תשובה את יכולה להתקשר לסניף ולשאול :)

ismeralda100

New member
תודה - בפייסבוק אין להם דף "ישראלי" אלא רק את הבינ"ל

בכ"א שלחתי להם מייל
נראה מה יענו....
לא חשבתי על להתקשר

lilo4

New member
כן, משום מה אין פייסבוק ישראלי...

האמת שיש אתר ישראלי ששכחתי ממנו, ואני מניחה שיש שם מייל וטלפון ליצירת קשר.

AlexOnFire

New member
איפור בבאר שבע
מחפשת מאפרת מומלצת לאישה בת 64, איפור לא כבד, לאירוע ערב.

דרדסית85

New member
מתלבטת בין נייקד לנייקד 3

היי לכולן

אני גוון NC37 בסטודיו פיקס של מאק (מדיום כהה עם תת גוון צהוב-למה רק במאק אני C ובשאר החברות W,צהוב זה לא בצע חם?)
נייקד 3 קורצת לי,אך אני מתלבטת כי היא נראית לי וורודה/טואופית למוות.את נייקד 2 כלל לא אהבתי,יותר מידי מנצנצים. אני מחפשת פלטה בסיסית ליצירת מראות יומיומיים עדינים (ניוד או ניוד-וורוד-חום). אני מודאגת שעל עור כהה הנייקד 3 כמעט לא תיראה,ואני אצטרך לשים מתחת פריימר כל פעם (ולא יהיה לי כח לזה בבוקר...)
תודה:)

ממליצה לך על הפלטות של...

Coastal Scents...
פלטות Revealed הן דיופים לנייקד וממש לא חוטאות בנצנוצים מיותרים..
Reveaed 1 - היא דיופ לנייקד 1 ונייקד 2 (סקירה וסווטצ'ים)
Reveaed 2 - היא דיופ לנייקד 3

דרדסית85

New member
תודה,פוסט מעולה לדעתי

כמה גווני מאט יש בפלטה? בנייקד יש 3 וזה קצת לא מספיק בשבילי
תודה

תודה על הפרגון!

בפלטה 5 גוונים בגימור מאט והיתרון שלה ביחס לנייקד הוא שגם הגוונים המטאליים יותר אינם עמוסים בנצנצים...
קבלי קוד המקנה 25% באתר - blush25off
ד"א- ממליצה גם על Revealed 2 המהווה דיופ לנייקד 3, עוד לא סקרתי אותה, אבל היא מושלמת...

דרדסית85

New member
מעולה,המשלוח קצת הרתיע אותי בהתחלה

אבל עם ההנחה בהחלט יכול להיות שארכוש אותה
ראיתי המון סקירות של in the buff/in the nude של W7,חברה עממית,זולה עד כדי גיחוך,שגם יש אלו שאומרות שהיא דיופ מוצלח לאורבן דיקיי
יש סיכוי לפוסט מברשות איפור? (pushing my luck)

היי דרדסית..

בנוגע למשלוח, אכן העלות לא זולה (מי שרגילה להזמין דרך חברות שילוח מחו"ל לא מתרגשת מהמחיר..)
המלצתי בחום בפוסט להזמין יותר מפלטה אחת עם חברה; עלות המשלוח גדלה בסה"כ סנטים בודדים, מה שמוזיל את העלות פר פלטה.
אני יודעת שבפייסבוק יש קבוצות בהן בנות מפרסמות כי הן מתכננות משלוח וקוראות לבנות להצטרף אליהן ולהוזיל עלויות... שווה לנסות...
בכל מקרה, פוסט מברשות מתוכנן על הפרק... מוזמנת להמשיך ולעקוב אחרי הבלוג בדף הפייסבוק..

lilo4

New member
מה התקציב שלך?

אם את מחפשת משהו זול שהוא סבבה- יש לרבלון אחלה מעגל ריסים, עולה סביב 30-40 ש"ח אני חושבת.
אם את מחפשת מעגל ריסים ממש ממש טוב- אני מאוהבת בשו אומורה. היה לי את זה של רבלון, במקרה היה לי מזל ומצאתי את השו אומורה במבצע בסטרוברי והוא עלה לי רק 40 ש"ח, אבל ברגיל הוא עולה סביב ה-80. והאמת? אני כ"כ אוהבת אותו שהייתי מרוצה גם אם הייתי משלמת מחיר מלא

למעלה