שרשור שאלות

ogabuna

New member
שאלה ובקשה

באיזה תוכנית ציון ברוך עשה את החיקוי של רונלדיניו ואיפה אפשר למצוא את זה כקטע וידאו ? תודה מראש. אבי ל.

lilisheli

New member
שאלה

מישהו מוכן בבקשה להוסיף קישור לקטע שהיה עם עומר ברנע אני לא מוצאת אותו

zman7

New member
שאלה על תוכנית

באיזה תוכנית היה את הקטע "אתה רוצה לראות בולבול של בדואי?"

חיקוי של קטורזה

קודם כל אני חייב לציין, כי החיקוי של רונלדיניו הוא מצחיק אחושילינג, וציון ברוך אפילו מזכיר בפרופיל של החיקוי את רונלדיניו האמיתי. אני מדבר על רונלדיניו מברצלונה, כן... כןןןןן... כןןןןןןןןןןןן... עכשיו שאלה - באיזה תוכנית היה את החיקוי שעשה אדיר מילר לישראל קטורזה, ואיך קוראים לקטע של זה? אני צריך להראות למישהו... מחכה לתגובות, כן... כןןןן... כןןןןןןןןןןן...

CrazyYoYo

New member
אממ.. אני לא בטוח על איזה קטע את

מדברת.. הקטע היה בתוכנית לפני שבוע? אם לא, את זוכרת באיזו תוכנית? בכל אופן כל הקטעים נמצאים כאן - http://www.tapuz.co.il/Tarbut/videoList.asp ושימי לב שלא כל הקטעים שהיו בתוכנית עולים לאתר, אז יכול להיות שלא ניתן לצפות בזה.

m a m u s h i t

New member
בולבולים ושאר ליכלוכים (לא מצחיקים)

זה רק בארץ נהדרת !!!!!! כאילו שאי אפשר לצחוק בלי ללכלך את הפה ! מגעילים הארץ נהדרת האלה ! ובם גם בכלל לא מצחיקים הכל אצלם מוגזם בהיכל התרבות הם מצחיקנים אמיתיים ומוכשרים פחד !

תפסיקו כבר לחפש את ארץ נהדרת...

זה שהם שונאים את היכל התרבות לא אומר שאתם צריכים לשנוא אותם... ובקשר לזה שרק אצלהם מנבלים ת'פה- תחזרי על הראיונות עם רונאלדיניו אולי פיספסת משו....

קמילעעע

New member
למה למה?!?!

כל האלה שאוהבים את ארץ נהדרת יכולים לבוא לפה ולהשמיץ את התוכנית שאנחנו אוהבים אבל אנחנו לא נכון?! בטחח,ארץ נהדרת קדושים,אי אפשר להגיד עליהם מילה רעה! נו באממת...

../images/Emo45.gif

מי מתווכח עם כזאת הגנה?! ובאמת:מי שלא אוהב את היכל התרבות שלא יגיב פה. לא שאני מנסה לסתום פיות אבל למה לחמם אנשים סתם ולעשות אווירה לא נעימה?! זה לא כיף. בפורום למשהו/מישהו מגיבים בעיקר אנשים שאוהבים את נושא/מושא הפורום ואם כבר מגיבים אנשים שלא אוהבים אז גם יש צורה להגיב ולא צריך כל פעם לחמם את הרוחות! זה לא נעים בכלל! תחשבו על זה...
ושבוע נפלא!

אז אולי במקום לרדת לרמה שלהם

תוכיחי להם שאת זורקת *** על מה שהם אומרים ופשוט תמשיכי ליהנות מהיכל התרבות בלי לשנוא את ארץ נהדרת.... ועוד לא הבנתי מה הבעיה- תראו את זה ואת זה... אם אני אוהב אחת מהתוכניות אני צריך לשנוא את השנייה?

PuGi MoNsTeR

New member
דחוווווווווווווף

אנשים זה ממש דחוףף בבקשה תעלו לי תמונות של ג'באר תודה:]

למישו יש מושג מה העדה של ציון?

כל אחד אומר משוו אחרר.. אחד אומר תמניי אחד מרוקאי תחליטו!!!!! תענוו דחוחףףףףףףףףףף

למעלה