שרשור שאלות

אביעד00

New member
../images/Emo58.gifמזה אין ספוילרים??

שנה שעברה היה מלא ספויילרים אז מי שיכול להביא שיביא אני לא יכול לחכות......!! חח סליחה שאני חוצפן....

שאלה- זמן הצילומים

מתי צילמו את הפרקים שמשודרים עכשיו? האם צילמו כבר הכל כולל הגמר ? ואם לא אז מתי מצלמים?

dl5248

New member
איפה אפשר לראות את סימן הספויילר על

מנת להעביר אותו בשאלות.

ALEF111

New member
סוף הדרך ב HOT VOD האם אפשרי ?

למנהל הפורום, אני מאד אוהב לצפות בתוכנית אך עקב לחץ בעבודה אני לא מגיע מספיק מוקדם כדי לראות את כל הפרק, אני מגיע לקראת סיומו. האם אפשר להעביר לרשת ולמפיקי התוכנית את הבקשה שאפשר יהיה לראות את התוכנית ב VOD של HOT. לא משנה אם הפרק יופיע שם באחור של יום יומיים, העיקר שאפשר יהיה לראות את כולו. אני בטוח שיש עוד הרבה אנשים שיסכימו איתי. אם כוכב נולד יכול - אין שום סיבה שסוף הדרך לא יוכל. בתודה מראש אלון

שלום..

יש לי שאלה: למה הצמד (אני לא זוכרת את השמות נדמה לי ניר ונועם..) של הפרק הקודם שזכה מקום 1 יצא מהמרוץ? ואריאל ולימור,יהודית ואירית עברו??

lorenzia

New member
מי לדעתכם טוב יותר?

ציפי ומידן או יהודית ואירית? וכן לימור ואריאל או ישאל ואוהד?

dl5248

New member
למה לא פסלו את לימור? בייחוד לאחר

שהיא הפריעה! ואני חוזר ומדגיש הפריעה פעמיים לבנות לעשות את מלאכתן ובכך עיכבה אותן! מה האם מותר להפריע בביצוע משימה של "הפתעה"? ? תאמינו לי אני לא בטוח שזה מותר, אבל זה בסדר, המשחק הזה נראה לי מכור

תשובה-

הם הודחו כי טענו שמישהו אמר להם שראה התקהלות באחוזת דוברובין(נקודת הסיום) והם כנראה הסיקו ששם תהיה נקודת הסיום והעדיפו לפרוש...

לדעתי-

יהודית ואירית יותר טובים מציפי ומידן(בלי להעליב או משהו)
בקשר ללימור ואריאל וישאל ואוהד- לא יודעת
אולי ישאל ואוהד

bnitribe

New member
בטח שלימור ואריאל!!!!!!!!!!!

הם הרבה יותר חכמים מהזוג השני

מידן, יש לי שאלה אליך...

מה היה הקטע שלך במשימה עם הצלחת והמנוף? "אחי, תוריד אותנו, ציפי מפחדת".... אפשר הסבר?????????

למעלה