שרשור שאלות
ותשובות

The Bugi

New member
מישהו לרוץ איתו

אהלן, נראה לי שזהו הפורום הכי מתאים לשאלה שלי. ראיתי אתמול בVOD שהסרט "מישהו לרוץ איתו" על פי הספר של גרוסמן נמצא זמין לצפיה בתשלום. לעומת זאת, בקטגוריית "מיני סדרות" בVOD יש משהו שנקרא "מישהו לרוץ איתו 2", בחינם. רציתי לדעת מה ההבדל ואם אני מעוניין לצפות בסרט, מה לראות קודם, האם זה בכלל המשך של הסרט? תודה.

linorהאחת

New member
בית האופנה

מה השיר שיש בסוף הסידרה...? אבל עכשיו יש שיר אחר..אז אני מחפשת תשירר הקודםם שהיה.. מישהו מכיר?

yairwillerfort1

New member
שאלות

יש לי כמה שאלות לשאול אותכם : א.האם אוכל לראות ביוטוב קטעים מסדרות טלויזיה ? ב. האם תוכלו לתת רשימה של תוכניות שאתם מכירים שאוכל לראות ביוטוב? ג. איך כותבים שוגר אהובתי באנגלית?

הסבר,

מה שיש בחינם זה חלקים של הסרט,בהוט ויאודי מוביס זה ברצף ועם תשלום יותר טוב לך לראות במיני סדרות

adi love noa

New member
לי אין מושג אבל...

אני מניחה שתוכלי למצוא פה את מה שאת מחפשת: http://www.tv.com/fashion-house/show/59139/summary.html?q=&tag=search_results;title;1 מקווה שעזרתי

adi love noa

New member
תשובות:

א.בוודאי. ב.את יכולה לראות כל סדרה שתרצי יש שם הכל,רק תכתבי את השם של הסדרה באנגלית ומצאי מלא אפשרויות. ג.עניתי על השאלה הזו כבר בפורום אבל אני לא זוכרת את השם תריצי חיפוש בפורום בטוח תמצאי ואם לא אני אחפש ואענה יותר מאוחר. מקווה שעזרתי

adi love noa

New member
אממ

קצת מוזר לי שזה כי שאני צפיתי בזה זה היה בחינם אבל יתכן שהיה שינוי,בכל מקרה מישהו לרוץ איתו 2 זה החלק השני של הסרט מכיוון שחילקו בהוט את הסרט לשניים כדי שיוכל להיות כמו מיני סדרה אז הוא מופיע בשני חלקים ומכיוון שכך יש צורך לראות את החלק הראשון כדי שיהיה רצף הגיוני. מקווה שעזרתי

The Bugi

New member
כלומר...

שלא נעשו 2 סרטים שונים, זה פשוט אותו אחד. אחלה, אני מתכנן לראות אותו מיד אחרי שאני מסיים את הספר (המצוין אגב). תודה לכם!

adi love noa

New member
בדיוק...

אין שני סרטים. ואני גם ממליצה לקרוא קודם את הספר (המעולה
) ורק אז לראות את הסרט זה כאילו הספר קם לתחיה...

m o r t y

New member
הדרך לאהוב

לא בטוחה שזה המקום לשאול - אבל אולי מישהו יודע כמה עונות יש לסדרה - הדרך לאהוב? תודה

adi love noa

New member
תשובה:

לסדרה הדרך לאהוב(LOVE MY WAY )יש שלוש עונות. וזה באמת לא המקום לשאול,במיוחד אם פותחים הודעה חדשה בזמן שיש שרשור שאלות ותשובות חדש
בכל מקרה מקווה שעזרתי לך

m o r t y

New member
בפעם ראשונה שנכנסים לפורום

לא ממש מכירים את כללי ההתנהגות, אז יש הנחות. בכל מקרה תודה

m o r t y

New member
ורק תיקון קל לאינפורמציה -

מבדיקה נוספת שערכתי מול אתר אוסטרלי - העונה הרביעית משודרת שם כעת. אולי יהיו עונות נוספות. יום טוב

adi love noa

New member
זה בסדר פשוט...

קצת מרגיז אותי שגליה (המנהלת)צריכה לעבוד קשה ולשרשר את כולם. מצטערת אם נפגעת או משהו,זו לא הייתה כוונתי

snirf

Active member
איך אפשר ליצור קשר?

עם צוות התוכן של HOT3? אימייל או משהו... אני רוצה לשאול לגבי "טופ שף". האם ומתי תשודר העונה ה-2 של התוכנית? מישהו פה יודע?:) תודה

למעלה