שרשור שאלות

מית צאן

New member
שרשור שאלות../images/Emo70.gif

פה תשאלו אילו שאלות שתרצו
את כל הניצל"ושים לכאן
והשאלה שלי: איך אומרים "שלום" ביפנית
לא "אוהיו", כי זה בוקר טוב... תודה מראש

Kiku

New member
תשובה

גם אני תמיד חשבתי שאומרים "קוניצ'יווה" אבל היום בפורום יפן ראיתי שאמרו שלרוב אין שלום אלא רק בוקר טוב/צהריים טובים/ערב טוב...

כאן אמרו בערך..

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=830&msgid=53102303 סורי אני עדיין לא יודעת איפה להביא קישור אינטרנט...

Yoley

New member
בפרק של אתמול...

כשהחברים של קוגה רצו אחריו ופגשו בדרך את קאגומה, הם אמרו לה שלום והיא ענתה "קוניצ'יווה". על בטוח, שמעתי את זה. יכול להיות שהמילה הזאת לא נפוצה במיוחד, אבל היא בכל זאת קיימת ומשתמשים בה.

Yoley

New member
../images/Emo27.gifשאלה שאלתית ../images/Emo82.gif

איך תמיד אינויאשה והאחרים מוצאים ביקתה\צריף לישון בה כשהם נודדים? לדוגמא, בפרק של אתמול הם הלכו כל היום כדי לחפש את הטירה של נאראקו, וכשהם הפסיקו לחפש והגיע הערב, ראו אותם יושבים בביקתה כזאת ומדליקים מדורה. אז איך הם מוצאים כל פעם בקתה לישון בה? הבקתה הזאת לא היתה שייכת לכפר ולא היה שם בעל-בית. אז מה, הם כל פעם מוצאים "במקרה" בקתות נטושות וישנים בהן??

../images/Emo13.gif

לא הייתי ממליצה לך לחפש היגיון באנימציות יפניות. הן מבטלות את כל החוקים של העולם האמיתי
בכל מקרה, לשאלה השאלתית שלך, אין תשובה מוסברת והגיונית. סורי... ^.^

יש לי שאלה

נכון אמרו שאבא של אינויאשה היה ענקי אז למה בסרט השלישי שהראו אותו הוא היה בגודל רגיל?

ShiraChan

New member
../images/Emo58.gifגם ההודעה הזו וגם מעלי....

כי התכוונו כשהוא בצורת כלב שד שלו הוא ענקי.. כמו שסאשומארו היה ענקי כשהו הפך לכלב....

DarkBrownLynx

New member
אני יודעת שאין תשובה הגיונית, אבל..

למה לעזאזל הם כל פעם אומרים את השמות של מתקפות?? מה עם אינו פעם אחת יחליט לשרוט מישהו בלי להגיד "שודד ברסל גנב נשמות!!" הוא לא יצליח?? ועוד יותא מטומטם, עם מירוקו לא יגיד "קאזנה!" כל פעם שהוא רוצה לשאוב משהו זהלא ישאב? אז הוא פשוט יכול ללכת בלי הכיסוי ולהגיד את זה רק כשהוא צריך לשאוב משהו!! זהו, תענו לי שאין לזה תשובה, תודה

meshypshi

New member
כי (וסליחה על ההקפצה O: )

כי זה מזביר לנו בעצם את סוג המתקפה שהוא מתקוון להשתמש בה וזה גם היחודיות של המתקפה.... ועם אינויאשה היה סתם סורט זה היה משעמם....אבל כששמים אותו בפוזה מגניבה וכשהוא צועק משפט מפתח זה יותר מגניב... (סתם השערה...) וההשערה השנייה שלי היא שאולי באמת חייבים להגיד את השם של המתקפה בשביל שהיא תפעל כמו שבהארי פוטר הוא חייב להגיד "לומוס" בישביל שידלק אור מהמקל.... אבל זה רק מה שאני חושב זה לא בטוך נכון... *_*

Yoley

New member
התיאוריה הראשונה נכונה

גם סאנגו אומרת "בומרנג" כל פעם שהיא משתמשת בו... אבל ברור שהיא יכולה להשתמש בו גם בלי לומר. ואינויאשה, לדוגמא, אומר את סוג ההתקפה שהוא משתמש בה עם טסאיגה, כי יש לה כל מיני התקפות חוץ מהמצב שהיא משמש כמו חרב רגילה. יש צלקת הרוח ויש גל הרתעה, אז כדי שהצופים ידעו באיזה הוא משתמש, הוא אומר את השם של ההתקפה.

Stinki Winki

New member
גמני חשבתי על הרעיון עם הקאזאנה

אולי זה באמת רק בשביל הצופים... חוץ מזה, בכל סדרה הם צועקים מתקפות אז זה לא משהו כזה יוצא דופן

למעלה