שרשור שאלות...

קולאז

New member
שרשור שאלות...

ניסנו להתחיל אחד אבל הוא קצת נתקע... הרעיון הוא שמישהו נותן שאלה ומי שפותר אותה צריך לתת שאלה חדשה. (בואו נראה אם זה יצליח) כדי שתבינו את סגנון השאלות וכדי שמישהו יתחיל, אז אני אראה דוגמא וגם אתחיל... בשיר "זמר שלוש התשובות" ששרה זהבה בן - מה האשה לא תלבש אם היא תלך אחרי הגבר? נתתי דוגמא די קלה אבל אתם מוזמנים לשנות את רמת הקושי. ודבר אחרון -יש לי הצעה,בפעם הקודמת MIRAGE השקיע מאוד ונתן 17 שאלות בפעם אחת שמחתי מאוד על ההענות אבל לדעתי עדיף לעשות שרשור שיש לכולם הזדמנות לענות ולשאול. אבל בכל מקרה תעשו מה שאתם מעדיפים וזו רק הצעה!

קולאז

New member
לא בטוחה אבל...

לדעתי הוא שומר על הכסף (על הק´ש). ואני אחזור על השאלה שנתתי בשיר "זמר שלוש התשובות" מה האשה לא תלבש אם היא תלך אחרי הגבר?

norbert

New member
../images/Emo128.gifלא נכון.. התשובה היא

הוא שומר על יין.. "יש בירות יש וודקות יס ספרייט במקרר.. ויין שאבא שומר עוד מתקופת ´השומר´.." ובקשר לשאלתך.. צר לי אך איני מכיר את השיר הנ"ל..

norbert

New member
אהה אוופס ../images/Emo163.gif

חשבתי שאמרת לי לשאול שאלה חדשה.. אבל אז ראיתי שהוא גם ענה.. צר לי.. אבל אם תרצו אתם יכולים עדיין לענות על השאלה

קולאז

New member
ענית נכון - זכית במיליון!

אולי הממצמצים לא אוהבים את חג החנוכה (בגלל הנרות... סתם ניחוש פרוע)

norbert

New member
התשובה לשאלה-

כריסטמס- ממצמצים-blink לblink 182 יש שיר שנקרא i won´t be home for christmas ובו הם מספרים על כמה שהם לא אוהבים את החג

M I R A G E

New member
מצטער על ההצפה

בשרשור הקודם
אבל בכל תנסו לפתור

שאלה נוספת!

מה צבע הבית של אדון שוקו מס´ 3? ומה צבע הדלת שלו? (ותזכורת- מי שעונה על השאלה הזו צריך לחבר שאלה נוספת...)

קוציני

New member
תשובה:בית ירוק דלת אדומה

מה השאלה האחרונה שנשאל הילד בשיר של יהונתן גפן :מי שמביט בי מאחור?

../images/Emo127.gif גלינג גלינג גלינג, נכון!

הבנת הנקרא חברים. הבנת הנקרא
עכשיו אתה אמור לחבר שאלה חדשה גוגל (ואני מצטערת שהקפצתי...)

דודל

New member
שאלה (ושוב, מצטער על העיכוב ../images/Emo9.gif )

הנה: בשיר "בפונדק קטן", מה עשתה השלישית לקברניט? בהצלחה.

למעלה