שרשור שאלות...

קולאז

New member
שרשור שאלות...

אני יודעת שניסנו את זה וזה לא הכי מצליח אבל זה יהיה נחמד לנסות שוב (אתם לא חיבים להסכים רק לענות...) הכוונה היא לתת שאלה משיר (תכף הדוגמא...סבלנות) ומי שעונה עליה (מקבל חבילת חופש במחיר סופר סופר סופר אטרקטיבי...) וגם זוכה לשאול שאלה!!! וכך נוצר שרשור שאלות ארוך (כן בטח...) השאלה מתוך השיר "זה כל הקסם" והיא אמורה להיות קלה (אתם מוזמנים בהחלט לשנות את דרגת הקושי...),השלם: לו אומרים שהוא חצי בן אדם והיא חצי ____

../images/Emo45.gif תשובה

היא חצי משוגעת ! ושאלה שניה מהשיר של שלמה ארצי: "לוקחת חצי כדור כדי? _______ ___ ______

naps

New member
כדי...

להרגיע את עצמה... ועכשיו העונש על זה שעניתי- אני צריך לחשוב על שאלה.... בשיר של החברים של נטאשה מה "אף אחד מאיתנו" לא עושה?

אןף.. זה החברים של נטאשה

ואין לי מושג מה התשובה... מאיזה שיר? פליז?
רמז לפחות...

naps

New member
רמזון

שבטח יעזור לך לפתור בקלות... זה משיר מאד מוכר שלהם...

דווקא על השיר הזה לא חשבתי... חחח..

אף אחד מאיתנו על כוחו לא שומר? השאלה (קלה): בשיר אחר מאוד מוכר של אנשים קולניים (לא מגלה את שם הלהקה
) למה אני מסתגר בחדרי חדרים?

אקווה

New member
תשובה....

כדי שלא יירו בי אבן. שאלה...המממ.... שמעתי שטוב לך אבל ____________

t@li

New member
עליו טיפות עומדות(?) זולגות(?) משו

אוי שיט.. עכשיו אני? טוב, ניקח משהו שכולם ידעו
"היא סבלה ממנת יתר של _____ _________..."

music dude

New member
שמש ודקלים - סן חוזה

של מוניקה סקס והשאלה שלי: מי אמר לך ____ ______?

מי אמר לך ש.....

שאת מוזרה ? ומי אמר שזה אסור? (היהודים) ---> בדרך אל ההגיון זה ________ ___ ______ _________.

../images/Emo6.gif "כדי שלא יירו בי אבן"?

אממ אני לא יודעת אם צחקת או לא (אני צחקתי) אבל הוא אומר: "מסתגר בחדרי חדרים כדי שלא יראו בי אֶבֵל" את מכירה את האתר "אבטיח"? (מראים שם את כל הטעויות של האנשים בהבנת מילות השירים) אם כן אני ממש ממליצה לך ללכת לשם ולכתוב את הטעות שלך.. היא ממש מגניבה:)

אקווה

New member
אופס......./images/Emo6.gif

טועים, טעות טעיתי...:) זה מה ששמעתי... באמת לא נשמע לי מי יודע מה הגיוני... ואני בהחלט אפרסם באבטיח, תודה... ותודה שהערת את תשומת לבי לעניין... אפשר לעשות גם משחק כזה של טעויות, יכול להיות מגניב, לא? :)

למעלה