שרשור..שאלות

pink it

New member
אנשים../images/Emo70.gif

הפרק שמושדר עכשיו, עם העוזרת של מיה. איזה פרק זה
ומאיזה עונה. תודה.

shnaps girl

New member
אז הנה שרשור שאלות

והשאלה הראשונה היא: <b>איך קוראים לחתולה של פ'ינץ?</b>

איזה עונה... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

משודרת כרגע בערוץ שלוש בכל יום בערב? אגב, סדרה פשוט גאונית... גאוניתתת!!!!! דייויד רולז.
מאמי! ^_____^ חולה עליו... ;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=;=; אני ממש מקווה שהסדרה לא תרד. למרות שלא ראיתי אפילו חצי ממנה... אולי אני אתחיל להוריד.

Nivel

New member
שמחתי לראות שיש פורום כזה, 4 שאלות:

1. מתי העונה החדשה תשודר בארץ? 2. האם יהיה אי-פעם מארז DVD של עונות של הסדרה או כל הסדרה? 3. שמעתי שהסידרה מגיעה לקיצה, זה נכון? 4. יש אפשרות להוריד פרקים של התכנית למחשב? תודה, זיו.

shnaps girl

New member
לכל מי שלא יודע....

שרשור שאלות זה משחק שבו אנחנו שואלים שאלה וכל מי שיודע את התשובה עונה ואז שואל שאלה בעצמו וכך הלאה............... זה לא אמור להיות שאלות שאתם שואלים כמו השאלות הנ"ל............ בבקשה תשתפו פעולה עם המשחק הקטן שלי.........

מצטער אני לא יודע איזה עונה

(ונראה לי שכל שאר האנשים בפורום הלכו ואני היחידי פה) ויש לי שאלה אלייך, את פה רק כדי לשאול את השאלה או שאת מצטרפת לפורום?

אממ...

אני יכול לענות לך רק על 3 ו-4 3. לבנתיים זה נכון, אבל פרק הסיום הוא כזה שאם יחליטו כן להחזיר את הסידרה אז זה יהיה אפשרי, אז אסור לאבד תקוות!!! 4. זה פאשרי, אבל זה לא חוקי לדבר על כאלה דברים בפורום... מצטער ודבר אחרון: ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nivel

New member
דבר ראשון אני בן,ודבר שני ענית על 2

מהשאלות.. ודבר שלישי ראה הודעה פרטית

Nivel

New member
דבר ראשון אני בן,ודבר שני ענית על 2

מהשאלות.. ודבר שלישי ראה הודעה פרטית

אני מצטער!!!! פשוט, הפורום כל כך מת

שקשה לדעת מי נשאר ומי לא!!!! אני ממש ממש ממש מצטער!!!!!!!!
בבקשה תסלחי לי!!!!

אני זוכר אותה!! זאת החתולה שג'ק

פיחלץ!! יווו, מה השם שלה?????? אני יהרוג את עצמי בגלל שאני לא זוכר!!

shnaps girl

New member
טוב תהרוג את עצמך וזהו.............

(רואים איך אני משעשעת את עצמי?)

חיח........

משחק מילים משעשע.. יש לי רעיון... אפשר לפתוח שרשור על משחקי מילים עם שמות ודברים שקשורים לסידרה.. מה שעתכם? חרא.. כמה כבר יש?

למעלה