שרשור שאלות

eyal722

New member
שאלה בקשר לתחרות

א. התוכנית תיהיה אחרי 12 בלילה? הרי כל היום כבר יש שידורים קבועים. זה יהיה בשישי בערב? לצורך המאזינים הדתיים. ב. אפשר להגיע גם אחרי 8 או שחיביים לדייק?

GalTv

New member
עוד חודש וקצת אני יהיה בן 16 אפשר?

אני בעוד חודש וקצת יהיה בן 16.. אני יכול לבוא?

InTeRpReT

New member
שאלה בקשר לתחרות

שמוליק, אם בעוד כחודש או חודש וחצי יש לי יום הולדת 16 וכבר יש לי תעודת זהות ראשונית, האם אוכל להשתתף באודישנים?

erezee

New member
לשמוליק- שאלה חשובה!

כנראה שבקרוב תהיה לי תוכנית ברדיו מסויים. האם אני אוכל להשתתף?

SilverHand

New member
איפה אפשר למצוא פרטים?

למה התקנון לא נמצא באתר, אלא צריך לחפש אותו במשרד עו"ד?

מקבץ תשובות לשאלות נפוצות

1. מאיזה גיל התחרות? תחרות "השדרן של המדינה" מיועדת למי שמלאו לו 16, אם עדיין לא הגעתם לגיל 16 ומועד הולדתכם בערך בעוד חודש תוכלו להשתתף בתחרות, בכל מקרה מי שמתחת לגיל 18 יחוייב באישור הוריו לצורך ההשתתפות. 2. מה עושים אם יש בגרות או עיסוק אחר ביום המבחנים? המעוניינים להיבחן לתחרות מתבקשים להגיע לבית דני ביום שני 21.06.04 החל משעה 8 בבוקר, במידה ולא יתאפשר לכם ניתן להגיע לאורך כל היום עד שעות אחרי הצהריים (בערך 16:00). 3. מדוע ניתן לקרוא את תקנון התחרות במשרד עורכי דין? כמקובל בתחרויות מסוג זה, התקנונים מופקדים במשרד עו"ד, (לדוגמה: ככוכב נולד, פרוייקט Y ודומייהם), התקנון ארוך ומפורט ואין טעם לפרסמו כאן, אך כמו כן ניתן לקרוא את ההסברים המפורטים בדף הבית של התחרות המתעדכן מפעם לפעם. 4. מה ישאלו במבחנים? המבחן יערך בשיטת "המבחן האמריקני", שאלה ומספר תשובות, כל שעליכם לעשות, לסמן את התשובות הנכונות לדעתכם, השאלות יעסקו בתחום הרדיו, האישיות שלכם, והתאמתכם לתחום, ונערכו ע"י אנשי מקצוע. להזכירכם, 400 מהנבחנים יעלו לשלב הבא, כך שסיכוייכם גדולים! 5. האם אני צריך קול רדיופוני? ממש לא, רצוי שיהיה לך קול מיוחד, בעל איפיון, יוצא דופן, אך בהחלט אין צורך בקול שישרוף את מערכת הבאסים ברדיו, להזכירכם שדרנים רבים ברדיו לא מזוהים בזכות קולם העבה, אלה בזכות איפיונו המיוחד (ורדה), אם בכל זאת יש לכם קול עבה זה אף פעם לא יזיק. תשובות לשאלות נוספות בקרוב... בהצלחה לכולנו!

The LOL Girl

New member
../images/Emo4.gif שמוליק ../images/Emo142.gif

אנשים שבאותו יום נבחנים בבגרות בספרות לא זכאים להזדמנות ?

תומר185

New member
הצעת ייעול ועוד שאלות נוספות

* למה אתם לא עורכים כמה ימים של "סינון" במקום יום אחד מרוכז? זה הולך להיות מאוד צפוף ולחוץ. ב"כוכב נולד" חילקו את המבחנים לשלושה מקומות (צפון/דרום/מרכז). * כמה זמן יהיה המבחן? אפשר להתכונן אליו? איזה סוג של שאלות יהיו שם? * האם יהיה בשלב הראשוני גם ראיון אישי להתרשמות, מה, מבחני קול לא מעניינים אתכם? * האם השלבים הבאים יערכו בתוכנית שלך (שמוליק טיאר, למי שלא הבין), כלומר בשעות הערב המאוחרות? * האם תהיה גם הופעה בטלויזיה,באיזשהו שלב, כמו שה"ראפרים" הצעירים זכו לכך? * איזה סגנון תוכנית יצטרך ה"נבחר" להגיש? האם זאת יכולה להיות תוכנית מוסיקה, למשל או רק בסגנון "מאה ושלושי"? * נראה לכם הגיוני, שנער בן 16 יקבל תוכנית ברדיו 103? זה לא צעיר מדי? אני בן 31, בלי שום קשר...ואני הולך להרגיש מאוד "זקן" שם, בבית דני...

תומר185

New member
תשובות לחלק מהשאלות...של עצמי

www.tapuz.co.il/fm103 ועוד לינק, לפורום זה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1044

תשובות לשאלותיך

1. למה אתם לא עורכים כמה ימים של "סינון" במקום יום אחד מרוכז? המיון הראשוני פתוח לכלל הציבור ובגלל הכמות המוגבלת של העוברים לשלב הבא (400), אנו מעריכים שיום אחד יספיק למיון הראשוני, מי שרציני ומעוניין לנסות מתבקש להגיע ביום שני 21.06.04 לבית דני בת"א. 2. כמה זמן יהיה המבחן? המבחן אמריקני, מורכב מ30 שאלות, וינתנו כ-30 דקות למלא אותו. 3, אפשר להתכונן אליו? אתה מוזמן להאזין לתכנית הרדיו שלי מידי ערב השבוע ב103FM, במהלך התכנית ינתנו הסברים מפורטים לעיניין ההכנה למבחן. 4. האם יהיה בשלב הראשוני גם ראיון אישי להתרשמות? אנחנו נבקר אתכם בשלב הראשוני ונשאל שאלות, אך הראיונות האישיים יחלו בשלב השני. 5. מבחני קול לא מעניינים אתכם? בהחלט מעניינים, לא בשלב הראשון, וחשוב להזכיר שאין צורך בקול עבה במיוחד, אלה בקול בעל איפיון מעניין. 6. האם השלבים הבאים יערכו בתוכנית שלך? לא, רק התחרות עצמה, שלב ב' וג' יערכו לא בשידור, חלקים מהמבחנים ישודרו בשבוע שיקדים לתחרות ב103FM. 7. האם תהיה גם הופעה בטלויזיה? אפשרי. 8. איזה סגנון תוכנית יצטרך ה"נבחר" להגיש? בהתאם לאופיו וקישוריו, התכנית תותאם לזוכה, ולא ההיפך. 9. אני בן 31, בלי שום קשר...ואני הולך להרגיש מאוד "זקן" שם תופתע, אך ממש לא, הגילאים מגוונים, צעירים ומבוגרים ינסו את מזלם וכישרונם, והמתאים מכולם יבחר. כל התשובות מופנות לנשים וגברים כאחד. בהצלחה לכולם!

תומר185

New member
תודה רבה!

עוד הצעה, הפעם פחות קשורה לנושא, חבל שהפורום בתוכניות של 103 לא ידידותי למשתמש כמו, הפורומים של תפוז. תודה שוב, תומר

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif כן, בפעם האלף- ההגבלה

היחידה - שתהיה מינימום בן 16.

שאלה:

אם אין לי טיפת ידע בשאלות על שדרנים, העבר שלהם ומי שידר איפה, אבל יש לי קול רדיופוני, נסיון בשידור, אישיות מדהימה וכל השאר, אני לא אבחר רק בגלל שאני לא יודעת מתי נולד עופר נחשון?

למעלה