שרשור שאלות

שרשור שאלות

אוקע, יש לי שאלה, ראיתי עטיפה של סרט בספריית וידאו שרואים בה מן ליצן קירח עם ראש לבן וכתוב שהוא מיוצר מכל מה שאפשר לפחוד ממנו. אולי קוראים לזה הג'וקר? בכולופן רציתי לדעת על מה מדובר בסרט זה ואם אפשר מי הבמאי? תודה

D i l D o

New member
IT

"זה" בעיברית
סרט (יותר נכון מיני סדרה עם 2 חלקים) מחורבן שמבוסס על הספר המעולה של סטיבן קינג, לא זוכר מי הבמאי ואני עצלן מדי אז אין לי כוח לבדוק (תסלחי לי
) אבל אני ממש לא ממליץ לך לראות אותו, תקראי את הספר - יותר טוב. אם את ממש רוצה לבדוק מי הבמאי - www.imdb.com כנסי לפה ותחפשי את הסרט, תקבלי הרבה מידע עליו.

גם לי יש שאלות....

ליל המסיכות או משהו כזה---> איך זה? מה זה בכלל? הצלצול שתיים---> מישהו ראה? איך זה? זה נכון שבצלצול 3 סמארה מורכבת מהאנשים שהיא הרגה? כמה סרטים יש בסדרת סיוט ברחוב אלם? וכמה יש בסדרת יום שישי ה-13? תמליצו לי על סרטי אימה טובים שיהיו מפחידים... בערך כמו הצלצול קצת פחות אבל יותר מגוטיקה וםפרדי נגד ג'ייסון.......... וקנדימן---> כשהוא הורג-- הוא הורג רק אנשים שרוצים להתאבד? תודה רבה

i love usa

New member
אני אנסה לענות

ליל המסכות זה מדובר גם על רוצח שניקרא מייקל מיירס שהתעללו בו שהוא היה ילד . והוא רוצח אנשים (אלה מה).יש בסידרה 9 סרטים אני חושבת . הצלצול 2 עוד לא יצא ובטח שגם 3 לא יצא אבל אם את מתכוונת לצילצול היפני אז לא ראיתי את 2 ולא את 3 ראיתי את הצילצול הראשון היפני. לפרדי קרוגר יש 7 סרטים תקנו אותי אם אני טועה. יום שישי ה-13 יש 10 סרטים קנדימן לא ראיתי

נכון

אבל כבר כתבו את התסריט של הצילצול 3 ובטח את של 2. ובצילצול 3 סמארה מורכבת מכל האנשים שהיא הרגה בכל הסרטים, תיהיה לה עין של סוס את היד של נוח..

למעלה