שרשור שאלות.

ורדוששש

New member
מי מת?../images/Emo14.gif

מי מת מסוף הדרך...? תענו לי
אני מחכה

agogo

New member
שלום

שלום לחברי הפורום. שאלה: איפה יש רשימה של המשימות בתכנית סוף הדרך? (בעונה הראשונה והנוכחית)? בדקתי באתר התכנית ברשת, ולא מצאתי שם. תודה על כל עזרה.

TEENAGER1

New member
שרשור שאלות.

כל שאלותיכם (לא לאירוח! שאלות סתם) לכאן.

חוטהשני

New member
שאלה על סבב הגמר.. שנראה לי שעוד לא צולם - האם מתכוונים השנה לצלם אותו כמה שבועות לפני השידור ? כי אם זה יהיה במתכונת שהיתה שנה שעברה - לדעתי זה יהיה ממש גרוע - יכולים להיות הרבה הדלפות ו../images/Emo58.gifים - ולכן אולי עדיף לעשות את זה קרוב מאד לשידור ???? (כמו מה שעשו ברצים לדירה..)

n l m

New member
מה עדיף?

ידוע ואיכותי? או לא ידוע ותת-רמה? שידור חי יכול מאוד מגביל לא תהיה אפשרות לערוך את התכנית ולכן יצטרכו שכל המתמודדים יהיו ממוקמים בנקודה אחת כדיי לתפוס את כל האקשן וההתרחשות תווח המרחק שהם יצטרכו ללכת יהיה מאוד קצר, מה שאומר, משימות בודדות מה שאומר, גם משעמם לצפיה וגם המנצחים בקושי יצטרכו להתאמץ בגמר אני מעדיף לדעת את כל סדר ההגעה של המתחרים ולראות את הגמר איכותי, מעניין וגורר אחריו המון מאמץ בשביל המתמודדים מאשר לצפות בזבל שפירטטי עליו מקודם

חוטהשני

New member
השאלה אם היא אפשר לשלב טיפה.. לעשות אותו איכותי - אבל צמוד יותר לשידור התוכנית - כדי למנוע את המצב (שהיה שנה שעברה) שחודש מראש כולם ידעו בערך מה התוצאות של הגמר ../images/Emo2.gif

hadasholland

New member
תושבה

הגמר הפעם מצולם בשידור חיי! אני מכירה את האחריה על הגרפיקאה של התוכנית והוא אמר לי!

shinder

New member
מיוני כניסה לתוכנית

האם מישהו יודע מתי מיוני כניסה לתוכנית סוף הדרך 3?:)

x y z 1

New member
איך צופים בשידור חי בבלוג TV?

אוף... לא הצלחתי להבין איך אני צופה באירוח של נחום בשידור חי בבלוג... זה מאד מתסכל ואשמח שמישהו יסביר לי.

כשיש אירוח

נוסף בין ההודעות של הפורום לבין ראש הפורום סרגל כזה [לא מצאתי שם אחר
] שכתוב עליו "לצפייה באירוח לחץ כאן". וזהו
.

x y z 1

New member
תודה, נעמה..

הבנתי... אז אני מניחה שהגעתי מאוחר מידי והוא פשוט הסתיים...?!

למעלה