שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

Rose131

New member
^^

שיר השבוע מmtv2: ארממ.. לאדעת
שיר השבוע לא מmtv2:שבת בבוקר, בביצוע של אריק איינשטיין.
להקת השבוע:אממ.. HIM קליפ השבוע: שבת בבוקר@$! דיסק השבוע: ונוס דום הפתעת השבוע:הממ.. ביאוס השבוע:הממ... תמונת השבוע:איןליכוח סרט השבוע:כמו גדולים 1- אריק איינשטיין. זה כזה סרט שולט באמאשלי!@$!!!1
סדרת השבוע:שנותהשבעים ערוץ השבוע:המ ספר השבוע:לא קראתי ציטוט השבוע: "if nothing we do matter, all that matters is what we do"

HagarStar

New member
וויייי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע מmtv2: .. שיר השבוע לא מmtv2: גילטי פלז'ר - קוברה סטארשיפ, ואם זה לא הולך לצאת בתור קליפ ולהיות משודר 4968590 פעמים ביום באמטיוי, קיל מי |: ליפגלוס - ליל מאמא להקת השבוע: קוברה סטארשיפ, פראמור קליפ השבוע: גירלפרינד - אבריל וליל מאמא דיסק השבוע: ריוט! הפתעת השבוע: נעצרתי XD, סנטר פעמיים, סקווט O_O, הרבה אלכוהול? והיום רחובות XD ביאוס השבוע: שאני אהיה ברחובות ואנלא אראה אותו רק כי אני כפרע ולא רוצה להפקיר את נוי!@#$%@ תמונת השבוע: תמונה רנדומלית >,< סרט השבוע: מין גירלס 3> סדרת השבוע: על טבעיייי האההעעה עונה 3 D:::::: ודקסטר
וקייל XY ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: תנ"ך ציטוט השבוע: "אה מאמי, רוצה שוקו?" XDDDD [בדיחה פרטית וזה >,<]

PATD

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo196.gif../images/Emo180.gif../images/Emo196.gif../images/Emo180.gif../images/Emo196.gif

שיר השבוע מmtv2:ממממ לא יודעת! אבל התחילו לשים את דה קווין אנד איי
של ג'ים קלאס בMTV בייס כל הזמן!!! DDD: שיר השבוע לא מmtv2:החדש של קוברה
להקת השבוע:קוברה, TAI, פאניק
קליפ השבוע:הממ איי גוט איט פרום מיי מאמא שעשיתי לברנדון ביוטיוב
דיסק השבוע:של כל הלהקות הנל... הפתעת השבוע:המהמהמהמ
ביאוס השבוע:לאיודעת
תמונת השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:שנות ה-70, דה
ערוץ השבוע:VOD ספר השבוע:
ציטוט השבוע: עדן- "אם עוזבים את הארץ עד גיל 16 אפשר לא לעשות צבא" שוקר- "אז אפשר בגיל 20 לחזור לארץ? או 18 ויום..." תמר-"כן, אפשר גם בגיל 19"
חהחהחה טוב זה היה יותר מצחיק באוטו

MyUsedRomance

New member
../images/Emo135.gif

שיר השבוע מmtv2: everything's magic-לא זוכרת של מי ><" שיר השבוע לא מmtv2: כל דוקי של גרין דיי כל אבסולושיין של מיוז כל דה יוזד ואין לאב אנד דאת' של דה יוזד להקת השבוע: גרין דיי
ודה יוזד
קליפ השבוע: helena-my chemical romance the smashing pumpkins-that the way(my love is) דיסק השבוע: דוקי-גרין דיי
הפתעת השבוע: היה לי מספיק כסף וקניתי 3 חולצות ו-3 דיסקים
ביאוס השבוע: לא היה לי מספיק כסף לדסק של דה יוזד
תמונת השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ערוץ השבוע: MTV2 ספר השבוע:
ציטוט השבוע: "באלי לחנוק אותו, מה אין לו רגשות? אז מה אם הוא רובוט" אני מתעצבנת על המסן

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: Foo Fighters- The Pretender שיר השבוע לא מmtv2: Paramore- Misery Business Daughtry - It's Not Over Placebo- Special Needs להקת השבוע: - קליפ השבוע: - דיסק השבוע: בלאקפילד השני ופלאסיבו הפתעת השבוע: פסטיבל הסרטים ביאוס השבוע: שלא עבדתי בפסטיבל הסרטים תמונת השבוע: ברוח הספר ויום שלישי סרט השבוע: אביבה אהובתי (על הדשא) והדייט שתקע אותי סדרת השבוע: בנות גילמור 7 ואי אר ערוץ השבוע: הולמרק ספר השבוע: הארי פוטר והנסיך חצוי הדם ציטוט השבוע: "אורפז, את אורפז וואי?" חחח...את זה אמרה הגברת בכחול!

litaf1

New member
אניאניאני

שיר השבוע מmtv2: הפריטנדר של הפו פייטרס =] שיר השבוע לא מmtv2: היי דליילה של פליין וייט ט'ס..
להקת השבוע: פאפא רוצ' (נחרשו קשות השבוע..) קליפ השבוע: הפריטנדר.. דיסק השבוע: So Far So Good של בראיין אדאמס... בא לארץ!!! בחינםםםם הפתעת השבוע: האף החדש של חברה שלי חח ביאוס השבוע: לומדת לתיאוריה, עושה עבודה באנגלית, לומדת למבחן בפיזיקה ו-2 בספרות... תמונת השבוע: >> הבת של הבת דודה שלי... ביומהולדת אתמול =] סרט השבוע: צ'רלי בממלכת השוקולד (אחרי שראיתי אותו 8 פעמים..) סדרת השבוע: קייל XY ערוץ השבוע: אקסטרה הוט ספר השבוע: משחק מסוכן- הרלן קובן (המלךךךך) חח ציטוט השבוע: "תן לה על הרצפה, תן לה בהפוכה" (אל תשאלו.... יום עצוב במועדון..)

../images/Emo104.gif עוד קצת פולין....../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2:סמאשינג פאמפקינס
שיר השבוע לא מmtv2:ratm-sleep now in fire
להקת השבוע:RATM
קליפ השבוע:סמאשינג פאמפקינס
דיסק השבוע:GREENDAY-international superhits
הפתעת השבוע:
כלום . חחח ביאוס השבוע:
תמונת השבוע:
סרט השבוע:בתול בן 40
סדרת השבוע:סאותפארקקקקקקקק
ערוץ השבוע:ביפ .
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:

Wild Eye Joker

New member
הו חברה שלי גם חוזרת ב22../images/Emo9.gif

נוסעת ב15. כנראה אתם באותה משלחת...

../images/Emo125.gif

שיר השבוע מmtv2: אמ לא ראיתי כלכך השבוע, תאמת שיר השבוע לא מmtv2: כל מייד אוף בריקס של קייט נאש. להקת השבוע: קייט נאש.. קליפ השבוע: x דיסק השבוע: Jeff Buckley - Sketches Kate Nash - Made Of Bricks הפתעת השבוע: קרובי משפחה משוויץ באו לארץ והביאו לי 100 דולר
ביאוס השבוע: x תמונת השבוע:
סרט השבוע: stardust. סדרת השבוע: פרוייקט מסלול. התמכרתיX_X ערוץ השבוע: יסטארס1,2,3 ספר השבוע: "שומרת אחותי" ציטוט השבוע: x

FullyAlive

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo29.gif-___^

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי~ שיר השבוע לא מmtv2: Cobra Starship -Keep It Simple Plain White T's- So Damn Clever Paramore - We Are Broken Ubagu Alex - Si Pregunten Por Mi
להקת השבוע: קוברה3> קליפ השבוע: אימרג'נסי של פארמור דיסק השבוע: While The City Sleeps, We Rule The Streets - Cobra Starship הפתעת השבוע: שמו סופסוף את העונה ה-3 של שנות השבעים ב-D VOD:::: ביאוס השבוע: עבודות ושיעורים>; תמונת השבוע:
כזה פיצקיל'ה
סרט השבוע: Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
סדרת השבוע: שנות השבעים והחיים על מאדים
ערוץ השבוע: VOD ספר השבוע: חוכמת הבייגלה. ציטוט השבוע:
I'm just a fucked up girl trying to find her own piece of mind, I'm not perfect."– Clementine"

Chemical Venom

New member
איזה שבוע...

שיר השבוע מmtv2: לא ראיתי ת הערוץ השבוע.. שיר השבוע לא מmtv2: EMINEM וIRIS של ניו פאוד גלורי.. להקת השבוע: ניו פאונד גלורי לינקין ניטוויש RJA והכי חשוב אמינם=]! קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים השבוע.. דיסק השבוע: כל אמינם=] והחדש של ניו פאונד גלורי הפתעת השבוע: וואי :X ביאוס השבוע: רבתי שוב עם כל החברים שלי..אבל יוצא מזה רק טוב! תמונת השבוע: ----> סרט השבוע: כל כך אלפא דוג!! סרט ענק!! !! סדרת השבוע: נמלטים.... ערוץ השבוע: לא ראיתי טלויזיה.. ספר השבוע: לא קורא ציטוט השבוע: -----

Wild Eye Joker

New member
המ

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: פרטנדר- פו פייטרס
להקת השבוע: רדיוהד, גו גו דולז, מיוז קליפ השבוע: פרטנדר דיסק השבוע: אוקיי קומפיוטר
הפתעת השבוע: דחו תטיו"ש ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: למצוא את ארץ לעולם לא סדרת השבוע: קייל XY, גיבורים, פמילי גאי ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

למעלה