שרשור שבועי

LIly845

Well-known member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע:

PATD

New member
../images/Emo12.gif

שיר השבוע מmtv2:מממ בקושי ראיתי.. אבל היה i write sins
שיר השבוע לא מmtv2:מממ makedamnsure
להקת השבוע:מעורבב קליפ השבוע:של מייקדאמנשור דיסק השבוע:איןן הפתעת השבוע:
ביאוס השבוע:ממ אין תמונת השבוע:
מאתמול סרט השבוע:אני עצמי ואיירין
סדרת השבוע:CSI ערוץ השבוע:אקסטרהוט ספר השבוע:
ציטוט השבוע:

Chemical Venom

New member
I'm Already Gone

שיר השבוע מmtv2: שדואו אוף דה דיי של לינקין פארק שיר השבוע לא מmtv2: Already Gone של Crossfade להקת השבוע: Crossfade ו Three Days Grace קליפ השבוע: Take Me Under השיר של Three Days Grace בביצוע יחד עם בן מ Breaking Benjamin דיסק השבוע: כל הדיסקים של TDG וCrossfade הפתעת השבוע: לא זכור לי משו.. ביאוס השבוע: מה זה משנה.. תמונת השבוע: --- סרט השבוע: שודדי הקאריבים 3 סדרת השבוע: משמרת שלישית ,איך פגשתי את אמא,דקסטר,העשב של השכן,שני גברים וחצי,בטח יש עוד מלא סדרות ששחכתי. ערוץ השבוע: יס סטארס 123 ספר השבוע:------- ציטוט השבוע: "הצבא זה כמו בלק-ג'ק...צריך 21 כדי לנצח"

Mg14

New member
עכשיו אני

שיר השבוע מmtv2:לא כל כך יצא לי לראות:| שיר השבוע לא מmtv2: history - funeral for a friend להקת השבוע:MCR קליפ השבוע:sothd - editors דיסק השבוע:TBP הפתעת השבוע:--- ביאוס השבוע:כל השבוע תמונת השבוע:תגובה מהירה סרט השבוע:לא רואה סדרת השבוע:הממ גיבורים
ערוץ השבוע:בקושי ראיתי טלויזיה ספר השבוע:המשפט האחרון של פרמה[מומלץ] ציטוט השבוע:עדיף שלא

Djerry

New member
../images/Emo153.gif

שיר השבוע מmtv2: Queens of the Stone Age - Make It Wit Chu Editors - The Racing Rats Babyshambles - You Talk The Pigeon Detectives – I Found Out שיר השבוע לא מmtv2: Bright Eyes – Sunrise, Sunset Bright Eyes – Take It Easy (Love Nothing) להקת השבוע: Bright eyes Muse קליפ השבוע: Editors - The Racing Rats דיסק השבוע: Bright Eyes - Fevers And Mirrors הפתעת השבוע: שודדי הקאריביים 3 זה חרא סרט ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: שודדי הקאריביים 3 סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: היער - הרלן קובן ציטוט השבוע: חברה: "אם אני הייתי לסבית ואת היית לסבית, והיינו בקשר, זה היה עושה אותך פדופילית?"

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שיר השבוע מmtv2: Muse-Bliss שיר השבוע לא מmtv2: Kill Hannah- Race The Dream Blackfield- Epidemic Zvoove In Groove- Sandrine להקת השבוע: בלאקפילד קליפ השבוע: Muse-Bliss דיסק השבוע: בלאקפילד-בלאקפילד 2 הפתעת השבוע: בני לא בא... ביאוס השבוע: לוורן מתה בסקראבס... תמונת השבוע: אין סרט השבוע: אמריקה X סדרת השבוע: גיבורים- הושלמה העונה הראשונה! ערוץ השבוע: לא יודעת ספר השבוע: אין... ציטוט השבוע: "Save the Cheerleader- Save the World"

...

שיר השבוע מmtv2: אין שיר השבוע לא מmtv2: Patrick Wolf - Adder להקת השבוע: פטריק, כרגיל חח קליפ השבוע: x דיסק השבוע: Patrick Wolf - Lycanthropy CSS - Cansei De Ser Sexy הפתעת השבוע: נפתח פורום ג'ף!! ביאוס השבוע: x תמונת השבוע: x סרט השבוע: הארי פוטר ומסדר עוף החול סדרת השבוע: עקרות בית נואשות ערוץ השבוע: יסטארז1 ספר השבוע: x ציטוט השבוע: "I would love to play Israel and Transylvania and there so many places that I have not even touched yet... It is all now so much more possible."

../images/Emo191.gif

שיר השבוע מmtv2:small town girl-good shoes
שיר השבוע לא מmtv2:let it die-foo fighters
להקת השבוע:foo fighters
קליפ השבוע:אין ממש משהו..
דיסק השבוע:החדש של הפו פייטרס
הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע:סתם כי לא הייתה לי תמונה והיה לי משעמם אז כתבתי בגוגל וזה מה שזה מצא לי ----> סרט השבוע:ג'יי ובוב ההשקט כ"כ מעולה
סדרת השבוע:פאלם ספרינגס ערוץ השבוע:אקסטרה הוט ספר השבוע: ציטוט השבוע:"אני כאן "

GD ROCKS

New member
להלהלה.

שיר השבוע מmtv2: Alexisonfire-Rough Hands Arctic Monkeys - Teddy Picker שיר השבוע לא מmtv2: Idiot Pilot-A Day In The Life Of A Poolshark City And Colours-Save Your Scissors A Static Lullaby - Lipgloss And Letdown A Static Lullaby - The Shooting Star That Destroyed Us All Taking Back Sunday-Go On יוני בלוך-אחריות להקת השבוע:ממ.. Idiot Pilot נראה לי. קליפ השבוע: Alexisonfire-Rough Hands דיסק השבוע:Idiot Pilot - Strange We Should Meet Here הפתעת השבוע: ממ.. הבוחן פתע הזה שהמורה למתמטיקה הביאה לנו
ביאוס השבוע:שבטח קיבלתי בבוחן הזה 0. תמונת השבוע: חחחחח נגיד. סרט השבוע: המ
דווקא ראיתי כמה סרטים השבוע נו בגלל השביתהXD אבל כולם היו גרועים אז שום דבר. סדרת השבוע:האנטומיה של גריי
ערוץ השבוע:המ MTV2 ספר השבוע:חח רודף העפיפונים ציטוט השבוע: ממ בטח אפחד לא יבין וזה גם לא כזה מצחיק אבל זה הדבר היחידי שאני זוכרת. חוסר טאקט מוחלט. "ככה סבתא שלי היית נראת שהיא הלכה למות"

oshriti123

New member
אני חיה!

שיר השבוע מmtv2: franz ferdinand - do what you want to foo fighters - long road to ruin שיר השבוע לא מmtv2: smashing pumpkins - disarm
להקת השבוע: סמאשינג פאמפקינס ופו פייטרס קליפ השבוע: franz ferdinand - do what you want to דיסק השבוע: Smashing Pumpkins - Siamese Dream הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תכננתי משהו והוא התפקשש. תמונת השבוע:
סרט השבוע: לא ראיתי. סדרת השבוע: מהדורה מוגבלת[נוסבאום
] ודקסטר
ראיתי את כל העונה הראשונה השבוע.. זה פשוט ענק D: מישהו ראה כאן את העונה השנייה? איך היא? ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: משוואה עם נעלם של אורי אדלמן ציטוט השבוע: מה הסיכוי שאני באמת אזכור..

HagarStar

New member
יא דקסטר D:../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני רואה בקצב יס אבל העונה השניה בינתיים שולטת

Lyla Bellamy

New member
דקסטר ../images/Emo99.gif

הפרק הראשון של עונה השנייה די אכזב אותי כי הוא נהיה אנושי מדי ...=/

mae, sode no shirayuki

שיר השבוע מmtv2:אופן יור ווינדאו שיר השבוע לא מmtv2: apocalyptica - life burns kotoko - agony pillar - frontline וכל מיני של פארמור להקת השבוע: פארמור קליפ השבוע:קראשקראשקראש דיסק השבוע:ריוט הפתעת השבוע: אין חיה כזאת ביאוס השבוע: חוסר מטורף בשעות שינה תמונת השבוע: סרט השבוע: דוגמה סדרת השבוע: השדים של דרזדן ועוד הרבה אנימות שבטח אפחד לא מכיר ערוץ השבוע: אקסטרה הוט והוט אנימה ספר השבוע: ציטוט השבוע: כן, אה....

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifנאו הנג מי אפ טו דריי

בלהבלהבלה בלהבלה D:: שיר השבוע מmtv2: הנג מי אפ טו דריי שיר השבוע לא מmtv2: המוןןן של קולדפליי שאין לי מושג אם הם בערוץ. אני מניחה שכן
והמון של ארוואי@#
להקת השבוע: ארוואי
קליפ השבוע: פימפוזו XD דיסק השבוע: Erreway + Tiempo ! הפתעת השבוע: קנינו קוטג'
[לא מהמכולת] בית ריק עם חברות D: ביאוס השבוע: ביטלנו את הקוטג' XD קייסי ז"ל
תמונת השבוע: סרט השבוע: כלה להשגה+ אהבה טרופה -.- סדרת השבוע: אבודים. מלון בבילון. ערוץ השבוע: VOD ספר השבוע: שתיקת הכבשים. ציטוט השבוע: "איי סד גוד דיי" חהחהחה-.-

DropDeadAlice

New member
אוקיי../images/Emo9.gif../images/Emo11.gif

שיר השבוע מmtv2: אין שיר השבוע לא מmtv2: יש הרבה.. בעיקר של ניטויש וצ'ילדרן אוף בודום. להקת השבוע: צ'ילדרן אוף בודום וניטויש קליפ השבוע: משהו שלהם^^ דיסק השבוע: משהו שלהם^^ הפתעת השבוע: :X ביאוס השבוע: שומדבר
תמונת השבוע:
סרט השבוע: "אישה יפה" *_* סדרת השבוע: האוס
ערוץ השבוע: 3? ספר השבוע:
ציטוט השבוע: "What doesn't kill you Only makes you pissed off" מלך

למעלה