שרשור שבועי

M a a y a n K

New member
שרשור שבועי

שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: פשוט לא פתחו פה אחד כבר הרבה זמן...

Lyla Bellamy

New member
ראשונה ?

שיר השבוע מmtv2: אדיטורס - the racing rats שיר השבוע לא מmtv2: gone forever -three days grace להקת השבוע: אדיטורס קליפ השבוע: אוונג'ד - A Little Piece Of Heaven דיסק השבוע: אדיטורס - נו הזה החדש הפתעת השבוע: 90 בלשון !!! יאי ביאוס השבוע: כל הנכשלים האחרים
תמונת השבוע: אף פעם לא שמתי .. למה להתחיל עכשיו ?.. סרט השבוע: גאווה ודעה קדומה שוב סדרת השבוע: דקסטר !!!@#@#$ ערוץ השבוע: M2 כמובן ספר השבוע:הסוד
ציטוט השבוע: אבריל לאבין בהריון , לא בדיוק ציטוט אבל זה מה שיש לי ...=/

Rock Bottom

New member
אניאניאני!!!

שיר השבוע מmtv2: I Was a Cub Scout - Pink Squares
These New Puritans - Elvis
#2 New Young Pony Club - Get Lucky Radiohead - JFIP British Sea Power - Waving Flags (פריקין יפהפה) The Kissaway Trail - 61 ?The Courteeners - What Took You So Long The Cribs - I'm a Realist Pinback - From Nothing to Nowhere Red Blood Shoes - I Wish I Was Someone Better (פשוט ענקיים!!! צמד של בן ובת, אחד על תופים השניה חשמלית והם עושים פריקין אורגיה מוסיקלית, מצטער, זו באמת הדרך הכי טובה שאני יכול לתאר את זה
). שיר השבוע לא מmtv2: Radiohead - Faust Arp, Reckoner Kasabian - Fast Fuse Unkle feat. Ian Brown - Reign Silversun Pickups - Checkered Floor (מעולים, הזמנתי השבוע את הדיסק מאמאזון!) Rage Against the Machine - How I Could Just Kill a Man (גם כי הוא הרבה יותר טוב מהמקור של סייפרס היל, וגם כי הוא כל כך מנחם השבוע כשהייתי בעצבים טילים) A Perfect Circle - Blue (מדהים) The Automatic - Raoul Incubus - Just a Phase כמובן שמואיז הקטן - המפה של הבעייתיק.
להקת השבוע: I Was a Cub Scout (יותר הרכב של צמד מלהקה, אבל OMFGFGFFGFGGFG אלופי העולם). המאנקיז, רק בגלל כל הערב שהיה להם אתמול בערוץ + ההופעה החיה מברצלונה שבכל פעם שאני רואה אותה אני מקנא בקהל מחדש. RATM, ואינקיובס, ורדיוהד, ומווווווז. וזהו. קליפ השבוע: These New Puritans - Elvissss אה אה אההה, וכמובן, לא קשור למוסיקה אמנם, אבל עלה השבוע לטיוב ע"י חבר שלי. משה מהישרדות מפגין טלוויזיה אמיתית מהי: http://www.youtube.com/watch?v=FvDHK2OWzQs כי איכות זו לא מילה גסה. דיסק השבוע: הרכישות האחרונות שלי: The Cribs - MNWNW, Kaiser Chiefs - Truly Yours Angry Mob, ווו-Some Cities של Doves. אלבום מושלם~!
ובגזרת האלה שיש לי מלא זמן וחרשתי, RATM - RATM (שהגעתי למסקנה שהוא בין האלבומים הכי טובים ששמעתי בחיים שלי. כל כך עוצמתי ואדיר. אני באמת לא שמעתי אותו מ-2004 עד השנה, ואני לא יכול להפסיק). וכן, כמו רבים וטובים, גם אני נפלתי פנימה כי אני כל כך חסר חוט שדרה והפכתי לזונת מיינסטרים: Radiohead - In Rainbows. אחרי שהשמצתי אותו כל כךךךך הרבה (בגלל שכל הקטע של ה"קחו בחינם, זה לא משנה לנו" היה נראה לי כל כך פתאטי), ובגלל שבשמיעות ראשונות (וגם שניות ועוד הרבה כאלה שבאות אח"כ) קשה לעכל אותו כרדיוהד לגיטימי. אבל הוא שם והוא כן רדיוהדי מסתבר (ורדיוהד אי אפשר שלא לאהוב) ומה לעשות, אני אוכל את הכובע וחוזר בי. למעט איזה 2 שירים שקצת מעצבנים אותי הוא אלבום טוב. מאוד. ובעעעע אחד גדול על כל הוידוי הזה.
הפתעת השבוע: התקבלתי למכללת רדיו ת"א ואני מתחיל את הקורס כבר בתחילת פברואר!! טוב, לא ממש מפתיע, הם די מקבלים כל אחד עם כסף, אבל עצם זה שכל העניין זז נורא מהר וקרה מעכשיו לעכשיו היה נורא מגניב. אה וכמובן, אחרי אין סוף חיפוש אחרי עבודה, התקשרתי לי לתומי בשיחה שמבחינתי הייתה סתם בשביל לסמן וי על עוד מקום שאומר לי לא, לצליל בקניון רחובות, והופ! צריכים עובד! אפילו קיבלתי המלצה מהמנהל בסניף שלירון עובדת בו בסינמה סיטי! (
תודה כפרות), שלחתי קורות חיים והכל והם צריכים לחזור אליי. נקווה שזה יקרה בקרוב רק. O_O ביאוס השבוע: כשהבנתי שאי אפשר ללכת ללמוד במכללה למנהל מבלי ממוצע בגרות טוב, ואני כל כך אוכל עכשיו כאפות על העובדה שבמקום ללמוד מתמטיקה כמו שצריך הברזתי משיעורים בשביל לשחק עם החברים הקופים שלי כדורסל וקצת בא לי למות כי ממש אין לי כוח לזה.
תמונת השבוע: אלוהי תוכניות הריאליטי 2X. סרט השבוע: Balls of Fury, לא להיט אבל. נחמד לצפייה ביתית וזה. אני אראה היום אצל חבר בערב את הסרט של פיוצ'רמה! מסתבר שיש כזה דבר וזה כבר דלף לאינטרט, אז אומגאומגאומג לכל העניין הזה. סדרת השבוע: כיוון ש-AXN סיימו עם שידורים יחסית עדכניים של סרבייבר והמירוץ אני אאלץ להוריד אותם מהנוהל הקבוע של סדרות השבוע. במקום אבל!!! Human Giant! התוכנית הכי גאונית והזויה שנחתה ב-MTV2 אי פעם, והתוכנית שאחריה - Wrecked עם דיינטון ופריצ'רד מדירטי סאנצ'ז. באמת שרק צחוקים. אה, ושנות השבעים ב-VOD (כי נחמד ללכת לישון כל לילה עם איזה 2 פרקים ברצף ובגלל שהיה שם קטע שגרם לי להיחנק כמעט השבוע בפרק של חג המולד עם פז על הבמה - למי שיש VOD, רוצו לראות). ערוץ השבוע: זה שלשמו כולנו התכנסנו פה. ספר השבוע: החוברת של הדיסק FWN של המאנקיז. מה, יש שם אחלה ציורים!!
ציטוט השבוע: ציטוט השבוע #1 מובא לכם בחסות (כמה מפתיע) משה! ברגע הטלוויזיוני הגדול ביותר בכל הזמנים ומלא הטאקט! בשביל לדעת מהו ציטוט השבוע #1 אנא לחצו על הלינק בקליפ השבוע. ציטוט השבוע #2, "SWEET" -ניקולה וויצ'יץ ממכבי בת"א בפרומו של ערוץ 10. באמת שזה הרבה יותר מצחיק ממה שזה נשמע.
שבוע מגניב לכולנו!

Unaffected

New member
ממ

שיר השבוע מmtv2: - שיר השבוע לא מmtv2: Phantom Planet-Lonely Day The Used- Maybe Memories להקת השבוע: היוזד קליפ השבוע: לא ראיתי קליפים,נראהלי דיסק השבוע: מה שקניתי השבוע.. Less Than jake- Anthem [#@$@] The Used- Berth הפתעת השבוע: שמצאתי דיסק של LTJ בארץ? ואולי זה שהמבחן במת' לא היה זוועתי כמו שציפיתי ממנו להיות. ביאוס השבוע: כל מה שהיה בבית. אני צריכה למצוא מקומות להיות בהם -.-" תמונת השבוע: נעע. סרט השבוע: הה לא נראהלי שראיתי סדרת השבוע: קייל XY ערוץ השבוע: יס סטארז 1\3 ספר השבוע: הכיסאות\יונסקו , הדבר הכי הזוי שקיים באמאשלי
ציטוט השבוע: "אני יתום..יתים..יתם..בם בם בום" מהספר הנ"ל XD

Djerry

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע מmtv2: These New Puritans - Elvis Friendly Fires – Paris שיר השבוע לא מmtv2: The Strokes – Mercy Mercy Me The Beatles – Eleanor Rigby Elliott Smith – Angeles Elliott Smith – Son of Sam Amy Winehouse – Back To Black Eatliz – Attractive Johnny Cash – Ring of Fire להקת השבוע: Bright Eyes Desaparecidos The Beatles The Strokes ביאוס השבוע: תמונות לספר מחזור סרט השבוע: גאווה ודעה קדומה סדרת השבוע: הישרדות. רוב כל כך היה צריך לזכות ערוץ השבוע: MTV2 ספר השבוע: החלטתי לקרוא ברצינות את 1984

../images/Emo146.gif../images/Emo146.gif../images/Emo146.gif

שיר השבוע מmtv2: אין שיר השבוע לא מmtv2: robots in disguise - turn it up
the rakes - we danced together final fantasy - this lamb sells condos להקת השבוע: RID קליפ השבוע: x דיסק השבוע: final fantasy - he poos clouds הפתעת השבוע: פטריק מוציא אלבום ביסיידים עוד חודש!!!!!!!!!111111 ביאוס השבוע: עניין משפחתי... תמונת השבוע: x סרט השבוע: לא ראיתי סדרת השבוע: מייייייטי בוש ערוץ השבוע: יסטארז ספר השבוע: "כל החיים לפניו"
ציטוט השבוע: "why poop when you got toast?"

Mg14

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע מmtv2: בקושי ראיתי טלויזיה שיר השבוע לא מmtv2: לא!! אל תגרמו לי לבחור. מכ"ר, מיוז, קייזר צ'יפס, ארקטיק מאנקיז, פטריק וולף, אוונג'ד סוונפולד להקת השבוע:מכ"ר ומיוז קליפ השבוע:--- דיסק השבוע:שואוביז של מיוז הפתעת השבוע: כלום:| ביאוס השבוע:כלום. היה שבוע פשוט מעולה תמונת השבוע:תגובה מהירה סרט השבוע:לא רואה סרטים סדרת השבוע:גיבורים! ערוץ השבוע:--- ספר השבוע:המנכ,ל ומבצר דיגיטלי ציטוט השבוע:"סלינו על כתפינו ראשינו ערופים" - אני בפרץ של חוכמה משתפכת.

elknetld2kil

New member
טוב, אם אתם מתעקשים...

שיר השבוע מmtv2: לא יודע, הפעם האחרונה שראיתי את הערוץ ליותר מרבע שעה היתה באוקטובר שיר השבוע לא מmtv2: Theory Of A Deadman - So Happy 12 Stones - Anthem Of The Underdog (השיר, לא כל הדיסק) Tool - Sober להקת השבוע: Living Syndication Butch Walker (האיש הזה פשוט מלך, וכולכם מכירים שירים שהוא הפיק, אבל אתם פשוט לא יודעים את זה) Thrice קליפ השבוע: לא יודע דיסק השבוע: Living Syndication - Aneurythem APG - This Brutal Addiction (מומלץ לחובבי BB) The Rising - Future Unknown דמואים ישנים וחדשים של TrustCompany הפתעת השבוע: אין ביאוס השבוע: המבחנים מתחילים... :(((((( סרט השבוע: ליטל ניקי (אני כל כך אוהב את הסרט הזה...) סדרת השבוע: נמלטים חזרו וגם החדש של הטרמינייטור נראה מבטיח בינתיים ציטוט השבוע: "אם אתה רוצה, יהיה שיעור תרגול אתמול". יש לנו קורס תכנות (מן הסתם, זה התואר שאני עושה) ויומיים אחרי כל הרצאה יש שיעור שמתרגלים את החומר. השבוע ההרצאה נדחתה ליום חמישי, שזה יום אחרי התרגול, שבו תרגלנו את החומר שלמדנו ביום שאחרי. מבולבלים? גם אנחנו!

האאאאאאא.......

שיר השבוע מmtv2: זה עם הקליפ עם הג'וקים... נוווו איך קוראים לו? שכחתי שיר השבוע לא מmtv2: בעיקר מארס לנדר של סידהארתא, יו קאנט סטופ מי של גואנו אייפס ואובואטרו של הום מייד קאזוקו להקת השבוע: אפוקליפטיקה קליפ השבוע: נאת'ינג אלס מתרס של אפוקליפטיקה דיסק השבוע: ונוס דום הפתעת השבוע: החיים בזבל וכל העולם שונא אותי! איזה כיף! ביאוס השבוע: מגן במתמטיקה ביום שלישי תמונת השבוע: סקסיייי סרט השבוע: אין חיה כזאת סדרת השבוע: גיבורים, גורן לאגן(ראו תמונה) ערוץ השבוע: מטב2 ספר השבוע: סופסוף הביאו לי את האלכימאי ציטוט השבוע: "there was once a hero who flew too close to the sun. his wings of wax fell apart and he plummeted to the earth" Edward Elric

Starred thingie

New member
ואו הרבה זמן לא הגבתי פה.. :) שלי.

שיר השבוע מmtv2: אהמ. flux. הוא לא ממש חדש אבל חרשתי עליו שיר השבוע לא מmtv2: ללא ספק got my favorite של ג'קפינאטה להקת השבוע: מיוז כי זה סתם חריש קליפ השבוע: אה... כן.. מי רואה טלויזיה? דיסק השבוע: black holes and revelations הפתעת השבוע: מקינטוש זה מעל גשם ביאוס השבוע: מבחניםם ): תמונת השבוע: --> סרט השבוע: meet the Spartans. הוא אמור להיות כזה גדולל סדרת השבוע: דקסר אמגג **דם*** ערוץ השבוע: ביפ ספר השבוע: השטן במוסקבה / האמן ומרגריטה ציטוט השבוע: "בוא נעבור את הגשר, ואז נחצה את הפרה" לאיודע של מי אבל זה הצחיק אותי

elknetld2kil

New member
אם כבר Meet The Spartans

אחרי שלא הצלחתי לסיים לראות גם את Epic Movie וגם את Date Movie, ננתי היום צ'אנס לעוד סרט דומה בשם The Comebacks. למרות שיש שם אחלה שחקנים ואחלה רעיון, גם את הסרט הזה לא סיימתי, ואפילו לא הגעתי לאמצע. הסרטים האלה הם בזבוז רציני של זמן (חוץ מScary Movie שעדיין סוחב) ואני אחשוב פעמיים לפני שאני אראה את Meet The Spartans, למרות שהטריילר באמת מצחיק.

Rock Bottom

New member
זה בדיוק הקטע

בסרטים כאלה, הם מרכזים את כל הצחוקים של הסרט בטריילר ואז אתה מגיע לסרט ורוצה לקום וללכת, כי הוא כל כך סאקס. אפיק מובי זה אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי בחיי, ואני בספק אם אצליח להתרשם מספרטנס, שאת הטריילר שלו לא ראיתי עדיין, רק את הפוסטר. סביר להניח שאם אראה את הטריילר זה יהיה בדיוק כמו לראות את בסרט רק ב-FF לקטעים המצחיקים.

Starred thingie

New member
לדעתי ממש לא >:mad:

meet the spartans צריך להיות סרט ממש גאוני, כי ככל שהסרט יותר מוכר הבדיחות יותר מצחיקות וגם לא נראה לי שזאת אותה רמה של הומור כמו scary movie.. הראשונים היו בסדר אבל זה התחיל לאבד עלילה כי כבר חפרו.. :p בגלל זה זה נהיה משעמם כזה.

למעלה