אניאניאני!!!
שיר השבוע מmtv2: I Was a Cub Scout - Pink Squares
These New Puritans - Elvis
#2 New Young Pony Club - Get Lucky Radiohead - JFIP British Sea Power - Waving Flags (פריקין יפהפה) The Kissaway Trail - 61 ?The Courteeners - What Took You So Long The Cribs - I'm a Realist Pinback - From Nothing to Nowhere Red Blood Shoes - I Wish I Was Someone Better (פשוט ענקיים!!! צמד של בן ובת, אחד על תופים השניה חשמלית והם עושים פריקין אורגיה מוסיקלית, מצטער, זו באמת הדרך הכי טובה שאני יכול לתאר את זה
).
שיר השבוע לא מmtv2: Radiohead - Faust Arp, Reckoner Kasabian - Fast Fuse Unkle feat. Ian Brown - Reign Silversun Pickups - Checkered Floor (מעולים, הזמנתי השבוע את הדיסק מאמאזון!) Rage Against the Machine - How I Could Just Kill a Man (גם כי הוא הרבה יותר טוב מהמקור של סייפרס היל, וגם כי הוא כל כך מנחם השבוע כשהייתי בעצבים טילים) A Perfect Circle - Blue (מדהים) The Automatic - Raoul Incubus - Just a Phase כמובן שמואיז הקטן - המפה של הבעייתיק.
להקת השבוע: I Was a Cub Scout (יותר הרכב של צמד מלהקה, אבל OMFGFGFFGFGGFG אלופי העולם). המאנקיז, רק בגלל כל הערב שהיה להם אתמול בערוץ + ההופעה החיה מברצלונה שבכל פעם שאני רואה אותה אני מקנא בקהל מחדש. RATM, ואינקיובס, ורדיוהד, ומווווווז. וזהו.
קליפ השבוע: These New Puritans - Elvissss אה אה אההה, וכמובן, לא קשור למוסיקה אמנם, אבל עלה השבוע לטיוב ע"י חבר שלי. משה מהישרדות מפגין טלוויזיה אמיתית מהי:
http://www.youtube.com/watch?v=FvDHK2OWzQs כי איכות זו לא מילה גסה.
דיסק השבוע: הרכישות האחרונות שלי: The Cribs - MNWNW, Kaiser Chiefs - Truly Yours Angry Mob, ווו-Some Cities של Doves. אלבום מושלם~!
ובגזרת האלה שיש לי מלא זמן וחרשתי, RATM - RATM (שהגעתי למסקנה שהוא בין האלבומים הכי טובים ששמעתי בחיים שלי. כל כך עוצמתי ואדיר. אני באמת לא שמעתי אותו מ-2004 עד השנה, ואני לא יכול להפסיק). וכן, כמו רבים וטובים, גם אני נפלתי פנימה כי אני כל כך חסר חוט שדרה והפכתי לזונת מיינסטרים: Radiohead - In Rainbows. אחרי שהשמצתי אותו כל כךךךך הרבה (בגלל שכל הקטע של ה"קחו בחינם, זה לא משנה לנו" היה נראה לי כל כך פתאטי), ובגלל שבשמיעות ראשונות (וגם שניות ועוד הרבה כאלה שבאות אח"כ) קשה לעכל אותו כרדיוהד לגיטימי. אבל הוא שם והוא כן רדיוהדי מסתבר (ורדיוהד אי אפשר שלא לאהוב) ומה לעשות, אני אוכל את הכובע וחוזר בי. למעט איזה 2 שירים שקצת מעצבנים אותי הוא אלבום טוב. מאוד. ובעעעע אחד גדול על כל הוידוי הזה.
הפתעת השבוע: התקבלתי למכללת רדיו ת"א ואני מתחיל את הקורס כבר בתחילת פברואר!! טוב, לא ממש מפתיע, הם די מקבלים כל אחד עם כסף, אבל עצם זה שכל העניין זז נורא מהר וקרה מעכשיו לעכשיו היה נורא מגניב. אה וכמובן, אחרי אין סוף חיפוש אחרי עבודה, התקשרתי לי לתומי בשיחה שמבחינתי הייתה סתם בשביל לסמן וי על עוד מקום שאומר לי לא, לצליל בקניון רחובות, והופ! צריכים עובד! אפילו קיבלתי המלצה מהמנהל בסניף שלירון עובדת בו בסינמה סיטי! (
תודה כפרות), שלחתי קורות חיים והכל והם צריכים לחזור אליי. נקווה שזה יקרה בקרוב רק. O_O
ביאוס השבוע: כשהבנתי שאי אפשר ללכת ללמוד במכללה למנהל מבלי ממוצע בגרות טוב, ואני כל כך אוכל עכשיו כאפות על העובדה שבמקום ללמוד מתמטיקה כמו שצריך הברזתי משיעורים בשביל לשחק עם החברים הקופים שלי כדורסל וקצת בא לי למות כי ממש אין לי כוח לזה.
תמונת השבוע: אלוהי תוכניות הריאליטי 2X.
סרט השבוע: Balls of Fury, לא להיט אבל. נחמד לצפייה ביתית וזה. אני אראה היום אצל חבר בערב את הסרט של פיוצ'רמה! מסתבר שיש כזה דבר וזה כבר דלף לאינטרט, אז אומגאומגאומג לכל העניין הזה.
סדרת השבוע: כיוון ש-AXN סיימו עם שידורים יחסית עדכניים של סרבייבר והמירוץ אני אאלץ להוריד אותם מהנוהל הקבוע של סדרות השבוע. במקום אבל!!! Human Giant! התוכנית הכי גאונית והזויה שנחתה ב-MTV2 אי פעם, והתוכנית שאחריה - Wrecked עם דיינטון ופריצ'רד מדירטי סאנצ'ז. באמת שרק צחוקים. אה, ושנות השבעים ב-VOD (כי נחמד ללכת לישון כל לילה עם איזה 2 פרקים ברצף ובגלל שהיה שם קטע שגרם לי להיחנק כמעט השבוע בפרק של חג המולד עם פז על הבמה - למי שיש VOD, רוצו לראות).
ערוץ השבוע: זה שלשמו כולנו התכנסנו פה.
ספר השבוע: החוברת של הדיסק FWN של המאנקיז. מה, יש שם אחלה ציורים!!
ציטוט השבוע: ציטוט השבוע #1 מובא לכם בחסות (כמה מפתיע) משה! ברגע הטלוויזיוני הגדול ביותר בכל הזמנים ומלא הטאקט! בשביל לדעת מהו ציטוט השבוע #1 אנא לחצו על הלינק בקליפ השבוע. ציטוט השבוע #2,
"SWEET" -ניקולה וויצ'יץ ממכבי בת"א בפרומו של ערוץ 10. באמת שזה הרבה יותר מצחיק ממה שזה נשמע.
שבוע מגניב לכולנו!