שרשור שבועי

M a a y a n K

New member
שרשור שבועי

לזכר הימים הטובים... שיר השבוע מmtv2: שיר השבוע לא מmtv2: להקת השבוע: קליפ השבוע: דיסק השבוע: הפתעת השבוע: ביאוס השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: ערוץ השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: שבוע טוב לכולם!

../images/Emo3.gif

שיר השבוע מmtv2: ואו 0___0 לא ראיתי המון זמן שיר השבוע לא מmtv2:Avenged Sevenfold-Critical acclaim להקת השבוע:Avenged Sevenfold קליפ השבוע: דיסק השבוע: Avenged Sevenfold-Avenged Sevenfold הפתעת השבוע: ביאוס השבוע:לא משנה .. תמונת השבוע:ואו זה מפורום אחר תסתכלו על המסך ואז תתרחקו ממנו . סרט השבוע: Accepted סדרת השבוע: 4400 ערוץ השבוע:הוט גולד
ספר השבוע: ציטוט השבוע: "מה שלא רואים ממטר-מריחים מקילומטר "

litaf1

New member
גמני רואה ../images/Emo45.gif אחלה תוכנית ../images/Emo13.gif

העונה הראשונה הייתה הכי יפה.. עכשיו זה סתם מאוס..

XD ממש לא..../images/Emo223.gif

למרות שמהעונה השנייה זה נהיה ממש משעמם הם התעלו על עצמם בעונה ה4.. אבל הסוף מוזר [וטוב אני לא אהרוס למי שעדיין רואה בהוט]

:]

שיר השבוע מmtv2: כל הטקסט דראגז ומיוז שהיה.
שיר השבוע לא מmtv2: הרבה להקת השבוע: דה יוזד ומיוז קליפ השבוע: Hyper Music - Muse דיסק השבוע: HAARP הפתעת השבוע: קיבלתי את HAARP ואני היחידה שקיבלה אצלנו מאה באנגלית (ועוד לא התכוננתי
) ביאוס השבוע: עומס יתר תמונת השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ערוץ השבוע: MTV2, היו שירים טובים. אה, והיסטארסים למיניהם. ספר השבוע:
ציטוט השבוע: שחר: אני מינוס! מורה: שחר, רדי מהמשקל, אנחנו לא שוקלים היום את המוח.

Rose131

New member
יאללהD:

שיר השבוע מmtv2: טדי פיקר
שיר השבוע לא מmtv2:כלמיני להקת השבוע:אוונסנס קליפ השבוע:המממ. דיסק השבוע:דה אופן דור? הפתעת השבוע:כלמיניD: ביאוס השבוע:המממ תמונת השבוע:איןליכוח
סרט השבוע:מצחצחי הנעליים
סדרת השבוע:אנג'לאנג'לאנג'ל! ערוץ השבוע:D: ספר השבוע:4 בתים וגעגועD: ציטוט השבוע:איןליכוח.

elknetld2kil

New member
לזכר הימים...

שיר השבוע מmtv2: לא יודע, לא ראיתי את הערוץ ליותר מרבע שעה ברצף כבר מאוקטובר. שיר השבוע לא מmtv2: קואנטינג קרואוס - Clolorblind וHurt - Rapture. 2 שירים ממש עצובים להקת השבוע: Outmatch, July For Kings, Hurt, Atomship קליפ השבוע: Seether - Rise Above This. הקליפ הכי מרגש שראיתי בחיים שלי. אם אתם רואים את זה, תדעו שאח של הסולן התאבד כמה ימים לפני יציאת הדיסק החדש, אחרי שהשיר הזה נכתב והקליפ מוקדש לו דיסק השבוע: Atomship, Outmatch, Echovalve הפתעת השבוע: היה לי שבוע די משוגע, אז קשה לי לבחור ביאוס השבוע: ^^^ תמונת השבוע: אין סרט השבוע: לא ראיתי השבוע סרטים סדרת השבוע: סאות' פארק ערוץ השבוע: אין ספר השבוע: קניתי את הספר "סאות' פארק ופילוסופיה", והוא הרבה יותר כבד וחפרני ממה שחשבתי שהוא יהיה. כנראה אני אתחיל אותו מחר ציטוט השבוע: אין

elknetld2kil

New member
כן

חשבתי שזה מצחיק, אבל זה ממש כבד ורציני. יש לי קורס שנקרא "הפילוסופיה של האומנות" (המרצה סבבה אבל בתכל'ס זה משעמם רצח), ורציתי להעמיק את הידע בנושא, וידעתי שיש סדרה שלוקחת תכניות וסרטים (סימפסונים, מטריקס סיינפלוד...) ומנתחת אותם מבחינה פילוסופית. זה נשמע מצחיק, אבל יש שם דברים שיכולים לשבור את הראש עליהם במשך שבועות. מומלץ

elknetld2kil

New member
אני קניתי ב"צומת ספרים" בעפולה

אבל זה אמור להיות בכל מקום בערך...

t a o t a o

New member
אני באמצע "הטאו של פו"

מומלץ ביותר. פילוסופיה נמצאת בדברים הפשוטים ביותר, אם רק שמים אליה לב.

oshriti123

New member
הרבה זמן לא עשיתי את זה

שיר השבוע מmtv2: החדש של בולט, למרות שלא יצא לי לראות אותו בערוץ עדיין.. האמת שלא יצא לי לראות את הערוץ בכלל בזמן האחרון. וגם All this things i hate של בולט שיר השבוע לא מmtv2: Rage - Great Old Ones Funeral For A Friend - Red is the new black Skindred - Ratrace System of a Down - Kill Rock 'n' Roll Tenacious D - Tribute להקת השבוע: בולט קליפ השבוע: בולט - All this things I hate דיסק השבוע: השני של דה זוטונס.. הוא מעולה. הפתעת השבוע: אתמול היינו בטיול בעקבות לוחמים לירושלים והיה יותר נחמד ומעניין משחשבתי שיהיה:) מישהו היה שם? ביאוס השבוע: מממ תמונת השבוע: פשוט תמונה יפה. סרט השבוע: שודדי הקאריביים שראיתי פעם ראשונה השבוע(כןכן).. והבנתי סוף סוף למה אתן מתלהבות כ"כ מג'וני דפ D: סדרת השבוע: אבודים : ושנות ה-70, העונה הראשונה גדולה.. העונה היחידה שממש התגלגלתי בה מצחוק. ערוץ השבוע: ויאודי ספר השבוע: לעולם עולם לא של ניל גיימן ציטוט השבוע: טוב, ברור שככה זה לא יצחיק אף אחד אבל.. במשחק כןלאשחורלבן: "טוב, משחקים?" "כן" (זה מצחיק כי זה קרה לאותו אחד 3 פעמים ברצף XD) "איזה צבע יש לפרה לבנה?" "אממממ. שחור?" XD "אממממ... אני.. חושב... ש...... כן" XD זה מצחיק שאחרי 20 דקות של כןלאשחורלבן, כולם ממשיכים לדבר ב"אולי", "כניראה" ו"ייתכן" פשוט כי הם התרגלו XD

Djerry

New member
../images/Emo140.gif

שיר השבוע מmtv2: Elbow - Grounds for Divorce Radiohead – Nude שיר השבוע לא מmtv2: Chris Cornell – Billie Jean The Beatles - Oh! Darling The Beatles – I Want to Hold Your Hand להקת השבוע: The Beatles Chris Cornell ולהקותיו דיסק השבוע: הסאונדטראק של הסרט Across The Universe הפתעת השבוע: יש לי עם מי ללכת להופעה של כריס קורנל סרט השבוע: Across The Universe סרט מדהים! מדהים! סדרת השבוע: מתי נתנשק ערוץ השבוע: VOD ספר השבוע: no second chance של הרלן קובן

למעלה