שרשור שבועי!!! הרגע חזרתי מבצפר, לכן כה מאוחר... אני עובדת על לינק, כשאני אמצא אני אשים.
D dark max New member 21/9/05 #1 שרשור שבועי!!! הרגע חזרתי מבצפר, לכן כה מאוחר... אני עובדת על לינק, כשאני אמצא אני אשים.
כ כפית במצב כפית New member 21/9/05 #2 אממ...קיל? לא נראה לי שזה חוקי לפרסם קישורים לביטורנט או מה שזה לא יהיה יצא תרגום? D:
כ כפית במצב כפית New member 21/9/05 #4 לא לא לא מה הקשר לשירשור? רק את ההורדה... אפשר לדבר על הפרק פה, לא צריך למחוק בשביל זה..
D dark max New member 22/9/05 #6 נראה לי שביטרונט עם תרגום אני אגיד אם כן גשני אסיים להוריד. הורדתי ביטרונט רק בשביל זה
D dark max New member 23/9/05 #7 אוקיי, ../images/Emo58.gif, מן הסתם... עד עכשיו אין תרגום, אך זה לא כל כך משנה מכיוון שהפרק הוא פרק פילר - לא תורם לעלילה. הפרק הבא, 51 במספרו, דווקא כן יהיה ואם אני זוכרת נכון איצ'יגו יילחם ברנג'י [לא בטוח, יכול להיות שאני מתבלבלת].
אוקיי, ../images/Emo58.gif, מן הסתם... עד עכשיו אין תרגום, אך זה לא כל כך משנה מכיוון שהפרק הוא פרק פילר - לא תורם לעלילה. הפרק הבא, 51 במספרו, דווקא כן יהיה ואם אני זוכרת נכון איצ'יגו יילחם ברנג'י [לא בטוח, יכול להיות שאני מתבלבלת].