שרשור שבוע טוב יפתח בעוד כ10 דקות.

חוצפאי

New member
שרשור שבוע טוב יפתח בעוד כ10 דקות.

החל מרגע פתיחתו, אפשר יהיה לברך את באי הפורום בשבוע טוב. לאחר מכן תמשיך הרכבת ללוד, קרית גת ובאר-שבע, תחנה סופית לרכבת זו. נא לא לשכוח תיקים וחפצים אישיים ברכבת. היציאה משטח התחנה באמצעות כרטיס הנסיעה בלבד. תודע.

gilad g

New member
אה, כן - ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבוע טוב ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

Mapisto

New member
הכי שולט זה

*קול רגיל* התחנה הבאה *אתחנתא קלה הלך לשתות תה* *קול בס כמו שמציגים את דודו טופז בראשון בבידור:* הראשונים. אתם מבינים זה לא ראשון זה *באותו קול של הקריין* ה-ראשונים

Admini

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif|שבוע טוב

התארחית בבני ברק כדי להיות בסניף עזרא תל אביב שעה וחצי הליכה לכל כיוון (ועשיתי את זה 3 פעמים) היה כיף

Mapisto

New member
החתימה שלך מעצבנת אותי

פושעי אוסלו לדין?! זאת אומרת לחסל את השמאל לגמרי ככה יהיה טוב הא לא שאני מי יודע מה תומך שמאל אבל ג'ון לוק אמר "אני לא מסכים עם דעתך אבל אני אקריב את נפשי שהיא תשמע". טוב נו, סליחה פשוט אני שונא פאשיזם.

Admini

New member
הודעה אחרונה שלי בנושא

זכותך להיתבטא וזכותך לדבר. אני בעד להעמיד את מי שלדעתי הוא פושע לדין..... יצא זכאי? יצא זכאי... אבל זה לא פורום פוליטי....

dors

New member
בדיוק, זה לא פורום פוליטי

ולכן אני באופן אישי חושב שלחתימה שלך אין מקום כאן בפורום, בלי שום קשר אם היא נכונה או לא נכונה, צודקת או לא צודקת.

חוצפאי

New member
../images/Emo45.gif

למה אתה חייב להוסיף את זה לחתימה שלך, ושכולם יראו
אם אתה מסכים שזה פורום חברתי, ולא מכניסים לכאן פוליטיקה, למה אתה עושה זאת בכוונה
זיוצי, ששוב ושוב ושוב קורא ת'הודעות שלך ומתעצבן... שוב ושוב ושוב. ונסיים במשפט המחץ:

למעלה