שרשור שופטים!

shiratel

New member
שרשור שופטים! ../images/Emo124.gif

שופטינו היקרים הם: Ss H A D A S sS P i x i e s the whole shebang דרדסונית1 Effoliation stavoonia ואני - shiratel מזכירה - השרשור מיועד לשופטים בלבד! כלומר מי שלא שופט שלא ישלח לי מסר... כי אני לא אקבל את זה וחבל. שופטים - בגזרת המובילים, עליכם לכתוב במסרים בלבד למי מהשניים מגיע לנצח - זוהר משה, דנהד23 או LLLSSS? והמועמדים להדחה הם: אחות של mordillogirl Love me two times oFka7 עליכם לכתוב לי מי השניים שלדעתכם צריכים להיות מודחים - אילו שני בגדים הכי הכי לא אהבתם. בבקשה תתחשבו בקריטריונים! היופי הוא קריטריון תמיד במשימות, אבל כרגע הוא לא הראשי אז בבקשה להתחשב בשאר. מי שרוצה לדעת אותם - מוזמן לקרוא את המשימה. ההצבעות - במסרים. בבקשה לשלוח את ההצבעה שלכם עד יום שישי בערב ב-21:00... כל מסר שיגיע אח"כ לא יחשב. עכשיו אני משרשרת את הבגדים.

shiratel

New member
אני חושבת שהיה סיכום עוד במשחק הקודם

שהמעצב יכול לקחת סקיצה שהוא עיצב בעבר ולפרסם אותה במשימה הזאת... בגלל שהוא עיצב את הסקיצות האלה אז זה לגיטימי. הנה...

shiratel

New member
התוצאות! ../images/Emo124.gif

אני רוצה להתחיל עם המנצחת של המשימה... והמנצחת היא -
זוהר משה
כבר פעם שנייה! כל הכבוד
אז ברכותיי, הסקיצה שלך הייתה אהובה ביותר בגזרת הקהל והשופטים, ואת מקבלת חסינות למשימה הבאה
והמודחים הם: Love me two times ואחות של mordillogirl אני מצטערת, אתן בחוץ. אני מקווה שלא תפסיקו להכנס במשימות הבאות ולהצביע לסקיצות שאהבתם בתור קהל, ושימו לב לגלגל ההצלה שיגיע בהמשך. תודה לכל מי שהצביע והשפיע
המשימה הבאה - מחר

yaele2

New member
לא מאמינה! לפי דעתי אחות של mordillogirl

עיצבה שמלה ממש יפה!

לא רוצה להיות מרושעת או משהו

אבל למה לא הצבעת לה אם חשבת ככה?
שירה, יש לי שאלה- למה כל פעם עפים 2? התחרות מצטמטמת נורא מהר ... ותודה רבה שבחרתם בי
!

yaele2

New member
כי...

רציתי להצביע לך..ואני לא מצביעה פעמיים כי יש רק שמלה אחת שאני אוהבת אין כזה דבר לאהוב כמה..(אצלי) וגם אם כן אז שלה לא הייתה הכי יפה הייתי בוחרת גם בניקולה אבל לפיע דעתי היא לא הייתה צריכה לעוף כי היו יותר גרועות..(ואני לא רוצה להעליב או להיות רעה..)

shiratel

New member
התחרות לא מצטמצמת כי אני מעיפה שתיים

היא הצטמצמה כי במשימה הראשונה והשנייה, איזה 2-3 בנות (בכל משימה) לא הגישו וככה יצא...

אוי נכון את צודקת

היו יותר מ3 שלא הגישו. לא? ויעל- השיקול שלך דווקא יפה. תודה שהצבעת לי

למעלה