שרשור שופטים! ../images/Emo124.gif
אכן, צוות שופטינו התרחב! אז לפני שנתחיל הנה מי ששופט: Effoliation loote P i x i e s Ss H A D A S sS stavoonia the whole shebang דרדסונית1 ל י ה י ל י ואני - shiratel stavoonia - אם את לא שולחת לי את ההצבעה שלך במשימה הזאת, את תהיי מחוץ לצוות השופטים (אני מקווה שהיא קוראת את זה
), כי זו תהיה המשימה השלישית בה לא שמעתי ממך. ואני חושבת שיותר לא אצרף שופטים מעכשיו, כי אנחנו די הרבה
בכל אופן... בגלל שנשארו רק חמישה מתמודדים אז כולם יעברו שפיטה. המועמדים לנצחון הם: דנהד23, זוהר משה ו-LLLSSS. שופטים - עליכם לשלוח לי לאיזה מעצב (אבל רק אחד!) מגיע הנצחון. המועמדות להדחה הן: ניקולה 13 ו-oFka7 ולשלוח לי איזה מעצב צריך להדיח. הפעם, אני חוזרת, מדיחים רק מעצב אחד. בקיצור שופטים, אתם צריכים לשלוח לי במסר מי ככה - מנצח אחד, מודח אחד. יש לכם עד יום שישי ב-22:00 לעשות את זה, כל מסר שיתקבל אח"כ לא ייחשב. עכשיו משרשרת את הבגדים...
אכן, צוות שופטינו התרחב! אז לפני שנתחיל הנה מי ששופט: Effoliation loote P i x i e s Ss H A D A S sS stavoonia the whole shebang דרדסונית1 ל י ה י ל י ואני - shiratel stavoonia - אם את לא שולחת לי את ההצבעה שלך במשימה הזאת, את תהיי מחוץ לצוות השופטים (אני מקווה שהיא קוראת את זה