שרשור שופטים!

shiratel

New member
שרשור שופטים! ../images/Emo124.gif

אכן, צוות שופטינו התרחב! אז לפני שנתחיל הנה מי ששופט: Effoliation loote P i x i e s Ss H A D A S sS stavoonia the whole shebang דרדסונית1 ל י ה י ל י ואני - shiratel stavoonia - אם את לא שולחת לי את ההצבעה שלך במשימה הזאת, את תהיי מחוץ לצוות השופטים (אני מקווה שהיא קוראת את זה
), כי זו תהיה המשימה השלישית בה לא שמעתי ממך. ואני חושבת שיותר לא אצרף שופטים מעכשיו, כי אנחנו די הרבה
בכל אופן... בגלל שנשארו רק חמישה מתמודדים אז כולם יעברו שפיטה. המועמדים לנצחון הם: דנהד23, זוהר משה ו-LLLSSS. שופטים - עליכם לשלוח לי לאיזה מעצב (אבל רק אחד!) מגיע הנצחון. המועמדות להדחה הן: ניקולה 13 ו-oFka7 ולשלוח לי איזה מעצב צריך להדיח. הפעם, אני חוזרת, מדיחים רק מעצב אחד. בקיצור שופטים, אתם צריכים לשלוח לי במסר מי ככה - מנצח אחד, מודח אחד. יש לכם עד יום שישי ב-22:00 לעשות את זה, כל מסר שיתקבל אח"כ לא ייחשב. עכשיו משרשרת את הבגדים...

shiratel

New member
התוצאות המחודשות! ../images/Emo124.gif

אני רוצה להתחיל עם המנצח של המשימה... והמנצח הוא -
LLLSSS
אז ברכותיי, הסקיצה שלך הייתה אהובה ביותר בגזרת השופטים והקהל! והמודחת היא: ניקולה 13. אני מצטערת, את בחוץ. אבל אל תלכי לשומקום!!! כי מחר משימת גלגל ההצלה מגיעה, ותוכלי להתחרות על חזרה לתחרות! מתמודדים (LLLSSS, דנהד23, זוהר משה ו-oFka7) - ממחר תוכלו לנוח, כי במשימה של מחר אתם לא משתתפים. זהו גלגל ההצלה בו מתמודדים כל המודחים, ושני המנצחים במשימה ההיא יחזרו לתחרות. כמובן שאשמח אם תבואו, תסתכלו, תבקרו ותתנו כוכבים... תודה לכל מי שהצביע והשפיע
משימת גלגל ההצלה - מחר! ושוב הרבה סליחה על עוגמת הנפש
יש לי הסבר לתקלה בשביל כל מי שמעוניין לדעת, פשוט לשאול.

לנוח? ../images/Emo10.gif

לא רוצה לנוח
טוב נו שיהיה. מקווה שתהיה משימת גלגל הצלה מענינת. רעיון טוב לעשות אחת כזאת. חבל שאין אחת בפרויקט מסלול...
יש לי הרגשה שניקולה13 תחזור
, נכון תמיד בתכניות ריאלטי בגלגל הצלה חוזר זה שהודח אחרון? אה ושירה- יש "שבוע אופנה" בתחרות?
כלומר שהשלושה האחרונים יכינו קולקציה? או שאולי זאת הפתעה ואת לא מספרת? (ועכשיו קצת הרסתי לך אותה
)

LLLSSS

New member
../images/Emo2.gif תודה לשופטים! ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

גמלי לא בא לנוח =\

הצבעה

אני חושבת שההצבעה שלי לא נשלחה כי לא החזרת לי תשובה (אם קיבלת את ההצבעה שלי.)

shiratel

New member
אחרי החלטה לגבי המשימות הבאות ../images/Emo124.gif

LLLSSS - אתה כן מקבל חסינות.

למעלה