שרשור שופטים!

shiratel

New member
שרשור שופטים! ../images/Emo124.gif

ונתחיל עם רשימת השופטים: Effoliation loote P i x i e s Ss H A D A S sS the whole shebang דרדסונית1 ל י ה י ל י ואני - shiratel loote - הפעם תשלחי את ההצבעה בזמן בבקשה. הדס - עוד חוסר הצבעה ממך ואת גם מחוץ לפאנל. דרדסונית - כאשר שלחת תכתבי בשרשור ששלחת כי בפעם הקודמת זה לא הגיע ורק בסוף ידעתי שלא הצליחה לך השליחה. כאמור, כולם חוזרים, אבל רק מעצבת אחת תקבל חסינות... המועמדות לחסינות הן: hila491 yaele2 ולכן שופטים, עליכם לכתוב לי למי מבין השתיים מגיעה החסינות. מתמודדי התחרות (והכוונה כאן לLS, אופיר, זוהר ודנה) - הרי הבטחתי לתת לכם איזשהי הטבה, ולכן אתם גם על תקן שופטים, אבל תכללו כקול אחד. מה זאת אומרת? שכל אחד מכם צריך לשלוח לי מסר של איזה מהן הוא מעדיף, אם נגיד 3 בוחרים את יעל ו-1 את הילה (סתם דוגמה), אז יעל מקבלת קול אחד - ארבעתכם כאילו על תקן שופט אחד. אם יהיה תיקו, פשוט לא ניתן נקודה לאף אחת מהבנות. הדד ליין הוא יום שישי ב-22:00 בלילה, ולא אחרי. בהצלחה!

shiratel

New member
שופטים, נא לשרשר לכאן ../images/Emo45.gif/../images/Emo127.gif שאדע ששלחתם

תודה

shiratel

New member
התוצאות!!! ../images/Emo124.gif

אז שוב כמו שכולכם יודעים, כולכם חוזרים. אבל רק אחת מכם קיבלה חסינות והיא...
hila941
ברכותיי! השמלה שלך הייתה אהובה בגזרת הקהל והשופטים ואת קיבלת חסינות למשימה הבאה
אז זהו חברים! תשעה מתמודדים, רק שלושה יהיו פיינליסטים, והתחרות לא הולכת ונהיית יותר קלה. חייבת לציין שלא יהיו יותר גלגלי הצלה, ומי שלא מגיש בזמן בלי להודיע - בחוץ. בבקשה בבקשה תמיד להודיע על איחור! אז... בהצלחה לכל המתמודדים, המשימה החדשה והמגניבה שלכם תגיע מחר!

hila941

New member
תודה!../images/Emo13.gifממש תודה לכל מי שבחר בי!../images/Emo13.gif

למעלה