שרשור שופטים!

shiratel

New member
שרשור שופטים! ../images/Emo124.gif

צוות השופטים: Effoliation P i x i e s Ss H A D A S sS the whole shebang דרדסונית1 ל י ה י ל י ואני - shiratel טוב חברים, הבחירה היא קשהההה ביותר!!! יש לנו כאן ארבע מעצבות מוכשרות בטירוף ורק שלושה יגיעו לגמר... יש לנו כאן שתי מועמדות להדחה, ושתי מועמדות לנצחון. כמובן שאני לא רואה טעם בלבחור מנצחת, אף אחת לא יכולה לקבל כרטיס כניסה לגמר, ולכן רק תצטרכו להודיע לי מי האחת שאתם מדיחים מבין - גלי ויעל. שופטים, יש לשלוח לי מסר עד יום שישי ב-22:00, עם ההחלטה שלכם את מי להדיח. שיהיה הרבה מאוד בהצלחה...

וואו איזו הצלה...

אני לא במועמדים להדחה בגלל קול אחד
וסליחה אם איכשהו אני הורסת פה את השרשור. פשוט לא כתבת שאסור לנצלש או משהו

shiratel

New member
לא סולחת ../images/Emo69.gif

סתםםםםם
זה פסדר, לא הרסת כלום

shiratel

New member
התוצאות! ../images/Emo124.gif

כן, אני מפרסמת את התוצאות יותר מוקדם מכיוון שאני רוצה לדעת, לפני שהגמר מתחיל ביום ראשון, אם למתמודדות יהיו איזשהם קשיים (עומס, מבחנים, נסיעות וכו') לפרסם את הקולקציה בזמן המתאים... זה נורא חשוב כי מכיוון שזה מספר גדול של בגדים על זמן לא ארוך במיוחד [בלי להעליב או משהו פשוט הרעיון הוא גם לעבוד תחת לחץ...] אני צריכה לברר, כי אני לא ממש מתכוונת לתת הארכות הפעם. אבל לפני זה, התוצאות: המודחת היא - יעל. יעל, את מעצבת מדהימה! אבל במשימה הזאת כנראה היית קצת חלשה... ולכן לא תגיעי לגמר. אני מקווה שלא תפסיקי לעצב!!!

לא נורא יעל ../images/Emo24.gif

את מאוד מוכשרת והראית גם הרבה מקוריות לטעמי במשימה הזאת! לי יש קצת עומס אבל אני מניחה שהקטע של הקולקציה יהיה שבועיים ולא שבוע ולכן נראה לי שאני אעמוד בזה... אם זה שבוע אולי אני קצת אתקשה.

Gali Girl

New member
לא נורא יעל ... ../images/Emo24.gif את עדיין מעצבת מדהימה

עצם זה שנשארת עד השלב הזה כבר אומר משהו ;]

למעלה