שרשור שופטים!

shiratel

New member
שרשור שופטים!

קודם כל נתחיל בעובדה שהיחידים שיכולים לכתוב פה הם השופטים, והם אני מזכירה: P i x i e s adi love noa hadi13 ב ל פ ו ר Effoliation וכוסית בטירוףף אל תדאגו, לא מיניתי את עצמי לשופטת... עכשיו בגלל שהשפיטה היא למי עוזב, לא נדון יותר מדי במי המנצח, אני אומרת שזה יישאר בידי הקהל, אלא אם כן יש לשופטים בעיה רצינית עם זה. המקרה היחיד בו מי שלא שופט יכול לכתוב בשרשור הוא כאשר נכתבו משהו שהוא לא נכון עובדתית (מבחינת השראה, צבעים, וכד') ולא מבחינת טעם, על הבגד שלו או של כל אחד. הארבעה עם הכי פחות קולות הם: Amit Enchanted mordillogirl דנהד23 ניקולה 13 כל שופט צריך לדרג את הבגדים של הנ"ל בלבד מהכי טוב (4 נק'), לפחות טוב (נק' 1), ועל פי הסכום הכולל של הנקודות ייבחרו השניים שיודחו. יש לציין שTamirKC ו-oFka7 כבר לא בתחרות. ובבקשה שופטים, הערות בונות ולא פוגעות או מעליבות. אנחנו לא רוצים שאפחד יצא פגוע. יאללה לדרג! (יובל, אם משהו כאן לא להסכמתך, את מוזמנת לשנות.)

adi love noa

New member
אפשר לצאת מצוות השופטים?

אני פשוט עוזבת ולא יהיה לי זמן או כוח להשתתף בתחרות
אבל בהצלחה לכולם
אה וחבל ש-TamirKC יצא הוא היה באמת מוכשר

shiratel

New member
לא, אי אפשר.

סתאאאאאם
בטח שאת יכולה, רק חבל. לאן את עוזבת?

shiratel

New member
אתה באמת טוב, חבל שלא הגשת.

אולי נעשה גלגל הצלה או משהו כדי שיהיה לך סיכוי לחזור

shiratel

New member
שינוי קטן

נעשתה החלפה קטנה בצוות השופטים עקב עזיבתה של adi love noa, במקומה תכנס the whole shebang, ובסיבוב הזה יובל לא תדרג (היא נסעה לכמה ימים). אז פאנל השופטים הוא: P i x i e s the whole shebang hadi13 ב ל פ ו ר Effoliation וכוסית בטירוףף בבקשה להתחיל לדרג!!!!

shiratel

New member
בשביל לסייע לשופטים בקצת

אני אשים את הבגדים שעליהם לדרג...

hila941

New member
היי חדשה!....

היי קוראים לי הילה ואני בת 13! אני מאוד אוהבת לעצב בגדים, אני משתמשת בתוכנת עיצוב שקוראים לה "סטיילזון" (מי שמכיר מכיר...) ואני מציירת ציורי אופנה ... אז רציתי לשאול אם עדיין אפשר להשתתף?... רק היום נכנסתי פעם ראשונה , וראיתי את התחרות וזה נראה לי מאוד מעניין... אם אי אפשר אז לא נורא ... העיצובים של האחרים ממש יפים!

shiratel

New member
מדרגים במסרים.

ויש לי משו קטן להבהיר: בגד אחד צריך לקבל נקודה אחת, בגד אחד שתי נקודות, בגד אחד שלוש נקודות, ובגד אחד ארבע. שני דירוגים מתוך שש!!! התקדמות

shiratel

New member
הודעה נוספת!

3 שופטות מתוך 6 שלחו לי את הדירוג. אם עד שבוע הבא, 11.09 לא אקבל דירוגים, אני אחשב מהשופטות שכבר קיבלתי ואכריז על מנצח ושני מודחים. כשזה יקרה אפשר יהיה לפרסם העיצובים. (אם מישהו עוד פה ואני לא כותבת אל הקיר!)

למעלה