שרשור שחרור קיטור

wranger

New member
שרשור שחרור קיטור../images/Emo46.gif

(כי הקודם כבר לא קופץ) מציק לכם קידום תוכן מסוים בעמוד הראשי? הגיע רגע שאתם חייבים לשחרר קיטור על כמה שאתם לא סובלים את האח הגדול? ממש צריכים שעון שסופר קדימה ואין? אנחנו רוצים לאפשר לכם להעביר ביקורת ולהעיר לנו על דברים שלא מוצאים חן בעיניכם בבלוגיה, אבל אנחנו גם רוצים לאפשר לפורום לפתח דיונים ושרשורים בנושאים אחרים. לכן - בכל כמה ימים אנחנו (מנהלי הפורום) נפתח שרשור ייעודי, אליו אתם מוזמנים לשרשר תלונות וקיטורים על כל מה שקורה בתפוז וקשור לבלוגים. אנחנו מבקשים שלא לפזר את הביקורת בכל הדיונים בפורום, אלא לרכז אותה בשרשור הזה בלבד - גם כדי שאנחנו נוכל להתייחס במרוכז, גם כדי שלגולשים אחרים יהיה קל לראות אם התלונה שלהם כבר עלתה, וגם כדי לא להכביד על קיומם של דיונים שונים בפורום. כרגיל, הודעות בנושא בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית, ונושאים שלא קשורים ישירות לבלוגיה (כגון פורומים, פליקס, קומונות וכו') ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה, טל ובצלאל.

abbale2

New member
יש משהו שמציק לי

אם אני לא כותב על האח הגדול או מביא מתכון בבלוג הסיכוי שלי לקידום יורד ב-50 אחוז. אני אומנם לא כותב כאן בשביל אף אחד. אבל זה נעים לדעת שעוד אנשים מעריכים אותך שיש פידבק על הכתיבה שלך. זהו הוצאתי את המפריע האישי שלי :)

Bezalel P

New member
אני לא כל כך חזק בהסתברות

אבל אני לא בטוח שהחישוב שלך נכון. בכל מקרה, אחת מההפתעות הקרובות אני מקווה שתשמח אותך (וגם אחרים).

Bezalel P

New member
יש כמה רמזים שמסתובבים פה בימים האחרונים

בבלוגים ובפורומים. מי שרוצה לשחק אותה שרלוק הולמס, אולי יגלה

wranger

New member
זה קשור למה שאמרת לי

אז, בזה, כשדיברנו לגבי העניין האחר ההוא, כשהייתי בדרך לאתה יודע איפה?

abbale2

New member
אז זה היית אתה?

זה שנסע ודיבר כל הזמן ולא הבינו על מה הוא מדבר? איך היה שם? ולמה לא כאן?

abbale2

New member
זה גם מה שאני מנסה להבין

על מה אתם מדברים בדיוק....... תנו רמז יותר עבה

Bezalel P

New member
רמז יותר עבה

לתת יהיה ממש בבחינת לגלות את הסוד. תאמין לי שזה לא מסובך. קצת להסתכל מסביב
(רק שלא תתאכזבו לי בסוף
)

gils33

New member
אני חייב גם לנסות

פורום הבלוגיה יופיע כחלונות לחיצה כקישור לבלוג המפרסם????

למעלה