שרשור שחרור קיטור

wranger

New member
שרשור שחרור קיטור../images/Emo46.gif

מציק לכם קידום תוכן מסוים בעמוד הראשי? הגיע רגע שאתם חייבים לשחרר קיטור על כמה שאתם לא סובלים את האח הגדול? ממש צריכים שעון שסופר קדימה ואין? אנחנו רוצים לאפשר לכם להעביר ביקורת ולהעיר לנו על דברים שלא מוצאים חן בעיניכם בבלוגיה, אבל אנחנו גם רוצים לאפשר לפורום לפתח דיונים ושרשורים בנושאים אחרים. לכן - בכל כמה ימים אנחנו (מנהלי הפורום) נפתח שרשור ייעודי, אליו אתם מוזמנים לשרשר תלונות וקיטורים על כל מה שקורה בתפוז וקשור לבלוגים. אנחנו מבקשים שלא לפזר את הביקורת בכל הדיונים בפורום, אלא לרכז אותה בשרשור הזה בלבד - גם כדי שאנחנו נוכל להתייחס במרוכז, גם כדי שלגולשים אחרים יהיה קל לראות אם התלונה שלהם כבר עלתה, וגם כדי לא להכביד על קיומם של דיונים שונים בפורום. כרגיל, הודעות בנושא בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית, ונושאים שלא קשורים ישירות לבלוגיה (כגון פורומים, פליקס, קומונות וכו') ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה, טל ובצלאל.

חצי ../images/Emo32.gif

(כי זה קיטור שלא קשור ישירות לבלוגיה אבל פשוט לא ידעתי איפה לקטר) אבל למה אין לי גישה לבלוגים כשאני בעבודה? יופי, אז חסמו לנו חלק מהאתרים, אבל מה ההבדל בין לקרוא בלוג או פורום כשאני בעבודה? מילא אם לפחות היה מה לעשות מבחינת עבודה.. אבל גם כשמשעמם וגם כשאני לא יכולה לכתוב בבלוג או לפחות לקרוא בלוגים של אחרים, זה מבאס.. ולחכות עד שאני אגיע הביתה כדי לכתוב את כל הפוסטים שרצים לי בראש.. או לערוך את הקיימים. אוף..

Galel

New member
ישנה אפשרות להשתמש בשרתי פרוקסי

כך שהתוכנה שמסננת אותך לא תוכל לסנן אותך בעבודה... זה לא כזה מורכב, פשוט מוצאים שרת כזה ומכניסים את הכתובת של תפוז והופה, יש תפוז :) בהצלחה. גלאל. http://he.wikipedia.org/wiki/שרת_ %D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%A1%D7%99

wranger

New member
אה, כן? באמת? זה שימושי גם לי.

אבל מה לעשות כשהתוכנה המסננת לא מאפשרת לך למצוא שרת שכזה?

Galel

New member
שלא תגיד שלא באים לעזרתך...

http://www.publicproxyservers.com/ רק תבחר אחד וגלוש away ... ובתור קורא שקט אצלך בבלוג, אני לא חושב שאמרתי, אז מזל טוב על החתונה, חבוב, וכמובן על הילד... גלאל.

wranger

New member
אוה, חן חן. ../images/Emo9.gif

תפסת אותי לא מוכן עם האיחולים (כמובן שלפני כשבוע חגגנו שנה לנישואין, אבל מי סופר?). תודה רבה. ומחר אבדוק את הפרוקסי הזה. אולי סוף סוף אוכל לצפות בפליקסים מהעבודה במקום לעבוד, במקום לקרוא בלוגים כל היום.

wranger

New member
לי דווקא יש את רוב תפוז,

פשוט בתצוגה מחורבנת נטולת תמונות (אני לא רואה למשל אמוטיקונים בפורום דרך המחשב של העבודה. הנה, אני לא יודע מה מצויר פה:
). ואין לי פליקס מהעבודה (או יוטיוב, או פייסבוק, או ג'ימייל, או טוויטר). מזל שבלוגים אני דווקא כן יכול לקרוא. אמנם הייתי צריך למצוא דרך עוקפת כדי להיכנס למסך ניהול הבלוג של עצמי, אבל הצלחתי, זה מה שחשוב. בעבודה האחרת שלי, אגב, יש עוד פחות מזה: רק ynet, אתר רכבת ישראל וגוגל-ללא-אפשרות-כניסה-לתוצאות-החיפוש עובדים שם. אז צריך פשוט להגיד תודה על מה שיש, ואם בא לך איזה הגיג דחוף לראש אז לכתוב אותו על וורד או על פיסת נייר ולקוות שתהיה לך אחר כך מוטיבציה לפתח אותו לרשומה שלמה. זה מה שאני עושה.

רעיון טוב ../images/Emo13.gif

לפעמים אני באמת כותבת עם עט, אם ממש בוער לי לכתוב. אבל זה לא מספק את הצורך למשל לערוך פוסט שכבר כתבתי. אני גם לא יכולה להשתמש באייקונים מלבד אלה שאני זוכרת את הסימון הידני שלהם. ולגבי הפורומים, אני יכולה לגלוש רק במערכת הפורומים הישנה אבל זה באמת יותר טוב מכלום.. לגבי "לעקוף" את התוכנה המסננת, עם כל כמה שזה מבאס אני מעדיפה לא לעשות זאת. בכל זאת חשוב לי גם לשמור על מקום העבודה שלי

למה אין מאמר של "אדי חוטובלי" על הילה איפרגן?

בכל זאת, האושיה מגיעה לתפוז והעם צמא לשמוע מה יש לה לומר. אז חוטובלי "צריך" לכתוב מאמר מקדים, לא ?

seymore butts

New member
אולי הוא מפתח תסמונת החשש לפרסם

ולגלות שבפעם הראשונה לא קודמת לעמוד הראשי וקיבלת בחירת העורך....

למעלה