שרשור שחרור קיטור

wranger

New member
שרשור שחרור קיטור../images/Emo46.gif

מציק לכם קידום תוכן מסוים בעמוד הראשי? הגיע רגע שאתם חייבים לשחרר קיטור על כמה שאתם לא סובלים את האח הגדול? ממש צריכים שעון שסופר קדימה ואין? אנחנו רוצים לאפשר לכם להעביר ביקורת ולהעיר לנו על דברים שלא מוצאים חן בעיניכם בבלוגיה, אבל אנחנו גם רוצים לאפשר לפורום לפתח דיונים ושרשורים בנושאים אחרים. לכן - בכל כמה ימים אנחנו (מנהלי הפורום) נפתח שרשור ייעודי, אליו אתם מוזמנים לשרשר תלונות וקיטורים על כל מה שקורה בתפוז וקשור לבלוגים. אנחנו מבקשים שלא לפזר את הביקורת בכל הדיונים בפורום, אלא לרכז אותה בשרשור הזה בלבד - גם כדי שאנחנו נוכל להתייחס במרוכז, גם כדי שלגולשים אחרים יהיה קל לראות אם התלונה שלהם כבר עלתה, וגם כדי לא להכביד על קיומם של דיונים שונים בפורום. כרגיל, הודעות בנושא בעיות טכניות ותקלות בבלוגים יש להפנות לפורום הבלוגיה-תמיכה טכנית, ונושאים שלא קשורים ישירות לבלוגיה (כגון פורומים, פליקס, קומונות וכו') ניתן להעלות בפורום תפוז משוב. תודה, טל ובצלאל.
 

orelie

New member
קירתי שם אבל חייבת גם כאן

למה מקדמים פעמיים באותה שבוע את אותה רשומה???????
החתונה והגמר של האח הגדול ... קודם לפני פחות משבוע אין לכם מה לקדם??? קפצו לבדוק זה ותגידו אם לא היה שווה קידום
 

wranger

New member
נדמה לי שטעות בידך

לדעתי, עניין החתונה והאח הגדול שאת מדברת עליו קודם בפעם הראשונה כדיון בפורום כלשהו (חתונות? האח הגדול? לא זוכר), והקידום השני שאת מדברת עליו היה של רשומה כלשהי מהבלוגיה שדיברה על אותו נושא. כלומר, לכאורה קודם פעמיים אותו נושא, אבל בפועל מדובר היה בשני סוגי תכנים שונים. אני מסכים שזה מריח קצת כאילו אין לתפוז מספיק נושאים לקדם, אבל יש לזה ריח דומה להודעה בשרשור קיטור שמטרתה להשיג קליקים לרשומה כדי להתקדם בתחרות של טיטולים: לא נעים, ועדיין כשר.
 

orelie

New member
אם אין אני לי מי לי.....

נכון שיכולתי לתת את הקישור הישיר לש הרשומה... כי היא באמת שווה קידום...אבל למה לא לנצל עד הסוף?
 

wranger

New member
שרשור הקיטור נועד לקיטורים, לא להמלצות לקידום

 

orelie

New member
נכון

רק נתתי המלצה למיקרה ולא יהיה לעורך מה לקדם... כמו שאמרתי פעמים אותו דבר - גם אם דרך בלוג או גם אם דרך פורום.... זה משעמם
 
אגב, לגבי הודעה בשרשור קיטור

שלכאורה נועדה לקדם רשומה, האמת היא שמצפיה בסטטיסטיקות בבלוג שלי נראה שבאמת הודעות שאני כותבת כאן בשרשור הקיטורים או הודעות אחרות שלא קשורות (ולא משורשרות) להמלצות היומיות, מקדמות את הבלוג שלי יותר מאשר כשאני מוסיפה המלצה לשרשור ההמלצות. דווקא במקרים האלה יש יותר כניסות
 

wranger

New member
אז בואו נפרסם קישורים בכל מקום חוץ מאשר

...במקומם.
היי, אם מישהו רוצה לעשות לעצמו חתימה חביבה עם קישור קבוע לבלוג או לרשומה כלשהי, לבריאות. אבל למנף שרשורים אחרים כדי לקבל כניסות... |סלידה|
 
אני רוצה להבהיר

(לא שזה משנה אבל) אני לא כותבת הודעות במקומות אחרים כדי לקבל כניסות לבלוג שלי. כתבתי שזה בפועל מה שקורה... כמובן שאין לי שליטה על מאיפה אנשים ייכנסו לבלוג שלי. אגב, זאת גם הייתה הסיבה שמלכתחילה די התלבטתי אם להוסיף קישור לבלוג בחתימה שלי. כי כל הודעה בכל פורום שאני אכתוב, יכולה להיחשד כך כאילו נכתבה רק כדי לקדם את הבלוג שלי. מצד שני כל עוד אני יודעת שזה לא כך, מה אכפת לי מה יחשבו אחרים?
 

Bezalel P

New member
קישור לבלוג בחתימה הוא לגיטימי בהחלט

וכאשר את משתתפת בפורומים אחרים וכותבת הודעות ענייניות בנושאי הדיון של אותם פורומים, אין שום סיבה שיחשבו שאת רק רוצה לקדם את עצמך.
 

elana5554

Member
חוסר פרגון

היי ושבוע טוב ,מפריע לי החוסר פרגון כלפי הבלוג שאני כותבת בו אילנה פונטיאק.גם בקורת אקבל בברכה,מרגישה שכן היה אפשר קצת לפרגן,אילנה
 

wranger

New member
פרגון מצד מי?

יש לך קוראים, יש לך תגובות, יש לך כניסות. אני חושב שהמצב שלך טוב יחסית לבלוגים אחרים. ואם הכוונה לפרגון מצד תפוז, טוב, אני לא יכול לדבר בשם עורכי התוכן, אבל אולי אפשר לשפר קצת את הבלוג שלך כדי לשאת חן בעיניהם קצת יותר. למשל, וזה לא קשור לתכנים שאת כותבת עליהם, נסי לרווח קצת את הטקסט; חלקי לפיסקאות; את לא עושה מספיק Enter כשאת כותבת (דבר שרואים גם בהודעות שלך בפורום - כולן תמיד בנויות משורה אחת וקישור). כי כרגע הרשומות שלך נראות ברובן כמו גוש טקסט אחד גדול ולא מזמין. עוד בעניין רווחים בטקסטים שלך, גם בפורום וגם בבלוג - את צריכה להוסיף רווחים אחרי סימני הפיסוק. לא לפני פסיק או נקודה, אלא אחרי. לדוגמה: הנה,ככה לא עושים.כי פה אין רווחים אחרי סימני הפיסוק. הנה, ככה כן עושים. כי פה יש רווחים אחרי סימני הפיסוק.
 

gils33

New member
נמאס לי מההודעות המשולשות../images/Emo46.gif

בטח זאת לא תשלש את עצמה
 

Ronit FL

New member
../images/Emo9.gifבויילתי!

ת'אמת, זה עושה נעים. טנקס. נו קיטוריישן טודיי.
 

seymore butts

New member
מזל טוב יקירתי ../images/Emo65.gif

הייתי אומר בקרוב אצלי אבל זה כמובן מציאותי בערך כמו שאדי חוטובלי לא יבוייל פעם אחת... זה נכון מה שאומרים שזה מרגיש כמו עשירית אורגזמה ?
 
למעלה