שרשור שינועים

• פותח הנושא Dulyi
  • פורסם בתאריך

Mור

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבקשה לשינוע,עזרה בבקשה משוהם לפ"ת

דחוף, בקשה לעזרה בבקשה עזרה ליולדת החד הורית בשינוע שידה משוהם לפ"ת ובשינוע מארז מראשון לפ"ת מי יכול לעזור דחוף לפני החג?

Dulyi

New member
שרשור שינועים

שלום לכולם, שמתי לב שלא פעם אנשים "מפספסים שינוע" כיון שלא ידעו שיש מישהו שבמקרה עובר במסלול של מה שרצו לשנע. אז חשבתי שאולי כדאי לפתוח אחת לכמה זמן "שרשור שינועים" וכך אם מישהו במקרה על הקו הוא יוכל לסייע. לדעתי כל אחד שמחפש שינוע כדאי שיפרסם הודעה בסגנון: "אשמח לשינוע מהעיר _____ אל העיר _____ עבור חבילה קטנה/בינונית/גדולה. לפרטים נוספים ניתן להתקשר ל____ או לשלוח למסר ל____ " נראה לי שבמיוחד עכשיו בתקופת החגים שבה יש יותר נסיעות זה יכול לעזור... מה אתם אומרים? חג שמח

vered73

New member
מסייעת להקפיץ, ומוסיפה, שבנוסף למארז מראשון

יש גם שק ביגוד מברי עבור היולדת שממתין אצלי ואני גרה 3 דקות נסיעה מהגמח של ראשון. אנא מי שעוזר בשינוע המארז אסוף את השק בדרכך מזרחה.

ella59

New member
רושמת בשם היולדת..בבקשה שינוע משוהם..תודה

אנא בבקשה מי יכול לעזור ליולדת מפ"ת לשנע שידה תינוק משוהם.. תודה מראש אלה

קלימארו

New member
זקוקה לשינוע מארז דחוף!

זקוקה לשינוע דחוף למארז מראשלצ למרכז או לאיזור השרון. היה לי שינוע והוא התבטל

sagilgul

New member
זקוקה לעזרה בשינוע מראשל"צ לפרדס חנה../images/Emo53.gif

שלום לכולם, ביומיים האחרונים אני מנסה להביא 3 אנשים שונים להעביר מארזים למשפחות בפרדס חנה. לאחר אין ספור הבטחות מסתבר שכל פעם יש משהו אחר. הבחור האחרון שהגיע לפני כשעה לראשון לציון הגיע לצד השני של ראשון לציון בטעות ועכשיו הוא לא מוכן לחזור בחזרה. אין לכם מושג כמה אני מאוכזבת שאני לא מצליחה לגרום לאף אחד לאסוף את המארזים למשפחות בפרדס חנה. את המארזים להוד השרון נאסוף היום ללא בעיה (אני מקווה). אולי מישהו כאן יכול לנסוע לראשל"צ ולהעביר לבוסתודום בפרדס חנה ? אני עדיין ממשיכה לנסות.

כל מה שהשם עושה לטובה הוא עושה....

כל כך הרבה עיכובים המון שיחות טלפון ואנשים שמחכים ובכל זאת יצר הרע נכנס להפריע ברגעי חסד.... מקווה שיסתדר על הצד הטוב ביותר במידה ולא יהנו משפחות אחרות ...

נועית10

New member
מותק תיהי אופטימית הכל יסתדר, קצת סבלנות

כולם מנסים לעזור פה ואת תראי שימצא פתרון.

אם יגיע אלי אוכל לשנע לנתניה פולג.

מצטערת, אבל זה יצטרך להגיע אלי בראשל"צ כי אני מאוד עמוסה השבוע. אבל אם יגיע אלי , אוכל לשנע עם הבעלול עד לנתניה א.ת.פולג.

חיהלה23

New member
צריכה עזרה

בשינוע מיטת תינוק מקרית מלאכי לביתר זה מאד דחוף!שלחו לי מסר

יובל2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מחפשת שינוע מחולון צפונה

של תלת אופן לגוזל
ענקיתתתתתתת מראש

vered73

New member
אני זקוקה לעזרה בשינוע מכרמיאל לגבעתיים

של מכונת תפירה בתוך ארונית עץ (כמו של פעם). צריך אוטו עם חלק רחב מאחור, לא אוטו נוסעים רגיל. אם למישהו יש רעיון אשמח שיצור עימי קשר. המכונה תרומה לבית אבות.

orit362

New member
שלום עם יש משהוא על הדרך מגבעתיים לאזור השרון

צהריים טובים,עם יש משהוא שעובר דרך גבעתיים יוכל לקחת בעבורי סימילאק ששקדיה 10 מוסרת.לאזור השרון.תודה רבה ויום טוב.

למעלה