שרשור שירומם את מצב הרוח :) תגובות מצחיקות...

שרשור שירומם את מצב הרוח :) תגובות מצחיקות...

אז...

תגובות מצחיקות ששמעתם או אמרתם כשפנו אליכם בשאלה על הנעליים, על הגבס ובכלל על הקלאב-פוט...

אני אתחיל (יש לי כמה) -

עידו גובס ביום השני להולדתו, שראו אותו אנשים שלא ידעו על הק"פ ושאלו מה זה הגבס שחר (בעלי) היה עונה "בכה פעם אחת יותר מדי....ססתתתםם..." ואז מסביר על הק"פ.

כשאנשים שלא מכירים את הנעליים והמוט היו שואלים מה זה ומעירים שזה נראה כמו סנוברוד היינו עונים שככה מגדלים אלופים...

ואחרון, השנה בקולקציית החורף של שילב היה הדפס של סוס נדנדה. קיבלנו מתנה 2 חולצות עם הדפס כזה. כשגיסי ראה אותו לבוש בחולצה הוא אמר: אני רואה שאתם מנסים להתאים בין החולצות והנעליים...

יאללה, ועכשיו אתם.

מקרה שהיה...

אמא שלי הלכה עם הבת שלי, כשהיתה בת שנה, יום אחד לדואר והחזיקה אותה על הידיים. ניגשה אליה אשה ושאלה "איפה קניתם את הסנדלים? אני מחפשת בדיוק כאלה לנכד שלי" שאלה אותה אימי אם גם לילד שלה יש ק"פ, היא לא הבינה מה זה, ואמרה שהיא מחפשת כבר הרבה זמן לנכד שלה סנדלים כאלה. אמא שלי הראתה לה את המוט, ואמרה לה- "את בטוחה שאת מחפשת כאלה"?? ענתה לה- "כן כן, אבל לא צריך את המוט הזה רק את הסנדלים"...
הקיצר- שיגעה אותה שעה ואמא שלי לא הבינה מה היא רוצה ממנה עד שהיא פשוט ענתה לה "תחפשי בגלי בטח יש להם..."

טובה53

New member
אותי היו עוצרים אנשים ברחוב ובסופר

ומספרים לי את סיפורי הרגליים במשפחתם. מסתבר שקלאבפוט זה נפוץ למדי.
הסיפורים באמת עודדו אותי, כי תמיד הם הסתיימו בכמה שהיום הוא מוצלח ומצליח.

Talya L

New member
תגובות תגובות...

לאיתן יש קלאפוט ח"ד, ככה שכשהוא לבוש במכנס ארוך ללא גרביים יש רגל אחת חשופה והשניה מגובסת... אינספור פעמים עצרו אותי ברחוב והעירו: "סליחה גברת, רק תשימי לב שנפלה לו גרב אחת..."

וכשאותנו שואלים איך זה שיש לו גבס?? הוא רק תינוק?? ואין לנו כוח להתחיל להסביר אנחנו עונים "מה לעשות?? הוא התפרע יותר מדי בכדורגל אתמול"

שתמיד נדע לצחוק בכל סיטואציה!
שבת שלום
טליה.

שחפית82

New member
מנשא עם נעליים

אני הייתי מסתובבת עם מנשא של בייבי ביורן והנעליים, והיו שואלים אותי אם זה מנשא מסוג חדש....

למעלה