שרשור שירים וממון לילה טוב

OneUnknown

New member
שרשור שירים וממון לילה טוב../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

אז שניה לפני שאני טס למיטה המזמינההה, שירים שאתם אוהבים במיוחד של Busted, ובכלל שירים שעשו לכם ת'יום בזמן האחרון :) קצת קשה למצוא אחד שאני אוהב במיוחד, אבל אם חייב להיות אז Why פשוט מקסים
ובכלל שיר שעשה לי נעים באוזן בשבוע האחרוןן.. ממממ The Calling - Adrienne
המוןןןן בהצלחה בבגרות בתנ"ך למי שעושה (זה ב12:30 אם הבנתי נכון, מקסימום נפספס
) לילה

DesertRose7

New member
סתם כי משעמם לי..

ואני בכל זאת אזוז למיטה עכשיו.. כל הדיסק של the calling maroon 5 GC שאני שומעת ברצף כל השבוע.. ואם לפרט לגבי באסטד.. fake better than this loner in love 3am WHY שיר שולט בהחלט.. השבוע גיליתי עד כמה!!! mcfly- obviously room on the 3rd floor

מגנישששש../images/Emo70.gif

<<<אני מתנהגת כאילו לא ראיתי בן בחיים שלי...>>> א-חשבתי שרק בנות מכירות אותם.... כי שאלתי את כל מי שאני מכירה ושום בן לא הכיר והיו רק כמה בנות שהכירו... ב-אתה הבן היחידי פה... תנסה לייצג אותם בכבוד...(עד כמה שאפשר...)

OneUnknown

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo150.gif

אני אשתדל...... (?) ואת רצינית??? אין אף בן בכל הפורום הזה?!

OCֹJB

New member
אממ...

נראה לי שתם.. או תר.. לא זוכרת כבר.. אבל 2 אותיות ואת היא ת! חחחחחחחחח... וכןכן... יש כאן רק בן אחד ותמים מאוחאואמאואחחח... חחחחחחחחחחח.... ומשלמיה אממ אותך... (אין לי קליטה של שמות בפורום הזה! חח) **צועקת צועקת* הייי הייי יש כאן אולי איזשהו חוץ מ תם\תר\ משו דומה!??!?!?!?!? יש כאן עוד מישהווווווווווו זכר??????!?!?!?אה אה אה?!? *מסימת צעקה..* עכשיו לענות!

SShiRaS

New member
../images/Emo26.gif

חחחח אני אוהבת את מושו! הוא שול*ת* [כה כה עם ט' אבל ת' יותר שווה! חח] אגב בהמשך למה שפתחו תטופיק..שיר שתמיד עושה את היום לדעתי Oasis - Wonderwall מדהים!

OCֹJB

New member
באמת!??!

יש כאן שתייייייייייייייי בנים??? איזה יופי! בנים בנים... השמיעו קול... << חח זה באמת נראה כאילו אף פעם לא ראינו בנים..טחחחחח >> אויש.. והבנות של באסטד השני.. מתישהו היה בן אחד... חחח מסכן הפחדנו אותו והוא הלך :[

אנחנו בהתליכי הפחדה עכשיו...

נראה לי אנחנו ממש מבהילות אותו
ומושו אכן שולת
(מוזר לכתוב עם ת'...)

OneUnknown

New member
*משמיע קול* ../images/Emo13.gif

חחחחחחחחח צאו מהבית קצת ותראו שיש עוד מהסוג שלי
ו
רציני, מישו(י?) פה ראתה ת'סקט Eurotrip?? ממ נראה לי יורוטריפ בעברית :)

maayansa

New member
חחחחח לבן הזה קוראים תר

אביתר יותר נכון הוא הצטרף לא מזמן

KaUrO DoNo

New member
אני ראיתיייייייייייייי....

נכון סרט טווווווווווב? יש לי אפילו את השיר סקוטי דאזנט נאו! שיר שולט :)

OneUnknown

New member
חחחחחחחח כןןןן והשיר כזה שווה!

גם אני הורדתי אותו, של לאסטרה נראה לייי.. איזה קורע (Scotty doesnt knowww להלהלה) ראיתי אותו עם עוד חבר ושנינו כמעט בכינו מצחוק שםםם

OCֹJB

New member
אהה!!! מלווה ב-יאאאא!!!

איזה יופייייייייייייייייי!!!!!! שלום תר!!! מה שלומך!!!?!?!??!???? <<<מצב כפית>>> חחחח באמת נחמד שסוף סוף יש כאן בנים... אבל.. באמת יש גם ברחובות?!!??! ***עכשיו זה נשמע כאילו לא יצאתי לרחוב...*** כי כאילו.. איפהההה!?!??! לא ראיתי אפח'ד.. זה עצוב ='[ טרגי..... חחחחחחחחחח... טוב לא משנה... אז שלום לך תר! אני אוסי! ואתה תפחד ממני יותר ויותר במשך הזמן! ו...אממ... טוב אני עדין לא מעכלת שמות.. זה לעולם לא יצליח בפורומים תפוז! לא הולך! *+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*--מושו שולט--*+*+*+*+*+*+*+*+*+*+*++*+ מנהגי נשיים טפשיים.. טחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! אני כלכך חולה על הסרט הזה! יו בא לי לראות מולן עכשיווווווווווווווווו!!! ויש לי ת'קופסא.. צריך לבדוק איפה הקלטת... ושנועה תסכים לראות איתייייייייי!!!!!!!!!!

OneUnknown

New member
../images/Emo13.gifשאאאאלום OC

חחחחח ראיתי אותך באשכול "היי אני חדש" אבל היי שובבבב, שלומי מצוייןןןןןן, השניה סיימתי עם הבגרות במתמטיקה ואיזה-כיף-זה!!

למעלה