שרשור שירים (לא לסאלם!עם קיילי שלו)

שרשור שירים (לא לסאלם!עם קיילי שלו)

זרקו כמה שיותר שירים חברים- כמה שיותר!!! בעברית\אנגלית\גרמנית\זולו אני יודע שאני צריך לתת דוגמא ולתת פה 150 שירים אבל אין לי כח אז אני אתן כמה: רונית שחר - אהוב יקר מאיר בנאי - כמה אהבה Guns´n Roses - Civil war Simple Plan - Perfect השוונג של הפיתה - אוכלת מהצד המגפה - כאב Three Doors Down - Here Without You Lost Prophets - Shinobi vs. Dragon Ninja

נו יא חארות!!!

חח

claimbing

New member
?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?

נכון שהכותרת שלי מציקה לך בעיניים? אנחנו לא איזה עבדים שלך! תבקש יפה שנתייחס לשרשור שלך

אוריקס

New member
טוב, נו

atb - Don't Stop DJ Jorgen - Better of alone Brintney Spears - Sometimes Christina Aguillera - Beautifull Paul Oakenfokld - Silence (טראק גאוני, מומלץ) לא זוכר - FreeStyler Dido - White Flag Paul Van Dyk - We Are Alive​
קצת ישראלי: הפרוייקט של... - אם תלך שחר אבן צור - ערומים מושיק עפיה (כן כן) - בן האצבעות (זה במקור של פיקה צביק) שמעון בוסקילה - מחפש חבר קרוב שי גבסו - יום ועוד יומיים אריאל הורוביץ - רנה (שיר תמים ומקסים) עמיר בניון - ניצחת איתי הכל (הבנאדם פשוט מדהים, יש לו קול לא רגיל והוא אחד הבודדים שכן כותב לעצמו) כל השירים של להקת חמסה - סתם
הדורבנים - השואו שלך יוני בלוך - מכיר אותו נינט טייב(ואולי גם היהודים) - קח אותי יש עוד מלא, לא זוכר...

חוצפאי

New member
"נינטייב (ואולי גם היהודים)"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נדפקת לגמרי, הא
לא מדבר איתך

[eLad]

New member
שקראתי את זה, תיארתי לעצמי איך תבוא

ותכתוב את אותן המילים שכתבת
ואז ראיתי את ההודעה שלך

Admini

New member
בכיף

שיר העדר עליו השלום/ שלום פליסר מה קול הצאן אשר אני שומע? ישראל מה מה מה מחכה לשלום ולאן פני העדר הזה מי יודע ? ישראל מה מה מה מחכה לשלום מנגנת התקשורת בתיבות השוטים וחלילי הקסם כל כך מהפנטים בפיזמון החוזר של ההולכים בראש אין ממה לחשוש, אין ממה לחשוש מבטיחים באוזני כל כבשה ועז, שהולכים אל השלום וזהו רק חג הגז לצלילי ה"יהיה בסדר" קדימה נדחף ונדחף כל העדר הי אנשים צאן קודשים אל תתנו להם להפנט הי אנשים צאן קודשים אל תעצמו עיניים כל העת כי באמת ובהחלט אתם נדחפים בתור אל השוחט שקוע הצאן בחישוב של הרווח וכמו סהרורי הולך אל הטבח יבוא השלום וירבה לו הנטו ובלי להרגיש מקטינים את הגטו הייתח כותב את כל השיר... אין לי כח

פלוטוֹ

New member
כמו כולם ../images/Emo99.gif

נינט טייב ואלי פיניש
זה שיר ממש יפה! אני אוהב גם את: יום ועוד יומיים / גבסו רגעים / רינת גבאי כמו ששיר נוגע / נינט חולצת פסים / עברי לידר ואני קורא לך / אייל גולן תחזרי / אייל גולן אלוהיי / אייל גולן ויש עוד כמה... המשך יבוא

Salem

New member
|נדחף|

Bjork - Unison Blondie - One Way Or Another Chris Isaak - Wicked Games Cliff Richards - Bachelor Boy Dannii Minogue - Put The Needle On It Elton John - Candle in the Wind Eurythmics - I Saved The World Today Jewel - Intuition Kate Bush - Wuthering Heights Kylie Minogue - Dreams Mariah Carey - Without You​
אין לי כוח להמשיך

למעלה